- Souris46 İle Röportaj

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İşte SDN'nin Araştırmacısı Souris46 :D

Bu Sefer Sizin İçin Onu Biz Araştırdık :p

Deşifre ettik :)

sdn2jj1.jpg

Muzurr:
Merhaba Souris46

souris46:
Merhaba Muzurr

Muzurr:
Nasılsın nasıl gidiyor hayat ?

souris46:
Çok şükür iyiyim idare ediyoruz

souris46:
Sen nasılsın bu arada ?

Muzurr:
Çok şükür aynen idare ediyoruz ...

Muzurr:
Önce gerçek adını ve yaşını öğrenebilirmiyiz ?

souris46:
Yılmaz Yanar yaş 26'da sen polis falan değilsin dimi adresimi vermem baştan söyleyeyim

Muzurr:
Yok değilim ama olabilirim :)

Muzurr:
Peki yılmaz Souris ne demek ? Ve 46'nın anlamı nedir ?

souris46:
Souris fransızca fare demek , 46'ya gelince oda malum ülkemizde insanlar delilere 46 lık diyorlar halk arasında ikisinin birleşimi deli fare gibi birşey

souris46:
Esasında ruh hastası yapacaktım tepkiden korktum da bunu yaptım

souris46:
:D

Muzurr:
Bende $izofren yapmak istiyordum vazgeçtim

souris46:
İsabet olur :D

Muzurr:
Peki Souris neler yapar gün içinde nasıl geçer günleri ?

souris46:
Gün içerisinde sürekli olmasada genelde masa başında oturduğum için daha çok internette gezerim ara sıra aklıma gelirse iş yaparım yoğun şekilde utanarak söylüyorum sigara içerim birazda araştırma yaparım sdn için...

Muzurr:
Peki..Souris kendinden bahsedermisin biraz ?

souris46:
Genelde neşeli bir yapım var insanları güldürmeyi severim
souris46:
üniversite biteli yıllar oldu 4,5 yıldır çalışıyoruz bir firmada müşteri temsilcisi olarak yakın zamanda düğünüm var beklerim bu arada

Muzurr:
İnşallah gelmek nasip olur

Muzurr:
Aslen Nerelisin Souris ?

souris46:
İstanbul diyelim bu soruya halen polis olduğun endişesi taşıyorum

Muzurr:
Peki polis olsam ne olurdu Neden korkuyorsun ?

souris46:
siteden dolayı genelde pek de sağlıklı içerikler sunmuyorum

Muzurr:
ahah neyse ...:D

Muzurr:
Souris SDN ile nasıl tanıştın ?

souris46:
Tamamen tesadüf nette gezinirken buldum ilk başlarda bakınıyordum nasıl bir site diye sonraları hoşuma gitti üye oldum

Muzurr:
( seni biraz sıkıştırayım) Peki neler hoşuna gitti ? Seni kızdıran şeyler varmı SDN de

souris46:
Bende politik cevap veririm . Ben teknoloji hastasıyım sürekli yeni şeyler öğrenmek isterim site de bu konuda oldukça başarılı özellikle anasayfa konuları ve makaleler cezbetti desem olur sanırım
sitede kızdığım bazı şeyler var kişilerin saygı sınırını aşması ve hakaret boyutunda içerik yayınlaması haricinde memnunum birde siyaset kavgaları ..

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Muzurr:

Peki sourisin kişiliği nasıldır ? En çok Kizdigi Seyler...En çok Mutlu Eden Seyler Nelerdir?

souris46:

En çok kızdığım şey konuşurken yüzüme bakılmaması nefret ederim onun haricinde genelde sakin bir yapım var sinir pek yoktur.En çok mutlu eden şey PAPATYAM gerisi dünya evi önemsiz..

Muzurr:

Aşk ve Sevgi Senin için ne ifade ediyor ?

souris46:

Huzur diyebileceğim tekşey bu ...

Muzurr:

Vazgeçemediğin tek şey nedir ?

souris46:

Aslında tek bir şey yok da yine politik cevap verelim akşam oklava yemeyelim kafaya PAPATYAM

Muzurr:

Peki PAPATYA hanım SDN ye takıldıgını biliyormu ?

souris46:

Biliyor tabiki

Muzurr:
Dostlarını seçerken onlarda ne gibi özellikler ararsın ?

souris46:
Dostlarım aslında çok fazla dostum yok 2 tane vardı biri vefat etti biride yurt dışında genelde arkadaşlarım var onlarıda seçerken yalancı olmamalarına dikkat ederim.

Muzurr:
Souris kendine zaman ayırabiliyormu ?

souris46:

Genelde ayırabilirim o anlamda bir sıkıntım olmaz .

sdnmi4.jpg

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Muzurr:
Sourisin zirvesinde ne var ?

souris46:
Sertifikamı alıp işyerimi açabilmek…

Muzurr:

Fobilerin nelerdir ?

souris46:
Kapalı yerde kalma ve yükseklik beni çok korkutur özellikle asansör delirtir beni bir iş görüşmesine gitmiştim mesela 15 katlı binayı komple yürüyerek çıkıp indim
Evde bile binemiyorum her gün 4 kat in çık ...

