- Reaksiyon puanı
- 10,459
Herhalde geleceği gördünSöyle rahatla v4'e selamlar..
Herhalde geleceği gördünSöyle rahatla v4'e selamlar..
Çekilin kenara. Buranın bir babası var. Tabiiki de benim.@SENİOR_53 sen buranın babası olduğunu mu iddia ediyorsun? buranın babası @Hakkı Alkan bir kere.
paketinin yenilenmesine ne kadar varmobil verim 100mb hemen bitiyor
hemen değiştim abi ?Çekilin kenara. Buranın bir babası var. Tabiiki de benim.
bana mı eti ye miçok ayıp
ençok Etiye....bana mı eti ye mi
biraz da bana yani ?ençok Etiye....
en çok eti yaptı 80gr kare tablet çikolata var mı? 65gr yapmış aç gözlü paragöz eti...biraz da bana yani ?
katılıyorumen çok eti yaptı 80gr kare tablet çikolata var mı? 65gr yapmış aç gözlü paragöz eti...
Ne alaka abÇekilin kenara. Buranın bir babası var. Tabiiki de benim.
Profil altında maviş şeyin içerisinde nasıl yazı yazıyosunuz?Ne alaka ab
yeni geldi.Profil altında maviş şeyin içerisinde nasıl yazı yazıyosunuz?
Kişisel detaylardan özel başlık var oraya yazıyoruzProfil altında maviş şeyin içerisinde nasıl yazı yazıyosunuz?
Admine rüşvet versem benim yazı alanımı Altın renkte yapabilir mi?Kişisel detaylardan özel başlık var oraya yazıyoruz
Kendi kişisel özelliklerine gel özel başlık mıydı neydi oraya yazProfil altında maviş şeyin içerisinde nasıl yazı yazıyosunuz?
Yeni konu açsaydın ya buraya neden yazdın?Easy Red 2'yi kesin alacağım dedim ve aldım. Ama başka 1-2 oyun daha alacağım. Bir karar veremedim. ?
C0nsuliuS's wishlist
store.steampowered.com
Rüşvet HARAMDIR.Admine rüşvet versem benim yazı alanımı Altın renkte yapabilir mi?
Ona özel kullanıcı başlığı diyorlarMavili yerler çok iyimiş.
Olsun benim koyduğum isim daha hawli.Ona özel kullanıcı başlığı diyorlar
Evet çıkabilir. Ama yapanlar ceza alabilir herhalde.moderatör yazanlar çıkar ...