Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir sorum olacak manyetik şarj cihazını nasıl bağlayabilirim yardımcı olabilir misiniz,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonum SONY Xperia Z2. Ön ekranda jelatin vardı fakat jelatin çıktı. Ben de yeni jelatin atacaktım fakat telefonun ekranını çizilmez ekran diye biliyorum. Sizce ne yapmalıyım? Jelatin alim mi kalsın mı?

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar telefonum SONY Xperia Z2. Ön ekranda jelatin vardı fakat jelatin çıktı. Ben de yeni jelatin atacaktım fakat telefonun ekranını çizilmez ekran diye biliyorum. Sizce ne yapmalıyım? Jelatin alim mi kalsın mı?
Ön taraf değilde arka taraf çiziliyor cam olduğuna güvenme

Arabca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony ile yaptığım görüşmede yetkili şunu özellikle belirtti:
"Bizim teknik servislerimizde yapılan hangi mudâhale olursa olsun parçalarını biz temîn ettiğimiz için telefonun sâhib olduğu hiçbir özellik iptal olmuyor" dedi..
Bu bilgiyi sizlerle de paylaşmak istedim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar herkese merhaba orjinal kılıf kullanıyorum suan. desenli kılıf almak istiyorum ama hepsi mıknatıslı.hosuma gitmiyo. Orjinal kılıfı gibi olup desenli olanlardan tavsiye edebilceniz site varmı ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en iyi navigasyon hangisi ücretsiz olacak internetim var ona göre öneri alayım

imsel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benimkinin versiyonu 14W52 BU VERSİYON NASIL?.MADE İN CHINA yazıyor.kullanan var mı acaba?cihazın mikrofon ve ahize yerinde yarım milim dışarıdan içeri doğru açıklık var.boşluk sanrım ses için bırakılmış bu sorun mu?
5 saat 54 dak ekran 2 gün 6 saat 45 dak pil süresi nasıl?saygılar.

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefondan bilgisayara falan resimleri atmakta kapağı açmak istemiyorsak falan mesela 100 resmi nasil atabiliriz ?
Film izlemek istiyoruz telefondan ve kapağı acmak istemiyoruz nasıl atariz ?

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z2 D6502 mi D6503 mü ? Arasındaki farkı 4G olduğunu biliyorum. Fakat uzun vadede hangisi işime daha fazla yarar ? Fiyat farkı oynuyor çünkü

Arabca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selâmun Aleykum..
Xperia Z2′nin açma/kapama tuşunun ilk hâline nazâran daha içeri doğru gittiğini farkettim..
Bu tuşun düşme ya da içeri kaçma ihtimâli oluyor mu ?
Eğer oluyorsa ve bu durumdan dolayı değiştirmek istersem orjinal açma/kapama tuşunun fiyatı ne kadar ?

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Selâmun Aleykum..
Xperia Z2′nin açma/kapama tuşunun ilk hâline nazâran daha içeri doğru gittiğini farkettim..
Bu tuşun düşme ya da içeri kaçma ihtimâli oluyor mu ?
Eğer oluyorsa ve bu durumdan dolayı değiştirmek istersem orjinal açma/kapama tuşunun fiyatı ne kadar ?
Aynı durum bende de var kardeşim boşver bozulana kadar dursun. Herkeste öyle o özellikle bende öyle olduğu için herkese baktım aynı yani tamamen içeri girmez diye düşünüyorum

Arabca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı durum bende de var kardeşim boşver bozulana kadar dursun. Herkeste öyle o özellikle bende öyle olduğu için herkese baktım aynı yani tamamen içeri girmez diye düşünüyorum

EywaAllah kardeşim..
Demek ki sorun kullanıcı da değil, malzemede..
İnşâAllah hiçbir kullanıcı bu konuda sıkıntı yaşamaz..
Cevâbın için teşekkûr ederim kardeşim..

marsli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefondan bilgisayara falan resimleri atmakta kapağı açmak istemiyorsak falan mesela 100 resmi nasil atabiliriz ?
Film izlemek istiyoruz telefondan ve kapağı acmak istemiyoruz nasıl atariz ?

Pcde nfc varsa olabilir yada bluetooth yada manyetik dock (dockda usb bağlanıyormu bilmiyorum denemek lazım)

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
EywaAllah kardeşim..
Demek ki sorun kullanıcı da değil, malzemede..
İnşâAllah hiçbir kullanıcı bu konuda sıkıntı yaşamaz..
Cevâbın için teşekkûr ederim kardeşim..
Çok mu içeride. Benim ki bazen soğuk havada bastığımi hissetmiyorum. O kadar içeride bir mm falan dışarıda :-)

Arabca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok mu içeride. Benim ki bazen soğuk havada bastığımi hissetmiyorum. O kadar içeride bir mm falan dışarıda :-)

Evet kimi zamân özellikle soğuk ortamlarda bastığını hissetmiyor insân..
Dediğin gibi yaklaşık 1-2 mm dışarıda :)

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1245 TL.ye z2 sipariş ettim internetten. Delta garantili.
Fiyat ve garanti nasıl sizce ?

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fena değil derken bu fiyata alabilen başka biri zor bence şuan. Çünkü indirimli aldım denk geldi

Düzeltme: Teşekkür ederim bu arada :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z2 alalı ıkı hafta oldu ama suanda orjınal kutudan cıkan kulaklıgı algılamıyor. ilk zamanlar bir sorun yoktu acaba neden olabilir

Arabca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selâmun Aleykum..
Telefonun ekranı kimi zamân soluklaşıyor, bunun nedeni ve çözümü nedir ?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Z2 mi z3c mi arkadaşlar şimdi sanal tuşları düşününce t50 ye alıştım z3c ye alışır mıyım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar n11 de bhz iletişim adlı firmadan z2 şiparişi verdim cihazda kasa açıklığı var sizce değiştirmeli miyim kasa açıklığı ileride bir problem yaratır mı?

imsel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar z2 nin gizlilik kodlarını arıyorum bulamadım bilen var mı bazı bilgilere bakacam .saygılar

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar n11 de bhz iletişim adlı firmadan z2 şiparişi verdim cihazda kasa açıklığı var sizce değiştirmeli miyim kasa açıklığı ileride bir problem yaratır mı?

Bende aynı yerden aldım. Daha gelmedi haftaiçi çıkar kargoya. Gelcek bakalım. Kasa açıklığı ve lens ile sorunları nasıl anlarız ?

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z2'de kulaklık kısmına kulaklık takıp çıkarmak su geçirmezligini nasıl etkiler ?