Sony Xperia Z2 aldım

Bilalperen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam ben aranıza yeni katıldım sony xperia z2 aldım ama malumunuz sony kutu içeriğini dışarı ülkeler gibi Türkiye'ye aynı kutu içeriğini koymuyor ve o beklediğim kulaklık gelmeyecek sanırım sipariş ettim en geç iki güne elimde ama Türkiye'ye o kulaklık gelmeyecek denildi bende Beats kulaklıklara baktım kulakiçi kulaklıklar ama tek şüphem bu telefon bu kulaklığı kaldırır mı? mesela bazı telefonlar kendi kulaklıkları dışındaki tuşlu kulaklıkları kaldırmıyor ve ses iyi gelmiyor ne kadar kaliteli olursa olsun bu sorunu yaşar mıyım ? teşekkürler.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar selam ben aranıza yeni katıldım sony xperia z2 aldım ama malumunuz sony kutu içeriğini dışarı ülkeler gibi Türkiye'ye aynı kutu içeriğini koymuyor ve o beklediğim kulaklık gelmeyecek sanırım sipariş ettim en geç iki güne elimde ama Türkiye'ye o kulaklık gelmeyecek denildi bende Beats kulaklıklara baktım kulakiçi kulaklıklar ama tek şüphem bu telefon bu kulaklığı kaldırır mı? mesela bazı telefonlar kendi kulaklıkları dışındaki tuşlu kulaklıkları kaldırmıyor ve ses iyi gelmiyor ne kadar kaliteli olursa olsun bu sorunu yaşar mıyım ? teşekkürler.
Sorun yaşayacağını sanmıyorum

Reaksiyon puanı
1
Bence telefon eline geldikten sonra teknoloji marketlere gidip tester urunlerini denemelisin onceden siparis verme

Reaksiyon puanı
16,128
şöyle deyim ben ch@t527'ye earpods taktım stok kulaklıktan daha iyi ses verdi bass kalitesi çok iyidi z2 sony'nin yüksek kalitesinin ürünü olduğu için ses konusunda sorun olmaz.

Reaksiyon puanı
16,128
bir şey değil sesi çok iyi olucak şüphen olmasın ch@t527 bile iyi ses verebilir.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş ben yeni discovery aldım ve kendi kulaklığını beğenmiyorum beğendiğim bir samsung kulaklığım vardı onu kullanıyorum ve herşeyi çalışıyor sesi net gönderiyor ve tuşlarda çalışıyor ama yinede riske atma git kulaklığı dene ona göre al bu arada telefonun hayırlı olsun güle güle kullan. Bizde anca 5 sene sonra alabiliriz :D

ahmets_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş z2 nasıl telefon bilgilendiirirmiisin artı eksi yönlerini bende almayı dusunuyorum

xperiaz2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z2 nin kendi kulaklığını beğenmedim kulağımda durmuyor acaba yeni kulaklık silikonları mı bakayım yoksa ne alayım yani off

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tek kulaklık olsa keşke sony nın turkıyede hiç desteği yok cok yazık o güzel telefonlar burda kore malı dısardan gelen telefonlar gıbı yetim :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
tek kulaklık olsa keşke sony nın turkıyede hiç desteği yok cok yazık o güzel telefonlar burda kore malı dısardan gelen telefonlar gıbı yetim :)
Bunu neye dayanarak söylüyorsunki ? mh-750 kalitesiz bir kulaklık değil gayette tiz-bass performansı başarılı

Reaksiyon puanı
16,128
yeterince kullanmamış burn-in yapmamışsa ondan beğenmemiş.