B
Bilalll
SDN Okuru
İnternet bağlantınızı kontrol edin
Açma kapama tuşu normal ordan su girmez. Cift tıklama neden oyle yapar bir fikrim yok telefonu formarlamayi deneyin. Guncelleme belki duzgun yuklenmemis olabilir guncellemeden sonra hic formatlamayi denediniz mi? Bende bu sorunlar yok. Cift tiklamanin arada bir hemen denk gekmemesi bizde de oluyor ama 15-20 defa tiklamiyoruz.Arkadaşlar bende 2 ay önce z2 aldım fakat çift tıklama ile uyandırmada sorun var bazen 15-20 defa dokununca ancak uyanıyor normalde ekranda sıkıntı yok bide power tuşu parmakla hafif sağa sola yatırılabilyo ve arada 1mm lik minik bi boşluk oluyo ordan su girermi diye merak ettim. Geçen gelen 5.1.1 güncellemesi ilede hiçbir şekilde ram boşaltamıyorum ccleaner veya clean master gibi hiçbi uygulama yapamıyor sizdede var mı bu sıkıntı acil yardımcı olurmusunuz..
Öncelikle pegasusun boyle bir uygulamasi varsa cok iyiymis 100tlye ust model telefon sadece size mi ozelmis sordunuz mu hic. Yoksa bizde bundan sonra pegasus ithalat urun alalim bıktık garanti kapılarında surunmekten. Cift tiklama meselesinden emin değilim bizde de arada bir almıyor sanırım bu problem değil herkeste aynı. Tuş ise bende de gevsek ve 2 defa soktum suya hiçbirşey olmadi ve diger gördüğüm z2lerde de ayni. Taş gibi sıkı değil biraz oynama var bu su icin sorun teskil etmez. Ama guncelleme sonrası format atmayı deneyin faydası oluyor mutlaka.Formatı hiç denemedim, ama güncelleme den öncede çift tıklama sorunu vardı ve canımı sıktı baya. Ben z kullanıyordum daha önce yandı telefon ithalatçı firma pegasus a yolladım 100 tl fark ile sıfır z2 yollıyacaz dediler yolladılar ama telefonun kutusunda ki bant kesikti açılmış yani kulaklık da ucunda plastik olmayanlardan bişey koymuşlardı. Telefon sağlam çıktı ama işte ilk geldiğinden beri 30 dk den fazla ekran kilitli kalınca çift tıklama baya zorluyor ama hemen açıp kapatınca çift tıklama ile kolay açılıyor. Power tuşu konusundada hâlâ tedirginim su girmeyeceğine eminmisiniz?
Öncelikle pegasusun boyle bir uygulamasi varsa cok iyiymis 100tlye ust model telefon sadece size mi ozelmis sordunuz mu hic. Yoksa bizde bundan sonra pegasus ithalat urun alalim bıktık garanti kapılarında surunmekten. Cift tiklama meselesinden emin değilim bizde de arada bir almıyor sanırım bu problem değil herkeste aynı. Tuş ise bende de gevsek ve 2 defa soktum suya hiçbirşey olmadi ve diger gördüğüm z2lerde de ayni. Taş gibi sıkı değil biraz oynama var bu su icin sorun teskil etmez. Ama guncelleme sonrası format atmayı deneyin faydası oluyor mutlaka.
Fabrika ayarları da olur veya arama kısmından *#*#7378423#*#* bu numarayı tuşlayarak en alttaki yere tıklayın ve reset deyin sıfırlanırÖncelikle teşekkür ederim, pegasusun o uygulamasıda şöyle ben önce xperia z yi 4 kez garantiye yolladım yani bıkmıştım artık telefonsuz yaklaşık toplam 80 gün kaldım ve yanınca gönderdiğim notta birdaha arızalı cihaz gönderirseniz tüketici hakları mahkemesine başvuracağımı söyledim bana sıfır z yollayacaklardı sonra arayıp ellerinde kalmadığını söylediler ve z2 yolladılar şans yani
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Birde internetten baktım da yok ses e basılı tutun filan diyolar format atarken ama hiçbiri olmadı sadece ayarlardan fabrika ayarlarına döndürme yapabiliyorum başka bildiğiniz sağlam format atma yöntemi varmı general mobile lerde filan boot menüsü var telefon açılmıyorken ordan atılabiliyo sonylerde yapamadım ben varsa bildiğiniz söylermisiniz
Z2'nin fiyatı düşeceği kadar düştü bence şu anki fiyatı stokları eritmek için. Daha Z3'ün fiyatları bu aralığa gerileyecek.Ben alacağım bu telden, m5 in çıkışından sonra fiyat dahada düşer mi sizce şuankinden? Ya da m5 mi alsam batarya daha düşük gerçi.:hammer:
Z3 e o parayi verdigine degmez. Z2 oneririm ama 1700 verebileceksen de g4ler ucuzlamis bayağı o fiyatlarda g4 tek geçerSony Eurasia garantili Z2'yi n11.com'dan almak istiyorum. Önerir misiniz? Fiyatı 1400 tl. 1700'e de Z3 var. 300 daha fazla verip Z3 almak mı mantıklıdır?
5.1.1 güncellemesinden sonra bahsettiğim ekranı açtığımda aydınlanma ağarma sorunu sona erdi demekki yazılımsal bir sıkıntı imiş.z2 mi güncelleme sonrası birkaç hata ile karşılaştım; ilki ekranı açmak için ekran açma tuşuna bastığımda ekran açılıyor ama bir aydınlanma gibi bişi oluyor ekran ağarıyor gibi böyle 1 sn içinde düzeliyor.ikincisi ultra stamina modda girdikten sonra normal moda aldığımda telefon yeniden başlatıyor bu normal zaten açıklamasında da diyor ama benim devre dışı bıraktığım tüm uygulamalar yeniden etkinleşiyor.Üçüncüsü hat normal çalıştığı halde sol üstte servis yok yazısı görünüyor.Dördüncüsü telefonla konuştuktan sonra ekran kapalı halde duruyor çağrıyı sonlandırmak için bir daha ekranı açmak zorunda kalıyorum bu sorunları güncelleme sonrası yaşayan var mı sorunları çözebilen var mı benim yazımı alıntılarlarsa sevinirim.Ekran süresi 5.5 saat civarı alıyorum tasarruf modsuz sizce iyi mi?
Kışın azalır.Isınma sorunu var cihazı yeni aldım cayır cayır. Zamanla azalır mı
Bu bir sorun değil. Wifiye bağlanılmadığı zaman çıkan ünlem Wifi bağlı değil uyarısı olur. Wifi bağlı iken çıkan ünlem de sınırlı erişimdir yani modem veremiyordur interneti.merhaba arkadaşlar telefonumda wifi üzerinde ünlem isareti var. ağa bağlı olmadığında wifiyi aktif hale getirir getirmez ünlem beliriyor. ağa bağlanınca gidiyor. bazen de bağlandığı halde gitmiyor(böyle zamanlarda internete gitmiyor). bu durum neyden kaynaklı acaba ve nasıl çözülür yardımcı olursanız sevirim.
Mobil veriyi açtıktan sonra hat simgesinde h harfini gördükten sonra açınca hotspotu hata vermiyor sizde mobil veri açıkken mi hata veriyor?Beyler bana arkadaş format önermişti bazı ufak sorunlar için format attım ve attıktan sonra farkettimki ana ekranda döndürme özelliği ve hotspot bozulmuş hotspot u açıyorum internet paylaşımı hatası diyor ne yapmalıyım güncellemede yok yapacak