Soru Sorun Hepsiburada kaynaklı mı? Arzum markasindan kaynaklı mı?

uags1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar selam, Hepsiburada üzerinden, Arzum Steam Pro Plus model bir ütü aldım, ilki kırık çıktı geri gönderdim, değişim yapıldı, ikinci gelen, her buhar basıldığında, alttan yüksek miktarda oluk oluk su kaçırıyor, Hepsiburada üzerinden 70'den fazla alışveriş yaptım, iki tane telefon, tablet, oyun konsolu, süpürge, gibi bir sürü şey aldım, ilk defa sorun oldu, ben sorunun ütü markasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,269
Hepsiburada ürünleri incelemiyor. Arzum kaynaklı. Arzum'un yetkiki servisiylenirtibata geçin.

uags1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Hepsiburada ürünleri incelemiyor. Arzum kaynaklı. Arzum'un yetkiki servisiylenirtibata geçin.
Bende öyle düşünüyorum, ama aynı model ütü üst üste, ikiside sorunlu arızalı çıktıysa, ürüne dair soru işareti oluştu bende, iade alırlarsa alırlar, yoksa ben bu ürünü kullanmayı düşünmüyorum, olduğu gibi çöpe atarım, Philips, Vestel, Arçelik falan alıp yoluma devam ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası internete şikayet yazarken bile, korkar hâle geldik, firmalar sürekli birilerine markamızı karalıyor diye, dava açıyorlar.

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,269
Ürünü alalı ne kadar süre oldu? 2.si geleli yani. 14 günü geçmediyse bahanesiz iade imkanınız var. Eğer geçtiyse Arzum'u arayıp durumu bildirin. Eğer iade yapmayacaklarını söylerlerse tüketici hakem heyeti ve cimer'e başvuracağınızı söyleyin.

uags1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Ürünü alalı ne kadar süre oldu? 2.si geleli yani. 14 günü geçmediyse bahanesiz iade imkanınız var. Eğer geçtiyse Arzum'u arayıp durumu bildirin. Eğer iade yapmayacaklarını söylerlerse tüketici hakem heyeti ve cimer'e başvuracağınızı söyleyin.
Daha bugün geldi hocam, ilk kullanımda yaşadık sorunu, fişe takar takmaz, buhar vermesi gereken ütü alttan komedi gibi oluk oluk su kaçırıyor.

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,269
Ayıplı ürün işte. Yarin ilk iş Arzum'un merkezini arayıp iade yapmak istediğinizi bildirin.