Sony Xperia z2 WhatsApp'te Sensör sorunu

Peri_TK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
bu sorunu google'de ve burda çok aradım ama bulamadım.
Baktım olacak gibi değil kayıt olup kendim sormak istedim,
belki aranızda bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek bir arkadaşlar,

benim telefon z2 ve WhatsApp'te herhangi birisi bana ses kaydı yolladığında veya ben karşı tarafa ses kaydı yolladığımda dinlemek istediğimde ekranım hafiften kararıyor ve ses içten geliyor yani kulaklık takılı değil iken bile sesler içten geliyor kulağıma yaklaştımam gerekiyor duyabilmem için, bazen oluyor normal dışardan geliyor ama yanlışlıkla parmağım sensöre gidince bidaha geri dönmüyor o an itibaren hep içten gelmeye devam ediyor..

Aranızda böyle bişey yaşayan varmı bu sadece WhatsApp'te oluyor ayar mayar ne varsa demedim çözüm bulamadım. Kulaklık takınca hersey normal, bazen de kulaklıkla ses kaydı yollayabiliyorum çıkardığım da ses kaydı yapmıyor böyle ince karıncalı bozuk bir ton gidiyor o An hemen kulaklığı takıp tekrar kayıt yolluyorum telefonu sıfırdan açıp kapatıyorum düzenlmesi için oda oluyor veya olmuyor.

İlk aldığım da ses sorunu var telefona diye yolladım tekrar yenisini aldım bu telefon da herşey Güzel sağlam sorun yok taaki bu iki soruna kadar fikri olan yardımcı olursa sevinirim.

Ekran paylaşmak istiyorum ama resim yükleme yerini bulamadım.

Ama siz beni anlamışsınızdır umarım sanıyorum inşallah -)

Saygilar.

Peri_TK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğinizi yaptım ve sensör sorununda kaldım, kulağa yakın tutun dediğinde normalde titreşime geçmesi lazım iken, bu direk titreşime geçiyordu. Derken derken ekrandaki koruması için yapıştırdığım o folyonun çok az bir tarafı sensör kısmına kaymış, onu az çıkarıp denedim sorun tamamen ortadan kalktı. Çok teşekkür ederim.

marsli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
bu sorunu google'de ve burda çok aradım ama bulamadım.
Baktım olacak gibi değil kayıt olup kendim sormak istedim,
belki aranızda bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek bir arkadaşlar,

benim telefon z2 ve WhatsApp'te herhangi birisi bana ses kaydı yolladığında veya ben karşı tarafa ses kaydı yolladığımda dinlemek istediğimde ekranım hafiften kararıyor ve ses içten geliyor yani kulaklık takılı değil iken bile sesler içten geliyor kulağıma yaklaştımam gerekiyor duyabilmem için, bazen oluyor normal dışardan geliyor ama yanlışlıkla parmağım sensöre gidince bidaha geri dönmüyor o an itibaren hep içten gelmeye devam ediyor..

Aranızda böyle bişey yaşayan varmı bu sadece WhatsApp'te oluyor ayar mayar ne varsa demedim çözüm bulamadım. Kulaklık takınca hersey normal, bazen de kulaklıkla ses kaydı yollayabiliyorum çıkardığım da ses kaydı yapmıyor böyle ince karıncalı bozuk bir ton gidiyor o An hemen kulaklığı takıp tekrar kayıt yolluyorum telefonu sıfırdan açıp kapatıyorum düzenlmesi için oda oluyor veya olmuyor.

İlk aldığım da ses sorunu var telefona diye yolladım tekrar yenisini aldım bu telefon da herşey Güzel sağlam sorun yok taaki bu iki soruna kadar fikri olan yardımcı olursa sevinirim.

Ekran paylaşmak istiyorum ama resim yükleme yerini bulamadım.

Ama siz beni anlamışsınızdır umarım sanıyorum inşallah -)

Saygilar.
Merhaba
Z2 kullanmıyorum ama bende de o sorun var. Whatsapp'la alakalı.