Muzurr:

Sence SDN üyeleri senın hakkında ne düşünüyor ? Onların üzerinde nasıl bir etki bıraktığını düşünüyorsun ?

souris46:

Esasında konuştuğum birkaç kişi var genelde memnunlar tabi ne anlamda diyeceksin paylaşımlar herhalde ben mümkün oldukça siteye katkı yapmaya çalışıyorum her konuda problemlere destek içerik paylaşmak yazılar yayınlamak insanları bunları okuyup yorum yazınca memnun olduklarını hissediyorum genelde.Hatta bazı problemi olan arkadaşlar ilgili konuya girince direk benden yardım isteyen düzeltmeler yapmıştı o anı görmek insanların benden memnun olduğunu hissetmemi sağladı yardım edebilmek kadar güzel bir duygu yok bence bilmiyorum genelde site bu anlamda memnun sanırım tabi bazı paylaşımlar hariç ..

Muzurr:
Peki Souris son olarak söylemek istediğim bişi varmı ?
souris46:
Bu tarz bir paylaşım yaparak siteye katkılarından dolayı öncelikle seni kutlamak istiyorum.Açıkcası insanların birazda olsa hakkımda bilgi sahibi olması önyargılarını biraz yıkar diye tahmin ediyorum.Daha sonrasında Tüm SDN üyelerinin yeni forumda eğlenceli dakikalar geçirmesini ve bol miktarda bilgi paylaşmasını temenni ediyorum.
Muzurr:
Çok teşekkür ederim souris son olarak kendini üç kelimeyle anlatırmısın ?

souris46:
Eğlenceli , araştırmacı ve yardımsever
Muzurr:

Bize ayırdıgın zaman için çok teşekkür ederiz souris.Umarım herşey gönlünce olur.PAPATYA yengemizle umarım çok mutlu bir beraberliğiniz olur… Görüşmek umuduyla ...

souris46:
Çok teşekkür ederim Muzurr umarım herşey gönlünce olur.Görüşmek dileğiyle

sdn1yp7.jpg

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Çok güzel olmuş tanımadığımız arkadaşlarımızı daha yakından tanıma fırsatını buluyoruz teşekkürler arkadaşlar... :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
teşekkürler muzurr sdn üyelerini yakından tanıyoruz sayende ;) souris hayırlı olur inşallah yakında düğün varmış ee bi parti yaparız artık bekarlığa veda yani :D

nyoo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6
yorum yok, Aradan çıkayım da bari bütünlük bozulmasın :D

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel bir röportaj olmuş ama bence souris verdiği resimler gibi bir pozda buraya vermesini beklerdim :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
:D :D oldu başka yağda süreyim istersen

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben muzurru da tanımak istiyom. kimdir ne yer ne içer muzurla kim yapacak röpartajı?

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Muzurr tanımaya ne hacet adı üstünde :D Muzurr işte nolcak :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Güzel bir çalışma daha. souris46 da tanımış olduk. Muzurcum hangi aralıklarda yapıyorsun bilmiyorum ama benden sana bir tavsiye mesela haftanın bir gününü seç, o gün muzur ve bir arkadaşımızdan röportaj geleceğini bilelim. Daha hoş olur sanki? ;) Ve merakla bakalım bekleyelim. :D

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Güzel bir çalışma daha. souris46 da tanımış olduk. Muzurcum hangi aralıklarda yapıyorsun bilmiyorum ama benden sana bir tavsiye mesela haftanın bir gününü seç, o gün muzur ve bir arkadaşımızdan röportaj geleceğini bilelim. Daha hoş olur sanki? ;) Ve merakla bakalım bekleyelim. :D

olur :) bu gün günlerden saLı haftaya salı sizinle tekrardan buluşmak üzere diyelim o zaman :D

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Muzur emeğine sağlık gerçekten çok zevkliydi

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
:D Forumun En gerekli üyesi kesinlikle sensin ...

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
:D muzurr üstüne alınma cabbarcan o lafı bana söyledi :D :D :D :D

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gereklide :D bu gereklilik yüzünden patrick uçuracak onu :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bir ara sağolsn Troy güzel uçurdu beni o gün anladım formatı ondan sonra dikkatliyim bir terslik olmazsa hep buradayım paylaşımlara devam gitmeliyim konu yetim kaldı :D :D

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bir ara sağolsn Troy güzel uçurdu beni o gün anladım formatı ondan sonra dikkatliyim bir terslik olmazsa hep buradayım paylaşımlara devam gitmeliyim konu yetim kaldı :D :D

De get :D çok gerekli bi paylaşım mış nede olsa :eek: