Soru Samsung S25 Ultra mı - Iphone 16 Pro mu ? (Bugün alınacak)

ZettaGreen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar bugün Samsung s21den geçiş yapacağım. Daha önce 13 pro max kullanıp beğenmiştim ama youtubeda o kadar çok video var ki aklım çok karışık.

80 bin civarı bütçem var, buna 16 pro 128gb veya S25 Ultra 512 GB alabiliyorum.

Kamerayı ve sosyal medyayı çok kullanıyorum, oyun da çok oynuyorum.

Samsungun açık dünyası, özelleştirilebilirliği, s pen,bataryası, depolama hacmi ve zoom kamerası beni çok çekiyor (zoomu çok kullanmayacak olsam da bazen hayat kurtarıyor).

Iphone tasarımı, sosyal medya entegresi, stabil işletim sistemi, değer kaybetmemesi, kameranın gerçek renkleri çok net verişi ve elde gerçekten premium bir cihaz taşıyormuş hissi çok hoşuma gidiyor.

İkisi de ayrı kulvarlarda ama o kadar çok arada kaldım ki anlatamam. Bütçe 16 pro maxe yetse sanki ekranı ve bataryası büyüdüğü için onu sececekmişim gibi ama ona yetmiyor malesef.

Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
566
mantıklı gözüken s25 ultra. İphone kısmında da yıllarca güncel kalacak. Ayrıca kamera tarafında da apple gibi düşünüyorum.

bu tamamen hangi ekosisteme dahil olmak istediğinize bağlı. Ancak samsung tarafı için tam bir ekosistem diyemeyiz. Laptopları yok mesela.

Tercih sizin mantık her ne kadar samsunga götürse de iphone tarafı da benim için çok yatkın

ZettaGreen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
mantıklı gözüken s25 ultra. İphone kısmında da yıllarca güncel kalacak. Ayrıca kamera tarafında da apple gibi düşünüyorum.

bu tamamen hangi ekosisteme dahil olmak istediğinize bağlı. Ancak samsung tarafı için tam bir ekosistem diyemeyiz. Laptopları yok mesela.

Tercih sizin mantık her ne kadar samsunga götürse de iphone tarafı da benim için çok yatkın
Cevap için teşekkür ederim, ekosistemle pek ilgim yok aslında zaten applewatch veya mac alacak durumum da yok. Galaxy watch 3 classic var sadece samsung tarafında da ama ekosistem denemez pek.
16 Pro Max alabilsem pil gücünden dolayı batarya/ekran saati anlamında hüsran yaşamazdım ama bu konuda s25 ultra daha iyi bir seçenek gibi geliyor 16 pro karşısında.

Son düzenleme:

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,307
Ekosisteme bağlı olara İPhone diyorum

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,848
S25 Ultra almak daha mantıklı çünkü rakibi 16 Pro değil 16 Pro Max.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,891
İnce bir tane çıktı, Modeli bilmiyorum. Reklamı gelmişti mail'ime. O bana hitab ederdi. 170 Gram'mış. (Benim ki 155 Gram) Tercih meselesi tabi.

(Samsung)