Sony Xperia Z3+ Plus Alacağım Tavsiye İhtiyacım Var

Kastiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://forum.shiftdelete.net/sony/416357-xperia-z3-plus-kullananlar-kulubu-teknik-ozellikleri.html

buradaki özelliklere ve yorumlara da bakarak z3 plus almaya karar verdim şuan bir z3 kullanıcısıyım ve telefondan gerçekten memnunum. daha önce iphone 5s ve galaxy s5 kullanmıştım ama pek memnun kaldığım söylenemez. yorumlara da bakarak bence sony kullanmayıp snapdragon810 var diye Sony'i kötüleyen veya yanlış anlayan insanlar olduğunu düşünüyorum yani şöyle adam daha önce hiç Sony telefonu kullanmamış ama gelmiş Sony'i kötülüyor. LG ondan daha iyi diyor mesela benim kullandığım telefonlar bunlar LG kullanmadım daha önce yorum yaparsanız iyi olur çünkü temmuz da çıktığı gibi almayı düşünmekteyim Z3+ yı.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Z3 den z3 plus'a geçilmesini tavsiye etmiyorum zaten sony de tavsiye etmiyor. Arada büyük farklılıklar yok ayrıca ısınma ve batarya ömrü sizi olumsuz etkiler

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Z3'den Z3 Plus'a geçmek Lamborghiniden inip Ferrariye geçmek gibi yani pek bişe fark etmez S810'u hiç tavsiye etmem ha illa telefon alacağım diyorsan LG G4 Pro al S820 kullanıyor dehşet bir telefon olacak

Kastiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z3'den Z3 Plus'a geçmek Lamborghiniden inip Ferrariye geçmek gibi yani pek bişe fark etmez S810'u hiç tavsiye etmem ha illa telefon alacağım diyorsan LG G4 Pro al S820 kullanıyor dehşet bir telefon olacak

LG G4 Pro düşünmekteyim evet Eylül ayında çıkacağı söyleniyordu galiba. ama kaç paradan girer piyasaya bu önemli.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Arada gözle görülür hiçbir fark göremezsin sadece cebinden durduk yere bir sürü para çıkar.Z3 gerçekten iyi bir cihaz bence 1 sene boyunca alacağın hiçbir cihaz sana bir fark hissetirmez en iyisi telefonunu kullanmaya devam et paran cebinde kalsın.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Dostum snapdragon 810'un ısınma sorunu var. Bu yüzden güncelleme ile çekirdek hızları aşağıya çekildi. Olay ne oldu? döndü dolaştı snapdragon 808 oldu.

Uzun lafın kısası Z3+ yerine G4 alman senin için daha iyi olur. Z3+'yı pek araştırmadım fakat şu su geçirmezlik vs şeylerine takılıyorsan ve istiyorsan z3+'da alabilirsin fakat sana önerebileceğim telefon şu anlık G4'dür.

Z3 al daha iyi Z3+ alma. Samsung'u hiç önermiyorum zaten, htc desen affedersiniz s*çtı sıvadı. Şu anda bir başarılı telefon var oda g4.

Kastiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum snapdragon 810'un ısınma sorunu var. Bu yüzden güncelleme ile çekirdek hızları aşağıya çekildi. Olay ne oldu? döndü dolaştı snapdragon 808 oldu.

Uzun lafın kısası Z3+ yerine G4 alman senin için daha iyi olur. Z3+'yı pek araştırmadım fakat şu su geçirmezlik vs şeylerine takılıyorsan ve istiyorsan z3+'da alabilirsin fakat sana önerebileceğim telefon şu anlık G4'dür.

Z3 al daha iyi Z3+ alma. Samsung'u hiç önermiyorum zaten, htc desen affedersiniz s*çtı sıvadı. Şu anda bir başarılı telefon var oda g4.

Hocam Z3 kullanıcısıyım şuan fakat LG G4 Pro olabilir çıktığında ama şuan G4 kullanmak için ne gibi bir sebep var ki Z3 varken?

Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Sony Xperia Z3 vs LG G4 kıyaslaması

açık ara fark ile Z3 daha iyi ve aynı fiyatlar ben Z3 kullanıyorum ama LG kullanmadığım için bilmediğimden soruyorum şu tabloda G4 seçmek için bir neden yok gibi bana göre.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hocam Z3 kullanıcısıyım şuan fakat LG G4 Pro olabilir çıktığında ama şuan G4 kullanmak için ne gibi bir sebep var ki Z3 varken?

Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Sony Xperia Z3 vs LG G4 kıyaslaması

açık ara fark ile Z3 daha iyi ve aynı fiyatlar ben Z3 kullanıyorum ama LG kullanmadığım için bilmediğimden soruyorum şu tabloda G4 seçmek için bir neden yok gibi bana göre.

Evet evet z3 g4'ün rakibi hemde açık ara önde :D peki :) bu arada 801 işlemci 808'den daha iyimiş hemde %30 küsür oranında hmmm peki :D

Böyle sitelerle telefon karşılaştırıp karar verilmez. G4'ün saymakla bitmez üstün yönü var nereye z3 açık ara öndeymiş :D?

Z3+ rakibidir G4'ün. G4 ile bir sürü inceleme videosu mevcut izleyebilirsiniz.

Ekran, işlemci, arayüz, performans, daha az ısınma gibi bir sürü konuda daha iyi.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Z3 den z3 plus'a geçilmesini tavsiye etmiyorum zaten sony de tavsiye etmiyor. Arada büyük farklılıklar yok ayrıca ısınma ve batarya ömrü sizi olumsuz etkiler
Bir daha Sony telefon alırsam dürtsünler beni .. :devil2: Asphalt 8 oynuyorum yarım saate elim yanacak seviyeye geliyor cihaz.Grafik katiesi en düşükte iken. Oyun içerisinde takılmalar yüksek ...CPU Z de batarya sıcaklığı en son 49.7 C idi telefonu buzdolabına koydum o derece. Note 4 ile oyunu abartısız 2 saat oynuyordum CPU Z batarya sıcaklığı 41 C yi geçmiyordu. Snapdragon pişmanlıktır , güçlüdür ama hayattan soğutur.

Kastiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet evet z3 g4'ün rakibi hemde açık ara önde :D peki :) bu arada 801 işlemci 808'den daha iyimiş hemde %30 küsür oranında hmmm peki :D

Böyle sitelerle telefon karşılaştırıp karar verilmez. G4'ün saymakla bitmez üstün yönü var nereye z3 açık ara öndeymiş :D?

Z3+ rakibidir G4'ün. G4 ile bir sürü inceleme videosu mevcut izleyebilirsiniz.

Ekran, işlemci, arayüz, performans, daha az ısınma gibi bir sürü konuda daha iyi.

801 2500 MHZ 808 1.8 GHZ yani aradaki fark bu gibi geldi bana ondan öyle göstermiştir. Dediğim gibi LG kullanmadığım için sadece donanımsal olarak karşılaştırma yapabiliyorum. İnceleme videosu linki bakayım şimdi hocam İphone Samsung Sony kullandım ama LG nasip olmadı daha ama zaten LG G4 PRO almayı düşünüyorum 27MP kamera ve Snapdragon 820 olacak diye biliyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
801 2500 MHZ 808 1.8 GHZ yani aradaki fark bu gibi geldi bana ondan öyle göstermiştir. Dediğim gibi LG kullanmadığım için sadece donanımsal olarak karşılaştırma yapabiliyorum. İnceleme videosu linki bakayım şimdi hocam İphone Samsung Sony kullandım ama LG nasip olmadı daha ama zaten LG G4 PRO almayı düşünüyorum 27MP kamera ve Snapdragon 820 olacak diye biliyorum.

GHz önemli olsaydı iphonelarda kullanılan A işlemciler en kötü işlemciler olurdu :mrgreen: Her neyse konuya dönelim, G4 Pro hiç boşuna alma.

16Mp kamera yetiyor, 808 her oyunu akıcı bir şekilde sorunsuz oynatıyor. 820 daha güçlü ve daha fazla enerji tüketen bir işlemci olucak.

