eSa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 352
O 3 cm. açıklığın resmini çekip paylaşırmısın? merak ettim. Cihaz açılıp da tam kapatılamamış olabilir. [MENTION=442477]cxe[/MENTION]
O 3 cm. açıklığın resmini çekip paylaşırmısın? merak ettim. Cihaz açılıp da tam kapatılamamış olabilir. [MENTION=442477]cxe[/MENTION]
anladım reis hayırlı olsunSahibinden.com dan ama teshir urunuama cizik vuruk hasar yok, hatta telefona sim kart bile takilmamis ilk ayarlari ben yaptim. On ekranda kirilmaz cam filmi ile geldi. Tek tereddutum bataryada sikinti olabilecegiydi allaha sukur o da sikintisiz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Benim telefonda tek sikintim rehber. Sim kartimda ki numaralari bir turlu goruntuleyemiyorum. Sadece ice aktar diyerek nolari telefon hafizasina aktarabildim ama istedigim bu degil direk sim karti goruntulemek.
arkadaşlar bende iki gün önce cm12 5.0.2 rom yükledim kullanışı güzel lollipop un ancak kamera ne yazıkki bu romda standart android kamerası sony uygulamasını koymamışlar içine ve dahası xposed yükleyemedim şu an için durum bu idare ediyorum ancak kısa zaman içinde rom değişikliğine gideceğim hangi romu kurayım kararsızım
Cahilligime verin xposed nedirbu telefonda benim icin en onemli ozellik kamera. kamera uygulamasi daha gelismis bir lolipop gelirse cok iyi olur.
Yeni romda sarj suresi, performans, tepki sureleri falan nasil? Hatta isinmada farklilik hissettin mi?
Sony de her zaman ki gibi lolipop yayinlamakta yine gec kaldiestağfurullah hocam xposed telefona yüklediğinde istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz mesela alttaki üç tuşun (geri-home-son uyg.) yanına 4. olarak uygulamayı öldürme tuşu koyuyordum sürekli olmazsa olmazlarımdan idi o gitti aslında telefonun orjinal yazılımı değil kullandığım cyanogenmod rom yükledim o yüzden gitti kamera vs. ama orjinal roma dönmeyi düşünüyorum şu anda lollipop ne kadar hoşuma gitse de sony orjinal romu arattırdı bana cmsony nin yayınlayacağı lollipop kesinlikle bundan daha stabil ve verimli olacaktır ben beklemenizi tafsiye ederim sağlam bi rom bulmadıysanız eğer ki ben bulamadım bulan varsa haber versin
![]()
Sony de her zaman ki gibi lolipop yayinlamakta yine gec kaldisubat bitti mart bitmek uzere hala beklemedeyiz.
Bu arada hala sim kartimdaki numaralari goruntuleyemiyorum, bilen varsa yardim etsin
hayırlı olsun![]()
![]()
Root için acele etmeyin derim güncelleme sonrası root edersinizArkadaşlar pazartesi telefonum geliyor aranıza katılıyorum ancak telefonu aldığım gün rootlamalımıyım
teşekkürlerRoot için acele etmeyin derim güncelleme sonrası root edersiniz
1 hafta kadar oldu geleli. Görünüş olarak güzel bir arayüz ve pil performansında artma var ama kullanışsız. Sesi titresime alma kisayollari kayboldu ne bildirim panelinde ne de güç tuşuna basılı tutarak sessize alamiyorsunuz. Ayrıca ekran otomatik parlaklik tusuda bildirim panelinden kaldirilmis. Arkaplan uygulamalarini tek tuşla kapatmayida kadirmislar tek tek sürükleyeceksiniz kapatmak için. 15 uygulama var diyelim tek tek kapatıcaksınız. Parformans ve kamerada en ufak iyilestirme yapılmamış. Hani sırf değişiklik olsun diye yukleyebilirsiniz herhangi bir yazılım hatası yok. Birde bildirim sesi iyileştirilmiş. Özellikle titresime alma tam eziyet alışmışım güç tusuna basarak almaya simdi ayarlara girip ses profilinden alıyorum. Hangi mantik ve amacla bunu yaptilar bilmiyorum. Güzel görünümlü bir arayüzü var Allah için ama bana kullanışlı gelmedi.Bugün kontrol ettiğimde Android 5.0 geldiğin gördüm ama henüz yüklemedim. Yükleyen ve deneyen arkadaşlar var mı?
Kullanmayı mi bilmiyorsunuz? Telefon yağ oldu akıyor . Ses kısmaya baş oradaki zil resmine dokun sessize zaten geçiyor.1 hafta kadar oldu geleli. Görünüş olarak güzel bir arayüz ve pil performansında artma var ama kullanışsız. Sesi titresime alma kisayollari kayboldu ne bildirim panelinde ne de güç tuşuna basılı tutarak sessize alamiyorsunuz. Ayrıca ekran otomatik parlaklik tusuda bildirim panelinden kaldirilmis. Arkaplan uygulamalarini tek tuşla kapatmayida kadirmislar tek tek sürükleyeceksiniz kapatmak için. 15 uygulama var diyelim tek tek kapatıcaksınız. Parformans ve kamerada en ufak iyilestirme yapılmamış. Hani sırf değişiklik olsun diye yukleyebilirsiniz herhangi bir yazılım hatası yok. Birde bildirim sesi iyileştirilmiş. Özellikle titresime alma tam eziyet alışmışım güç tusuna basarak almaya simdi ayarlara girip ses profilinden alıyorum. Hangi mantik ve amacla bunu yaptilar bilmiyorum. Güzel görünümlü bir arayüzü var Allah için ama bana kullanışlı gelmedi.
4.4.4 te iken de yağ gibi akıyordu sanirim sizin telefon sorunluymus 4.4.4 te. Ayrica ses kismaya basıp sessize alabilirsin ama titresime alamazsın. Bana titresim lazım cebimde dururken kim aradı nerden bilecegim. 5.0.2 bana sadece arayüz getirdi. Telefonum zatem sorunsuzdu zaten yağ gibi akıyordu bende degisen birsey olmadı.Kullanmayı mi bilmiyorsunuz? Telefon yağ oldu akıyor . Ses kısmaya baş oradaki zil resmine dokun sessize zaten geçiyor.
Hahahahah aynen ya benimde basima geldi ama sonuçta g3 o. bu bide joye e8 800liralık telefon ya. Otomatik modda sony bi hiç. Manuel de belki düzeltilir.Dun lg g3 satiyordu arkadasim, getir bi kamerasini karsilastiralim dedi. g3 z2yi resmen got etti, sastim kaldim, yarim saat laf geveledim normalde boyle degilde, disarda boyle cekmiyorda, getir bir daha cekelim falan bildigin rezillikti yani
Lolipopa geceli 10 saat ancak oldu ama pek hosuma gitmedi. ozetle;
2g/3g kisayolu kaldirilmis.
Otomatik parlaklik secme kaldirilmis.
Wifi baglantisi olmadiginda bildirim ekraninda gorunmuyor, acik kaldigini fark etmiyorum.
Bildirim panelinde simgenin ustune basili tutunca ayarlardaki orjinal yerine goturuyordu, o da kaldirilmis.
Guc dugmeleri widgeti kaldirilmis.
Tum uygulamalari kapat kaldirilmis.
Bunlara suan kadar gordugum aksakliklar, daha da iyi yada kotu yanlarini fark ettikce yazarim.
Hahahahah aynen ya benimde basima geldi ama sonuçta g3 o. bu bide joye e8 800liralık telefon ya. Otomatik modda sony bi hiç. Manuel de belki düzeltilir.