Sony'den USB flash bellekler

Bu konuyu okuyanlar

Nemesis

Müdavim
Katılım
31 Ekim 2007
Mesajlar
7,764
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
Yaş
37
USB flash bellek işine girmeyen bir Sony kalmıştı, sonunda onları da 2 ürün ile Haziran ayında piyasada göreceğiz. Sony, tasarım konusunda iddialı MicroVault Click, Click Excellence modelleriyle piyasaya girecek.

sony_click_2.jpg

Sony MicroVault Click Excellence'in kapalı ve açık hali.

Click Excellence; 31 MB/sn okuma, 11 MB/sn yazma performansına sahip performanslı olan seri. Kapasiteleri 2 GB'dan 8 GB'a kadar. Excellence serisi sadece beyaz renkte olacak. O yüzden yüksek performanslı olan modeli renk ile ayırt edebileceğiz.

sony_click_1.jpg

Standart Click serisi ise 2 GB ile 16 GB arasındaki kapasitelerde bulunacak. Hepsi siyah kasa ile gelecek ama arkalarında bulunan gösterge ışığının renkleri farklı olacak.

Sony, bu USB flash bellekleri ile Virtual Expander adında sıkıştırma yazılımı koyacakmış ve bu yazılım ile USB flash belleğin kapasitesinin üç katı kadar veri depolamak mümkün olacağını iddia ediyorlar. Detayları bilmediğimiz için kesin konuşmayalım ama Sony'nin yazılımlarının genelde vasat olduğnu düşünürsek, son kullanıcı tarafında pek de dikkate alınacak bir yazılım olmayabilir.

Kaynak
 

frei

Doçent
Katılım
29 Ocak 2008
Mesajlar
677
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Onlar da girsin canım. Şenlik olur :)
 

SeRCaN

Asistan
Katılım
14 Mart 2006
Mesajlar
422
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
tasarım hoş olmuş bahse konu yazılım güzel bişey olursa (3 değil de 2 katı sıkıştırsın yeter :) ) 8 gb bitane düşünürüm
piyasaya ne zaman çıkıyor peki ?
 

souris46

Müdavim
Katılım
9 Ağustos 2007
Mesajlar
1,135
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
bence gerekiz olacak ne yani ikide bir sıkıştırıp çözecekmiyiz verileri film attım sıkıştır izleyecem çöz yok bunu değil diğerini sıkıştır olmadı onu çöz hiç uğraşamam valla alırım taşınabilir hdd (zaten var ) yeter bana
 
Üst