Sony xperia zr mi gm elite mi?

ahveal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında karşılaştırma tuhaf gelebilir ne diyor bu diye ancak elitin düşük pil gücü gm nin kalitesi beni düşündürüyor.Sadece ikisinden birini alacağım başka tavsiyede bulunmadan ikisi arasından uzun ömürlü kullanabileceğim hangisidir bilinçli kullanıcı yorumları bekliyorum teşekkür ederim.

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabi ki gm elite.GM Elite her yonden Xperia ZR-ni yener.Xperia Zr Ram 2 gb,Gm Elite Ram 3 gb-dir.Gm Elite isltetim sistemi daha guclu.Bence terettud etmeden GM Elite al.:thumbup1:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tabi ki gm elite.GM Elite her yonden Xperia ZR-ni yener.Xperia Zr Ram 2 gb,Gm Elite Ram 3 gb-dir.Gm Elite isltetim sistemi daha guclu.Bence terettud etmeden GM Elite al.
thumbup1.gif

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fiyat aralığın müsait ise kesinlikle elitee fiyatları biraz düşerse bende ondan almayı düşünüyorum. sizce ne zaman aralığında ne kadar fiyatı düşer??

ahveal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabi ki gm elite.GM Elite her yonden Xperia ZR-ni yener.Xperia Zr Ram 2 gb,Gm Elite Ram 3 gb-dir.Gm Elite isltetim sistemi daha guclu.Bence terettud etmeden GM Elite al.:thumbup1:

Tabi ki gm elite.GM Elite her yonden Xperia ZR-ni yener.Xperia Zr Ram 2 gb,Gm Elite Ram 3 gb-dir.Gm Elite isltetim sistemi daha guclu.Bence terettud etmeden GM Elite al.
thumbup1.gif

Teknik özellikler olarak biliyorum üstün bir telefon ancak discoverylerde olduğu gibi klasik şarj soket sorunu olabilme ihtimali ya da güneş altında elite full parlaklık zor okunuyormuş. Bunlara itinaden arka kamerası uzaktan çekimlerde nasıl ses kaydı güzel mu ve son olarak şarj nasıl. Kendi programı varmış ama emin olamıyorum.

fiyat aralığın müsait ise kesinlikle elitee fiyatları biraz düşerse bende ondan almayı düşünüyorum. sizce ne zaman aralığında ne kadar fiyatı düşer??

Fiyatlarının pek düşmesini beklemiyorum zaten telpada şu an yok.Ben de telefoncu abimiz var ondan alacağım.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ya abi xperia zr amiral gemi değil, olmamasına rağmen kaliteli oda ayrı konuda, sen özelliklerine bak istediği kadar dandik olsun ilerde özelliğe ihtiyacın olacak sağlam lığa değil. Bu yüzden gm elite

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence bu telefonlari kullanan birine danışmalısın

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Aslında karşılaştırma tuhaf gelebilir ne diyor bu diye ancak elitin düşük pil gücü gm nin kalitesi beni düşündürüyor.Sadece ikisinden birini alacağım başka tavsiyede bulunmadan ikisi arasından uzun ömürlü kullanabileceğim hangisidir bilinçli kullanıcı yorumları bekliyorum teşekkür ederim.

Elite iyi bir cihaz ama General Mobile'e güvenmek doğru olur mu? "Nisan'da KitKat" dediler, Haziran'dayız. Zaten yazılımsal sorunlar da varmış. Daha piyasada doğru dürüst bulunmayan bir telefonu almak bence çok saçma. Önerim LG G2.

ahveal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya abi xperia zr amiral gemi değil, olmamasına rağmen kaliteli oda ayrı konuda, sen özelliklerine bak istediği kadar dandik olsun ilerde özelliğe ihtiyacın olacak sağlam lığa değil. Bu yüzden gm elite

Özellikler tabi ki iyi olmalı ancak özellikler oturmuş mu o da önemli. Hiç elite ya da zr kullanan yok sanırım.

Elite iyi bir cihaz ama General Mobile'e güvenmek doğru olur mu? "Nisan'da KitKat" dediler, Haziran'dayız. Zaten yazılımsal sorunlar da varmış. Daha piyasada doğru dürüst bulunmayan bir telefonu almak bence çok saçma. Önerim LG G2.

Sadece ikisi arasından tavsiye istiyorum teşekkür ederim.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Iyi dionda hacı elitin rakibi zr deil z1 dir ben olsam gm ye güvenmezdim hoşuna gidiyosa al tabi de bence g2 nexus 5 z1 veya z1 compact tan birine bak 1300 tl gm ye verilir mi iyi düşün pişman olma derim

ahveal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi dionda hacı elitin rakibi zr deil z1 dir ben olsam gm ye güvenmezdim hoşuna gidiyosa al tabi de bence g2 nexus 5 z1 veya z1 compact tan birine bak 1300 tl gm ye verilir mi iyi düşün pişman olma derim

Zaten demiştim saçma gelebilir diye ancak gm korkutucu biraz hele ki arkadaşlarda ki discovery yüzünden.

ahveal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4-5 gün içinde alacağım yorumu olan yok mu

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Eğer ikisi arasındaysa gm elite. Ama pişman olacağına %51 ihtimal veririm.g2en iyi seçim olur

bytekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia ZR artıları: 4G, hafif
GMD Elite artıları: ince, büyük ekran, yüksek çözünürlük, yüksek disk, ram, yüksek foto mp

General Mobile Discovery Elite açık ara önde gözüküyor. Xperia ZR in kasası Elite den daha iyidir. Tercih sizin.

Ayrıntılı kıyaslama için: http://hadikiyasla.com/komper/1/177,161

ahveal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zr alıyorum Teşekkürler