- Reaksiyon puanı
- 12,506
Merak ettim de. Hangi işlemciyi alacaksın?2 gün sonra işlemci upgrade edicem.. Gelsin yayınlar sonra ?
Merak ettim de. Hangi işlemciyi alacaksın?2 gün sonra işlemci upgrade edicem.. Gelsin yayınlar sonra ?
Ryzen 5 2600 ve B450M S2H, eski işlemcim vs anakartımı sattım, aslında 1600AF alacaktım ama o da eskidi artık.Merak ettim de. Hangi işlemciyi alacaksın?
İn etkisi büyük derken?Yok abi clickbait değil.
Benim taktiğim heyecanlandırma.
Haberin bir kısmını verip önemli kısmını saklıyorum. Mesela şu survivordaki sürekli bekletme gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgilendirme için teşekkürler. İn etkisi büyük
Bilgilendirme için teşekkürler esprisinin etikisi büyük anlamında.İn etkisi büyük derken?
İn etkisi büyük derken?
Evet.Bilgilendirme için teşekkürler esprisinin etikisi büyük anlamında.
Verilerin için diski böl oraya verilerini at diğer kalan kısıma OS'u kur,bence daha mantıklı olur.Verileri yedekleyecek yer olsa hemen bir Linux dağıtımına geçerim ama yedekleyecek yer yok. :/
Devlet sırrı verilerim vardır.
Sorun o, diskler çok dolu.Verilerin için diski böl oraya verilerini at diğer kalan kısıma OS'u kur,bence daha mantıklı olur.
Mega'ya at bari verilerini,OS'u kurduktan sonra Mega'dan verilerini geri çeker hesabını silersin,bunu dene bakalım.50GB alan veriyor bedavaya Mega.Sorun o, diskler çok dolu.
Yeni bir ssd almayı düşünüyorum.
Bende gördüğümü yazdım zaten instagtamda görmüştüm arkadaşda bunları yazınca bi deneyim dedimBunun aynısını ben bir yerde görmüştüm ama neyse
:/Kola içiyorum ama gazı kaçmış..
:OSonunda @GNU or NOT'ın katkıları ile beraber Zoom için bir Türkçe yama ve bir yama kurulum sihirbazı oluşturduk,kendisine teşekkür ederim.
Geç kaldık be.Söyle rahatla V.1 :/
Sonunda @GNU or NOT'ın katkıları ile beraber Zoom için bir Türkçe yama ve bir yama kurulum sihirbazı oluşturduk,kendisine teşekkür ederim.
Yeter ya, çok kabalar. Şunların havasını söndüreyim ben
Türkiye'yi Suriye sanıyor.Yeter ya, çok kabalar. Şunların havasını söndüreyim ben
Yine başladı...Saatlerdir aralıklı aralıklı hıçkırıyorum sövecem artık
Yazık, Allah yardım etsinTürkiye'yi Suriye sanıyor.