Android 5.1.1 den 5.1.2 ye mi geçtinizArkadaşlar z3 compact ı 1 aydır kullanıyorum.Şimdiye kadar sorunsuz kullanıyordum ama bugün deep sleep süresinin çok az olduğunu farkettim.Mesela 24 saatlik kullanımda 18 saat telefonu kullanmıyorum ama uyku modunda 6 saat kalıyor geri kalan 12 saatte 300 1200 vb. Mhz frekanslarda gözüküyor.Bu arada telefon rootsuz sizce bu sorunu nasıl çözerim?
Mesela hangi uygulamaları sonlandırdınız5.1.1 deyim ama sorunu çözdüm sony nin birkaç uygulamasını devredışı bıraktım ve oyunlarımı sildim.Şuan deep süresi normale döndü.Bu arada 5.1.2 sürümünü ilk defa duydum.
5.0 da bu sorun yoktu amaFacebook entegrasyonu, podcast vb. Sosyal ağlarla ilgili sony uygulamalarını devre dışı bıraktım sonrada telefonu 1 2 kere yeniden başlattım.
Halen şarj kendi kendine bitiyor. Tüm fazla uygulamaları sonlandırdım.NFC bluetooth kapalı.sadece 3g açık.ekran koruyucu devrede bile iken atıyorum 1 saatte yüzde 42 den 38 e düşmüş...Nfc Bluetooth 3g açıksa şarjı hızlı biter
Mobil veri açık ise normak bu sarj degeriHalen şarj kendi kendine bitiyor. Tüm fazla uygulamaları sonlandırdım.NFC bluetooth kapalı.sadece 3g açık.ekran koruyucu devrede bile iken atıyorum 1 saatte yüzde 42 den 38 e düşmüş...
5.1.1 de sorun yoktur romu tekrar flaşla düzelir ama lollipop u beğenmedim diyorsan 4.4.4 yükle stabil kullan yani telefondan hemen vazgeçmeBen m5 çıkınca alacağım. 5.1.1 sürümde problem var.5.0 deyken problem olmuyordu. Bir de m5 te kapak derdi olmayacak.
Rom atarsan garantiden çıkmaz.Telefondan ümidi kesip takas düşünüyorsan hayırlı olsun diyeyim.Romu flashlar isem Garantiden çıkmaz mı??Garantiden çıksın istemiyorum.bi de zaten flashlar isem bilgiler yine gidecek. 2 kez yaptım zaten.cihazımı m5 ile takas yapacağım.
Kapak kapandı mı açıldı mı derdi düşüncesi olmaz hocamSanki m5 orta üst segment daha iyi gibi
Sen bilirsin o da iyi bir cihaz sonuçtaKapak kapandı mı açıldı mı derdi düşüncesi olmaz hocam
En son 546Yeni güvenlik güncellemesi alan var mı z3 Compactta
Bende de 546 herhalde 1 2 haftaya gelirEn son 546