Evet dualshock 4 lazim sony ds3lerin destegini bilerek kesti. Bende de ds3 vardi sirf destegi kestigi icin once kolu sattım sonra da sonyi bıraktım samsunga gectim. 6.0 üstü sürümlerde dualshock 3 kullanamazsiniz. En güzeli logitech veya xiaomi wireless kol alın aynı vazifeyi görüyor hemde her cihazda kullanirsiniz sony sadece sony de uyumlu.Nasıl benimki 6.0.1 desteklemiyor mu şimdi yada ona dualshock 4 mü lazım
Peki ucuz yollu önerin varmı bluetooth oyun oynayacağımEvet dualshock 4 lazim sony ds3lerin destegini bilerek kesti. Bende de ds3 vardi sirf destegi kestigi icin once kolu sattım sonra da sonyi bıraktım samsunga gectim. 6.0 üstü sürümlerde dualshock 3 kullanamazsiniz. En güzeli logitech veya xiaomi wireless kol alın aynı vazifeyi görüyor hemde her cihazda kullanirsiniz sony sadece sony de uyumlu.
Xiaomi Mi Kablosuz Bluetooth Gamepad Joystick bu kolu tavsiye ederim sony ile aynı işi yapar oyunları oynarsın. Gearbest.com da 26dolar teknostore da 120tl.Peki ucuz yollu önerin varmı bluetooth oyun oynayacağım
Teşekkür ederimXiaomi Mi Kablosuz Bluetooth Gamepad Joystick bu kolu tavsiye ederim sony ile aynı işi yapar oyunları oynarsın. Gearbest.com da 26dolar teknostore da 120tl.