Yardım sorun iç tesisatta mı yoksa direkte mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xCode
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xCode

Asistan
Reaksiyon puanı
38
internetim 3 hafta öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu gayet hızlıydı. birden internetimde kopmalar başladı günün çoğu saatinde internetim yoktu olduğunda da aşırı yavaştı. telekom ekibi geldi sorun iç tesisatta diyip gitti elektirikçi çağırdım bi sorun tepsit etmedi adam. sonra bu hafta tekrar telekom ekibini çağırdım bu sefer dedilerki sorun direkte, direğe internet gelmiyor. bi 15-20 dk uğraştılar olmadı bu sefer dedilerki sorun saha dolabında neyse ekipten biri dolaba bakmaya gitti sonra dolabı hallettik direğe internet geliyor sorun iç tesisatta dediler.

bu arada direkte ve saha dolabında yaptıkları değişiklikten sonra internet kesintisi sorunu düzeldi artık kesilmiyor ama şimdi de aşırı yavaş internetim. müşteri hizmetlerini yine aradım sorun iç tesisatta dediler.

doğru mu sizce? telekom ekibinin tutarsız konuşmaları kafamı karıştırdı. bi de internet sağlayıcıyım türk telekom değil gelen ekipte pek sallamıyordu bu yüzden. laubali laubali davranıyorlardı.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
İç tesisat kaç senelik ve ek varmı? cat 5 ya da cat 6 kabloyla yeni hat çekin.

xCode

Asistan
Reaksiyon puanı
38
İç tesisat kaç senelik ve ek varmı? cat 5 ya da cat 6 kabloyla yeni hat çekin.
iç tesisatta yokta direkten gelen kabloda 2 ayrı yerde ek var. bu arada 3 hafta önce çok güçlü bir fırtına olmuştu ve bir kaç gün boyunca aralıksız sürmüştü. ondan sonra başladı internet kesintim. telekom ekiplerine o fırtınadan dolayı ek olan yerler hasar görmüş olabilir mi diye sordum hayır o kablolar çok sert ve güçlü dediler. tırla üstünden geçsen hasar görmez dediler.

xCode

Asistan
Reaksiyon puanı
38
başka yardımcı olabilecek var mı?