Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu tekrar sarj edince gittiği için o gitti. Geliştirici seçeneklerinden neyin ne kadar çalıştığını gösteren bir özellik buldum. Facebook ve messenger her an calışmış. Yatarken tüm uygulamaları durmaya zorlayıp yaticam bakalim degisecek mi? [MENTION=416984]CorvoAttano[/MENTION]

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Telefonu tekrar sarj edince gittiği için o gitti. Geliştirici seçeneklerinden neyin ne kadar çalıştığını gösteren bir özellik buldum. Facebook ve messenger her an calışmış. Yatarken tüm uygulamaları durmaya zorlayıp yaticam bakalim degisecek mi? [MENTION=416984]CorvoAttano[/MENTION]
Facebook ve messenger çok fazla şarj yer imkanın varsa o uygulamalardan kurtul facebook lite kullan. O uygulamalar devamlı wake lock sebebi bu yüzden cihaz hiç uykuya geçemez devamlı arka planda çalışır.

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Facebook ve messenger çok fazla şarj yer imkanın varsa o uygulamalardan kurtul facebook lite kullan. O uygulamalar devamlı wake lock sebebi bu yüzden cihaz hiç uykuya geçemez devamlı arka planda çalışır.
Gece 12 de facebook u WhatsApp ı Messenger ı ve youtube u durdurup telefonu bir kenara koyup yattım. Yatarken %64 tü. Şimdi hala %64.[emoji4] [emoji3] 12 den 9 a kadar bir düşüş olmamış

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Gece 12 de facebook u WhatsApp ı Messenger ı ve youtube u durdurup telefonu bir kenara koyup yattım. Yatarken %64 tü. Şimdi hala %64.[emoji4] [emoji3] 12 den 9 a kadar bir düşüş olmamış
Pil düşmanı uygulamalar belli bize sadece bilinçli kullanmak kalıyor

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir çok bölgede Z3c için 5.1.1 güncellemeleri başlamış. Yakında bizlere de gelir. :clap:

erdekli1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, Z3 Compact'ın kamerası 20 MP gibi çekmiyor.Sanırım kamerayı ayarlamak gerek, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Manuel moda alın, solda ayarları kurcalayıp 20mp ye alın. Superior Auto modunda 20mp çekmez. Manuel mod kullanırken yazılımsal sabitleme kullanmayı unutmayın.

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorunum var. Cihazımda android is %10 bazen %16 kullanıyor bunun da şarja etkisi büyük ne yapmam gerekir? Abuk sabuk programlar kullanmıyorum klasik sosyal medya uygulamalarısadece. Konum kapalı veri senkronizasyonu kapalı. Yardımınıza ihtiyacımvar.

Bilen yok mudur?

aykutkoyuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, bir sorum olacak, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Whatsapp ya da normal olarak mesaj geldiğinde telefonun ekran ışığı yanmıyor, sadece bildirim ışığı yanıp sönüyor, bunun bir ayarı var mı yoksa bir sorun mu var telefonumda. Şimdiden teşekkür ederim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Merhaba, bir sorum olacak, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Whatsapp ya da normal olarak mesaj geldiğinde telefonun ekran ışığı yanmıyor, sadece bildirim ışığı yanıp sönüyor, bunun bir ayarı var mı yoksa bir sorun mu var telefonumda. Şimdiden teşekkür ederim
Zaten açılmıyor ekran normalde de öyle

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
açılır pencereden bahsediyorsan ayarlar/bildirimler/açılır pencere bildirimi

Gurbetçi1988

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni 5.1.1 güncellemesi ile cihaz adeta uçuyor, 5.0.2 neydi öyle ya!!! Hakkatten Allah kimseye göstermesin 5.0.2 tamamen bir faciaydì!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperifirm ile indirip flaşlayabilirsiniz, birkaç bölgede verilmiş simdilik.

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkcell rom kullanan (yani Türkcell operatör cihazı) cihazlara da gelmiş 5.1.1. Bizlere de ver artık Sony :lol:

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
FORUMDAŞLAR Z3COMPACT cihaza5.1 güncelleme gelmiştir.

sevket42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet 5.1 güncelleme 21.07.2015 tarihinde Yayınlanmış görünüyor ama daha telefona gelmedi

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Evet 5.1 güncelleme 21.07.2015 tarihinde Yayınlanmış görünüyor ama daha telefona gelmedi
bende günlerdir görüyorum 21inde başlamış türkiyeye bugün geldi. telefonda gözükmüyordu bende, pc companion dan kontrol ettim gelmiş.

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
3 farklı bilgisayar 2 farklı internetten denedim yüklenmedi hata verdi hep

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 6 kere falan denedim hala aynı sorunu yaşıyorum 5.1 i yüklerken internet bağlantınızı kontrol edin diyor oysaki internet full çekiyor herhangibi bir bilgisi olan varmı ve pc companion kullanmadan güncelleme gelirmi telefna

S

SDN Okuru

SDN Okuru
rom'un partlarından biri serverda eksik. Ondan dolayı hata veriyor. Sony mobile türkiye'ye mesaj atın arayın bişiy yapın işte. Yoksa daha çook beklerik. xperifirm den de tr rom indirilmiyor

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar 6 kere falan denedim hala aynı sorunu yaşıyorum 5.1 i yüklerken internet bağlantınızı kontrol edin diyor oysaki internet full çekiyor herhangibi bir bilgisi olan varmı ve pc companion kullanmadan güncelleme gelirmi telefna
Aynı. Sorunu ben de yaşıyorum

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ota ya güncelleme düştü deneyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z3 compactmı desire eye mı almalıyım nedenleriyle yazarmısınız lütfen

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar z3 compact ı 1 aydır kullanıyorum.Şimdiye kadar sorunsuz kullanıyordum ama bugün deep sleep süresinin çok az olduğunu farkettim.Mesela 24 saatlik kullanımda 18 saat telefonu kullanmıyorum ama uyku modunda 6 saat kalıyor geri kalan 12 saatte 300 1200 vb. Mhz frekanslarda gözüküyor.Bu arada telefon rootsuz sizce bu sorunu nasıl çözerim?