Beynimi yaktığınız için teşekkürler.@Sibraius'u etiketleyerek, bilgilendirdiğimi düşünüp teşekkür ettiğinizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
@Sibraius'u etiketleyerek, bilgilendirdiğimi düşünüp teşekkür ettiğinizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Beni etiketlediğiniz için teşekkürler.Beynimi yaktığınız için teşekkürler.
Reklam yaptığın için teşekkürler.Beni etiketlediğiniz için teşekkürler.
Kenya, Türk Savunma Sanayisi'nin Gururu Hızır’dan 118 Adet Almaya Karar Verdi
2016 yılında tanıtımı yapılan sınıfının en yüksek motor gücüne sahip olan Hızır, Türk Savunma Sanayisi'ne önemli derecede katkıda bulunan bir araç olarak görülüyor. 118 araçlık anlaşma yapılmış. The Star, gazetisinin dediğine göre alım maliyetinin yaklaşık 7.7 milyar Kenya şilini (518 milyon...forum.shiftdelete.net
Açtığım konuya'da bakarsanız teşekkürler.
@Sibraius'u etiketleyerek, bilgilendirdiğimi düşünüp teşekkür ettiğinizi bilgilendirdiğiniz için ve beyninizi yaktığımı bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Beynimi yaktığınız için teşekkürler.
Daha devamı gelmez bunun benim mantık sistemim çöktü.@Sibraius'u etiketleyerek, bilgilendirdiğimi düşünüp teşekkür ettiğinizi bilgilendirdiğiniz için ve beyninizi yaktığımı bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
@Sibraius'u etiketleyerek, bilgilendirdiğimi düşünüp teşekkür ettiğinizi bilgilendirdiğiniz için ve beyninizi yaktığımı, daha devamının gelmeyeceğini bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Daha devamı gelmez bunun benim mantık sistemim çöktü.
Teşekkür bayramına hoş geldiniz.İki tane teşekkür ikram edeyim hemen.@Sibraius'u etiketleyerek, bilgilendirdiğimi düşünüp teşekkür ettiğinizi bilgilendirdiğiniz için ve beyninizi yaktığımı, daha devamının gelmeyeceğini bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Her şeyi sen başlattın.@Sibraius'u etiketleyerek, bilgilendirdiğimi düşünüp teşekkür ettiğinizi bilgilendirdiğiniz için ve beyninizi yaktığımı, daha devamının gelmeyeceğini bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Geldiğinizi söyleyerek bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Teşekkür var dediler geldik
İstedi attım zaten, hatta sıkıntı olmasın diye sdn linkini attım ben, direk daveti atmadım.Azı karar çoğu zarar diye bir şeyler demişler bilgisi olan ? Birden fazlası sürekli şekilde spamlanırsa reklama girer .
Birde teşekkür mesajlarından niye sadece benimki silindi? Farkındaysanız bir kere attım, millet 20 kere atmış mesajları sapa sağlam duruyor?!Azı karar çoğu zarar diye bir şeyler demişler bilgisi olan ? Birden fazlası sürekli şekilde spamlanırsa reklama girer .
Bu seferde clickbait diyorlar.Ekli dosyayı görüntüle 136033
117
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açtığım konular okunmuyor diyenlere gelsin. Önemli olan nasıl başlık atacağını bilmek.
Gündem konuları ilgi çektiği için olmasın oAçtığım konular okunmuyor diyenlere gelsin. Önemli olan nasıl başlık atacağını bilmek.
Abi ben clickbait yapıyorum işe yarıyor. Lafın yarısını başlığa yazıp üç nokta koyuyorum.Ekli dosyayı görüntüle 136034
121
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açtığım konular okunmuyor diyenlere gelsin. Önemli olan nasıl başlık atacağını bilmek.
Ben normal türlü yazarım.Abi ben clickbait yapıyorum işe yarıyor. Lafın yarısını başlığa yazıp üç nokta koyuyorum.
@Sibraius
Sonra da konuma bakılmıyor diyorsunBen normal türlü yazarım.
Sonra da konuma bakılmıyor diyorsun
Yok abi clickbait değil.Sakın ha sakın konumuz okunsun diye böyle saçma işlere girişmeyin. Bir bakarlar iki bakarlar sizi tanırlar bir daha konunuza uğramazlar.
Bilgilendirme için teşekkürler. İn etkisi büyük
Hocam beynimin gülen kısmı bozuldu, her şeye gülüyor şuan.Bugün o kadar güldük ki herhalde 10 yıl falan karı esprisine gülmeyiz.
Başka şehirden kaçak elektrik çekeriz, sıkıntı yok.Sanal Para madencileri kendini aştı.
Bir haberde böyle diyor. Tahminen 45000 cihazdan fazlasıyla maden yaparak 23 Ocak tarihinde İran`da 4 şehiri işıksız bıraktılar.
Heryer karanlığa kapıldı. Tehran, Meşhed, Tebriz, Ümre
Ekli dosyayı görüntüle 136047