- Reaksiyon puanı
- 4,030
AhmetRyzen, SDN'ye geliyor.
O kadar olay çıkınca keşke top suratına değseydi adamdan da yumruk yemeseydin olay kapanaydıBen o topu minübüs'ün tam camına nasıl isabet ettirdiğine şaşırdım 20 şut çekti maçta 1 tane bile kaleye gitmedi
Neyse Yeni Nike top aldık bittiO kadar olay çıkınca keşke top suratına değseydi adamdan da yumruk yemeseydin olay kapanaydı
3. değişmeye izin vermezler
Özel başlık.@Herobrine, AhmetRyzen bunu nasıl yazdın
Technopat mı hangisiBen size acı gerçeği söylüyorum. Diğer forumlarda nefret ettiğiniz AhmetRyzen, benim. ?
biliyorum da üzüldüm şimdi. bazıları seni sevmese de benim seninle bir sıkıntım yokBen size acı gerçeği söylüyorum. Diğer forumlarda nefret ettiğiniz AhmetRyzen, benim. ?
İlk değişime izin veriyorlar mı? Ben neden değiştiremiyorum.@Herobrine sen ilk değişime izin verdiklerine dua et
Artık 1 yıl kuralı var
Takipler akıyor agaa ?biliyorum da üzüldüm şimdi. bazıları seni sevmese de benim seninle bir sıkıntım yok
bakayım hemen@slui.exe, Te*****pat. ??
1 yılı doldurmuş olman lazımİlk değişime izin veriyorlar mı? Ben neden değiştiremiyorum.
aynen1 yılı doldurmuş olman lazım
365 mesaj olsaydı...1 yılı doldurmuş olman lazım
anlamadım gardaşTakipler akıyor agaa ?
evet@slui.exe, baktın mı?
Öyle bir şey olmazBelkide @Creative izin vermiştir
Bakıyorum ha şimdi ?@slui.exe, fotoğraf çeker misin? Ve buraya at. @slui.exe, AhmetRyzen'in profilini çekip atar mısın?
buyrun@slui.exe, fotoğraf çeker misin? Ve buraya at. @slui.exe, AhmetRyzen'in profilini çekip atar mısın?
Kendi ismini kullandığı ve gizlilik sebebi ile değişmesini istedi, torpil mi oldu?Öyle bir şey olmaz
Torpil mi var forumda