Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Z2'de kulaklık kısmına kulaklık takıp çıkarmak su geçirmezligini nasıl etkiler ?
Cihaz zaten su geçirmez kulaklıkta su geçirmezse su içerisinde kullanabilirsiniz takıp çıkarmanın su geçirmezlik özelliğini kaybetmesine yol açıp açmadığını soruyorsunuz kulaklık takmak su geçirmezliği etkilemez zaten suya dayanıklı olduğundan dolayı açık şekilde tasarlanmış biçimde kulaklık girişi :dirol:

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok içinde sonuçta kapak gibi birsey yokmudur ?

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu forumda da yazmayan oluyorsa bilmiyorum yani ya. Neyse...

TheFame teşekkürederim ilgine.

Arabca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selâmun Aleykum..
Son zamânlarda ekranı açtığımda ekranın rengi hafif atmış oluyor, renkler bir-iki ton soluklaşmış oluyor, bunun nedeni ne olabilir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yepyeni telefonu kapakları kapalı suya su dolu kovaya koydum ve su geçirdi. Serviste kullanıcı hatası olduğunu söyleyip 675 lira tamir ücreti istiyor. Hakem heyeti yolu gözüktü. Rezalet bir telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar merhaba bende z2 aldım yalnız telefonum evdeki wifi ye bağlanmazken bazı wifilere bağlandı evdekine bağlanmamasının sebebi ne bi kaç araştırma yaptım güvenlik türü felan gibisinden bişeyler öğrendim (wpa güvenlik türü) bi çözümü varmı?

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar yada z2 almayı dusunuyorum da hala onerirmisinz isinma gibi sorunları kaldi mi acaba yardımcı olursanız sevinirim :-D

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar yada z2 almayı dusunuyorum da hala onerirmisinz isinma gibi sorunları kaldi mi acaba yardımcı olursanız sevinirim :-D
z2 düşünebilirsin için rahat değilse Z3 compact düşünebilirsin Z2 kullanan her kullanıcı şikayet etmiyor herkesde sıkıntı olcak diye bişiy yok ilk üretimlerde sıkıntı yaşanmış daha çok

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
z2 düşünebilirsin için rahat değilse Z3 compact düşünebilirsin Z2 kullanan her kullanıcı şikayet etmiyor herkesde sıkıntı olcak diye bişiy yok ilk üretimlerde sıkıntı yaşanmış daha çok
Z2 indirime girdiği için düşünüyorum z3c biraz pahalı ona gore. Telefon zaten güzeldi içimi sarsan sar çok isinma oluyor deniyordu zaten telefonu yazın alcam paralel ithalat isinma sorunu kara açıklığı lens kayması gibi sorunlardan cekiniyorum.

Furkangs381

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son zamanlarda telefonumda oyun oynarken, film izlerken, arayüz geçişlerinde takılmalar, donmalar yaşıyorum. Var mı bir çözümü arkadaşlar ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de z2 almayı dşünüyorum bu tarz yorumları gördükçe hevesim kaçıyor. Acaba aldığınız telefon 14w.. ile belirtilen kod nasıl ?

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beyler benim telefonun kapama açma tuşu. Çalıştığını hissetmemeye başladım yani basınca tık tık diye hissedersiniz ya? Öyle yok bende basıyorum açılıyor basıyorum kapanıyor. Sadece ekrandan anlıyorum açılıp açılmadığıni soğuklarda daha çok oluyor bu?

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beyler benim telefonun kapama açma tuşu. Çalıştığını hissetmemeye başladım yani basınca tık tık diye hissedersiniz ya? Öyle yok bende basıyorum açılıyor basıyorum kapanıyor. Sadece ekrandan anlıyorum açılıp açılmadığıni soğuklarda daha çok oluyor bu?
Sizde de durum böyle mi? Nedir ne değildir servise göndereyim mi?

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z2'nin ikinci gününde ekran siyahken daha belirgin düzenli yatay noktalar var. Bilgisi olan var mı?

