Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Nice.
Adsız.png

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Sanki silah zoruyla programı devam ettirtiyorlar. Artık bence bitmeli. Komedi Dükkanından sonrakiler iyice zorlama. Yani sıkıyor. Bir de rastgele programın içine eden insanları da davet ediyorlar. Arkadaşım Hoşgeldinin bir bölümünde atilla taş diye birisi gelmişti. İlk kez duyuyorum ve duyuluyordur kesin. Orayı onun yaptığı saçma sapan hareketler yüzünden izlemeden geçtim hemen. Bir kaç başka insanlar yüzünden de geçtim bazı yerleri başka bölümlerde.
Bir de seyirciler de çıkıyor. Ama şov peşindeler. Seyircilerin sahneye çıkmasına gerek yok. Komedi Dükkanı zamanında çoğunlukla tek başına bile iyi yapıyordu Tolga Çevik. Ama artık gereksiz yere uzadı. Aynı arka sokaklar gibi. Sıktı ve bitmeli bence.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Hemen seferlere ve fetihlere başlamış. :D Padişahımız ülkenin sınırlarını genişletmiş ve de devam da ediyor. Hemen büyük güç olmuşuz. Dünya güçlerinde 3.sıradayız. 3.Viyana Kuşatmasında Viyana'yı bile aldık.
Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,449
Sistemim bu oyunları açarmı diye saldırı var foruma.

Hiç yardım etmek istemiyorum artık böyle çocuklara. Araştırmak yok, Denemek yok anca otursun soru sorsun.

Boş zamanı olan elbet cevaplar ama gına geldim böyle araştırmaya karşı isteksiz adamlara.

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,026
Sistemim bu oyunları açarmı diye saldırı var foruma.

Hiç yardım etmek istemiyorum artık böyle çocuklara. Araştırmak yok, Denemek yok anca otursun soru sorsun.

Boş zamanı olan elbet cevaplar ama gına geldim böyle araştırmaya karşı isteksiz adamlara.
Anca yan gelip yatıyorlar.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
@_Zaur_, Evet doğru dedin. Böyle basit şeyleri az bir şey bakınca bulabilirler. Konusunu açmak zorunlu değil. Yani kolayca internetten kendileri bulabilirler.
Evet. Mesela bu linkte bütün oyunların kaç FPS verdiğini kolayca bulabiliyoruz. Ne gerek var konu açmaya değil mi?