S
SDN Okuru
SDN Okuru
bir sorum olacak manyetik şarj cihazını nasıl bağlayabilirim yardımcı olabilir misiniz,
Ön taraf değilde arka taraf çiziliyor cam olduğuna güvenmeArkadaşlar telefonum SONY Xperia Z2. Ön ekranda jelatin vardı fakat jelatin çıktı. Ben de yeni jelatin atacaktım fakat telefonun ekranını çizilmez ekran diye biliyorum. Sizce ne yapmalıyım? Jelatin alim mi kalsın mı?
kutuyu açmadan anlayamazsınız hocam. ama 21. hafta ürünleri de piyasada kalmadı zaten. içiniz rahat olsun büyük ihtimal 21.hafta sonrası gelir zatenTelefonun kodunu (14w21) almadan önce anlayabilir miyiz?
Aynı durum bende de var kardeşim boşver bozulana kadar dursun. Herkeste öyle o özellikle bende öyle olduğu için herkese baktım aynı yani tamamen içeri girmez diye düşünüyorumSelâmun Aleykum..
Xperia Z2′nin açma/kapama tuşunun ilk hâline nazâran daha içeri doğru gittiğini farkettim..
Bu tuşun düşme ya da içeri kaçma ihtimâli oluyor mu ?
Eğer oluyorsa ve bu durumdan dolayı değiştirmek istersem orjinal açma/kapama tuşunun fiyatı ne kadar ?
Aynı durum bende de var kardeşim boşver bozulana kadar dursun. Herkeste öyle o özellikle bende öyle olduğu için herkese baktım aynı yani tamamen içeri girmez diye düşünüyorum
Telefondan bilgisayara falan resimleri atmakta kapağı açmak istemiyorsak falan mesela 100 resmi nasil atabiliriz ?
Film izlemek istiyoruz telefondan ve kapağı acmak istemiyoruz nasıl atariz ?
Z2 D6502 mi D6503 mü ? Arasındaki farkı 4G olduğunu biliyorum. Fakat uzun vadede hangisi işime daha fazla yarar ? Fiyat farkı oynuyor çünkü
4G ülkemize de geleceği için artık 4gli olan modeli almanızda fayda var zaten Türkiyede satılan z2lerin hepsi 4g LTE ile geliyor sanırım yurtdışından getirtiyorsunuzFikri olan ?
Çok mu içeride. Benim ki bazen soğuk havada bastığımi hissetmiyorum. O kadar içeride bir mm falan dışarıdaEywaAllah kardeşim..
Demek ki sorun kullanıcı da değil, malzemede..
İnşâAllah hiçbir kullanıcı bu konuda sıkıntı yaşamaz..
Cevâbın için teşekkûr ederim kardeşim..
Çok mu içeride. Benim ki bazen soğuk havada bastığımi hissetmiyorum. O kadar içeride bir mm falan dışarıda![]()
Fiyat fena değilde garanti konusunda bişiy diyemicem hayırlı olsun1245 TL.ye z2 sipariş ettim internetten. Delta garantili.
Fiyat ve garanti nasıl sizce ?
Z3 compact tavsiye ederim alışırsın zorlanmassınZ2 mi z3c mi arkadaşlar şimdi sanal tuşları düşününce t50 ye alıştım z3c ye alışır mıyım ?
Arkadaşlar n11 de bhz iletişim adlı firmadan z2 şiparişi verdim cihazda kasa açıklığı var sizce değiştirmeli miyim kasa açıklığı ileride bir problem yaratır mı?