Hiç aksiyona girip g4 pro almakla uğraşmayın. G4 alın keyfinize bakın (bence)

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Frekans hızı önceden önemliydi artık pekte anlamı kalmadı. Yeni teknolojiler daha önemli. Daha az ısınma, daha az enerji tüketimi gibi konulara öncelik vermeleri gerekiyor firmaların. S810'da bunu göz ardı etmişler. Qualcomm daha frekans döşemeye çalışıyor. Bu şey gibi örnek vermem gerekirse, ttnet'in fibernet diye döşediği hattın normal internetten bi farkının olmaması.
Benim önerim G4'den yana stabilite konusunda sıkıntılar vardı düzeltmiş gibiler. G4 dışında M9 kesinlikle önerimdir.

Blent872

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şu ısınma sorununu ne dert ettiniz Lg ler Sonylerden kat ve kat daha fazla ısınıyor Sony metal kasa olduğu için daha çok hissediliyor sadece Lg hiç bir zaman Sonyle yarışamaz, Sony kalitesinden başla markaya düşme.
Para harcamak istiyorum derse çekinmeden al Z3+ ama gerek yok 2tane fazla çekirdek ve birkaç küçük özellik o kadar fiyat farkına değmez.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
http://forum.shiftdelete.net/sony/416357-xperia-z3-plus-kullananlar-kulubu-teknik-ozellikleri.html

buradaki özelliklere ve yorumlara da bakarak z3 plus almaya karar verdim şuan bir z3 kullanıcısıyım ve telefondan gerçekten memnunum. daha önce iphone 5s ve galaxy s5 kullanmıştım ama pek memnun kaldığım söylenemez. yorumlara da bakarak bence sony kullanmayıp snapdragon810 var diye Sony'i kötüleyen veya yanlış anlayan insanlar olduğunu düşünüyorum yani şöyle adam daha önce hiç Sony telefonu kullanmamış ama gelmiş Sony'i kötülüyor. LG ondan daha iyi diyor mesela benim kullandığım telefonlar bunlar LG kullanmadım daha önce yorum yaparsanız iyi olur çünkü temmuz da çıktığı gibi almayı düşünmekteyim Z3+ yı.
Z3+ her açıdan mükemmel bir cihaz. İncelemesini bizzat kendim yaptım videolara itibar edeceksen iphone 6 donma sorunu içeren videolar var ama cihaz donuyor mu? Hayır canavar gibi çalışıyor.. Bu her marka için geçerlidir. Bir modelin cihazında arıza varsa bu o markanın veya modelin kötü olduğu anlamına gelmez.
Her açıdan test ettim cihazı hiçbir kusur göremedim hayır Sony de kullanmıyorum telefonum M8 kullandığım tek Sony ürünü ise bugüne kadar walkman ve playstation dır.
Tüm bunlar bir yana Z3 den Z3+ a geçmene hiç ve hiç gerek yok. Z3 bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde bir telefon. Z1 kullanan kişinin geçiş yapması gayet mantıklı olurdu ama.. Orası ayrı

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Bir daha Sony telefon alırsam dürtsünler beni .. :devil2: Asphalt 8 oynuyorum yarım saate elim yanacak seviyeye geliyor cihaz.Grafik katiesi en düşükte iken. Oyun içerisinde takılmalar yüksek ...CPU Z de batarya sıcaklığı en son 49.7 C idi telefonu buzdolabına koydum o derece. Note 4 ile oyunu abartısız 2 saat oynuyordum CPU Z batarya sıcaklığı 41 C yi geçmiyordu. Snapdragon pişmanlıktır , güçlüdür ama hayattan soğutur.
Cihaz ne senin ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z3 aldım diyen arkadaş iyi sallamışsın . o sorunların hiç biri yok ayrıyeten xperia L kullanmıştım onda 1 saate kadar aspalt 8 oynuyodum kasma falan yoktu . bide burdan z 3den bahsediyoz L nin 3 katı

