Sosyal Ağ [Proje]

Harunokumus

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Konu doğru yerde mi bilmiyorum arkadaşlar, kusuruma bakmayın daha yeniyim de:rolleyes:

Merhaba arkadaşlar evet konu başlığını gördünüz merak ettiniz ve girdiniz ama henüz ortada bir fikirden başka hiç bir şey yok :(:( Evet bildiğiniz gibi böyle konular forumlarda sık sık açılır. Facebook'a rakip olacağız(!) gibi, konu başlıklarıyla bu işe giren çok kişi var, bende sonunda "Sosyal Ağ" kuranlar kervanına katılmaya karar verdim :D :D. Tabi ki kendi scriptimi, kodlamamın şu an için mümkün olmadığından ücretli bir hazır script kullanacağım, şunu da belirtmek isterim ki, benim diğer arkadaşlar gibi çok tutulacak gibi bir iddaam yok(ki olmasını çok isterdim) en azından tecrübe etmek istiyorum. Sizlerden isteğim bana domain önerisi yapmanız Anlamlı veya anlamsız olması önemli değil (anlamlı olsa iyi olur)önemli olan akılda kalıcı olması, şimdiden teşekkür ediyorum, iyi geceler diliyorum...

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Aklıma Geldi ve Bakayım Dedim
socialnetwork
Com ve Net Uzantısı Alınmış
Ama Com Tr Uzantısı Müsait ;)

crowe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buda benim fikrim
ama bence kendi scriptini kodladıktan sonra bu işe gir.
www.asosyalag.com.tr
sonuna tr de koyda hani belki başka ulkelerde kullanılırsan iyi olur :D

Harunokumus

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Sosyal ağ kurmayı tavsiye etmem. İlk ve farklı olman gerek.

Anladım hocam, peki sadece bir kesime hitap eden bir ağ önerir misiniz?

Aklıma Geldi ve Bakayım Dedim
socialnetwork
Com ve Net Uzantısı Alınmış
Ama Com Tr Uzantısı Müsait ;)

not aldım hocam :)

buda benim fikrim
ama bence kendi scriptini kodladıktan sonra bu işe gir.
www.asosyalag.com.tr
sonuna tr de koyda hani belki başka ulkelerde kullanılırsan iyi olur :D

Güzelmiş hocam çok teşekkürler

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Anladım hocam, peki sadece bir kesime hitap eden bir ağ önerir misiniz?
Şimdi sosyal ağ açmak mantıklı değil. Facebook, Twitter, Google+, Flickr, Tumblr, Instagram, MySpace, Behance, Delicious ve daha onlarca sosyal ağ varken tutması mümkün değil. Blog gibi şeyler sizin için daha iyi olur. Küçük başlayıp büyük düşünmek lazım. Blogun konusu da farklı olmalı. Her daldan yazı yazmaktansa bir bölüme yoğunlaşmak çok daha iyidir.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
yüzlerce sosyal ag var aralarından sıyrılıp facebooka rakip olcanda ölme eşşeğim ölme Türkler sakın böyle işlere bulaşmasın hiç beceremıyorlar teknoloji işini

başında türk yazıyosa korkacaksın itiraf edelim teknolojiden zerre anlamayan bir milletiz ( üretici ) olarak

XPERİA - IXPERİA markası gibi

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Sana bir fikir olur belki forum ve sosyal ağ ı ortak payda da birleştirecek bir proje üzerinde yoğunlaş nasıl hani herkesin ortak bir alana paylasabileceği haberler artı haberleri etiket kodunda hastag ler çok girifit ama içinde kaybolmayacagin bir site olabilir.

Harunokumus

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Şimdi sosyal ağ açmak mantıklı değil. Facebook, Twitter, Google+, Flickr, Tumblr, Instagram, MySpace, Behance, Delicious ve daha onlarca sosyal ağ varken tutması mümkün değil. Blog gibi şeyler sizin için daha iyi olur. Küçük başlayıp büyük düşünmek lazım. Blogun konusu da farklı olmalı. Her daldan yazı yazmaktansa bir bölüme yoğunlaşmak çok daha iyidir.

Anladım hocam, zaten öyle bir teknoloji blogum var.

yüzlerce sosyal ag var aralarından sıyrılıp facebooka rakip olcanda ölme eşşeğim ölme Türkler sakın böyle işlere bulaşmasın hiç beceremıyorlar teknoloji işini

başında türk yazıyosa korkacaksın itiraf edelim teknolojiden zerre anlamayan bir milletiz ( üretici ) olarak

XPERİA - IXPERİA markası gibi

Hocam yapmayın, zaten öyle ulaşılmaz bir hedefim yok , mümkün gözükmüyor zaten bu saatten sonra facebook'a rakip olmak.

Sana bir fikir olur belki forum ve sosyal ağ ı ortak payda da birleştirecek bir proje üzerinde yoğunlaş nasıl hani herkesin ortak bir alana paylasabileceği haberler artı haberleri etiket kodunda hastag ler çok girifit ama içinde kaybolmayacagin bir site olabilir.

Teşekkür ederim hocam

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
quup diye Türklerin açtığı sosyal ağ vardı tutmadı siz orjinal yapın vizyonu olan insanlar gelebilir.