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani yatay solda sağa bir sürü nokta eşit aralıklarla ve ekranı sag sol yaptıkça yukarı aşağı oynuyor?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://forum.shiftdelete.net/lg/370422-lg-g2-ekranda-yatay-cizgiler.html

Htc deki gibi bendedir ve daha sık

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bahsettiğiniz durum linkteki konuyuda inceledim ekran kapalıyken güneş altında ekrana bakıldında minik sıralı halde noktalar görünür bu durum normal ama diğer türlü noktasal şeler öevcutsa ölü pixeldir

Görüntüdeki gibi. Neden kaynaklanıyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar

Bu konuyu başından sonundan okuyabildim haliyle 67 sayfanın hepsini okuyamadım.

G3 alacaktım son serilerinde kapak kalitesinin arttığını felan söylemişlerdi ancak son seri olan 501. seride bile çatlama olduğunu duyunca vazgeçtim.
Z2 için ise çeşitli problemler olduğu söyleniyor. Peki bu problemler son serilerde düzeltildi mi ? Seriyle alakası var mı ? Eğer varsa hangi seriler sorunsuz ?

Teşekkür ediyorum.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Galaxy s3 kullanıyordum onda yoktu :)
Her telefonda olacak diye bişe yok zaten. Nokia 5800'da da vardı. Güneşte bakınca belli oluyordu. Kesinlikle ölü piksel falan değil. Hangi renk olursa olsun ekran açıkken siyah nokta olarak gözüken şey ölü piksel(ler)dir.

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z2'nin üç saatte falan doluyor %5-10 ke. Normal mi?

Birde dock kablosu ile mi şarj edeyim kendi kablosuyla mı?

cxe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar bende araniza 4 hafta kadar once katildim. Telefonu kargo dahil 2 yil adima faturali 1050 liraya aldim. Suanda sebeke, kamera, tus, batarya gibi sorunlari yok umarimda olmaz ama serisi 14w20.

Kamerasi, performansi, pil omru, ekran kalitesi falan cok cok iyi. Su icinde deneme sansim olmadi denememde :) malum su geciren cok telefon var.

Benim tek fark ettigim sorun, telefon sarja bagliyken mesaj yazdigimda bazi harflere ard arda iki defa basiyor yani dokunmatik sanki acayiplesiyor gibi oldu. Bu arada ekranin en akt ve en ustunde yarim milim genisliginde 3cm uzunlugunda aciklik bende de var, yeni serilerde bu yok mu?

karabatak34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar bende araniza 4 hafta kadar once katildim. Telefonu kargo dahil 2 yil adima faturali 1050 liraya aldim. Suanda sebeke, kamera, tus, batarya gibi sorunlari yok umarimda olmaz ama serisi 14w20.

Kamerasi, performansi, pil omru, ekran kalitesi falan cok cok iyi. Su icinde deneme sansim olmadi denememde :) malum su geciren cok telefon var.

Benim tek fark ettigim sorun, telefon sarja bagliyken mesaj yazdigimda bazi harflere ard arda iki defa basiyor yani dokunmatik sanki acayiplesiyor gibi oldu. Bu arada ekranin en akt ve en ustunde yarim milim genisliginde 3cm uzunlugunda aciklik bende de var, yeni serilerde bu yok mu?
nerden aldın nekadar ucuzmuş :D

cxe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nerden aldın nekadar ucuzmuş :D

Sahibinden.com dan ama teshir urunu :) ama cizik vuruk hasar yok, hatta telefona sim kart bile takilmamis ilk ayarlari ben yaptim. On ekranda kirilmaz cam filmi ile geldi. Tek tereddutum bataryada sikinti olabilecegiydi allaha sukur o da sikintisiz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim telefonda tek sikintim rehber. Sim kartimda ki numaralari bir turlu goruntuleyemiyorum. Sadece ice aktar diyerek nolari telefon hafizasina aktarabildim ama istedigim bu degil direk sim karti goruntulemek.