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Z3 aldım almaz olaydım . Yanıyor mübarek oyun oynamıyorum o nedenle artık telefonla. Kamera desen telefonda en son kullandığım özelliktir.Keşke daha ucuz bir cihaz alaydım.
Z3 için işlemci hızını düşüren bir güncelleme verilmişti ısınma sorunu düzeldi çoğu kişide sen yüklemedin o güncellemeyi galiba.Z3 kral cihazdır değerini bilmiyosun sen :)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Z3 için işlemci hızını düşüren bir güncelleme verilmişti ısınma sorunu düzeldi çoğu kişide sen yüklemedin o güncellemeyi galiba.Z3 kral cihazdır değerini bilmiyosun sen :)
5.0.2 Lolipop 23.1.A.1.28 sürümünü kullanıyorum üstüne güncelleme çıktı da bizim mi haberimiz yok ? :dirol:

Gurkn1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usta yeni aldım geçen cumartesi telefon harika süper ama şarjda biraz sıkıntı va çözemedim güncelleme lazım ama kesinlikle tavsiye ederim aldım memnunum şarjı biraz kötü

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708

z3 ün varken ve memnunken neden agrısız başını agrıya sokacaksın pil ve ısınmada eksi yönde etkiler seni illa değiştireceksen g4,s6 gibi modeller öneriyim sana....

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
G4 ile ilgili söylediklerimi geri çekiyorum arkadaşlar. İlk başlarda telefon çok iyidi fakat 3 kere yenisi ile değişti sonuçlar hep aynı. Dokunmatik hassasiyet sorunları, arayüzde ve oyunlarda milisaniyelik kasmalar donmalar, şarjın çok çabuk bitmesi, çift tıklamayı yada knock code'u 2 3 kere denedikten sonra algılama gibi bin bir çeşit sorunu var.

İphone 5s'me smarttap'di sanırım tweak'i kurdum çift tıklama g4'den daha stabil ve daha hızlı çalışıyor ki bu özelliği ilk çıkartan lg'di.

Kimse şu saatten sonra yok g4 öyle değildir sen şanssızsın demesin. Benim telefon 3 kere yenilendi yani sıfır yenisi verildi. Aynı şekilde annemin cihazda yeniden değişti. Orada çalışan elemanlarında telefonlarını kontrol ettim.

Sonuçlar aynı ya testi düzgün yapamıyorsunuz yada milyonda 1 şansınız varmış.

Xda'da bir anketmi ne yapılmış 200 g4 kullanıcılarından 160 170 kadarının telefonu sorunlumuymuş neymiş.

Sakın g4 almak gibi bir hata yapmayın. Z3+ al s808'den daha performanslı çalışıyor. Isınma sorunuda düzeltildi.

G4'ü alıcaklar fotoğraf makinası olarak almayı düşünsün.

En basitinden örnek. Telefon yeni gelmişti 1 hafta uygulamaları doldurdum vs. Sonra telefon çok enteresan şekilde şişme yaptı.

Durum çubuğu yukarıdan inerken o 60fps akıcılığı ile değil 25 30 fps akıcılığı ile iniyor. Arkadan uygulamaları vs temizleyince düzeliyor bazen düzelmiyor.

Arkadan uygulamaları kapatırken elimizle kaydırınca uygulama tam sona gelince direk kaybolmuyor o sonda takılı kalıyor yarım mili saniye sonra gidiyor ve o arada bir üstünde ki uygulamayı kaydıramıyorum.

Yok yani berbat olmuş g4 parama yazık bayada zarara girdim gittim sattım.

Alıcaksanız sony htc ve apple alın daha stabilleri yok yani.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
G4 çok hoşuma gitmişti tip olarak ama çok sorunlu çıktı. Şimdi Z5 güzel olursa alırım diyorum inşallah.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
z5 iyi bir kamera ve az ısınan bir işlemci ile gelirse benim de planlarımda var. xperia z kullanıyorum. hala da sorunsuz kullanıyorum. şarj kapak yeri yalama yaptı sadece ama değiştirmeye üşendim.

g4 dediğiniz telefonun z3 veya z3+ tan tek üstün yanı kamerası diye düşünüyorum.