Sony Türkiye?

esoozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle Xperia Z - Z1 ve şimdi de Z3 kullanıcısı olarak Sony'den başka bir telefon kullanmak istemiyorum. Sony bende tarz gibi bir şey oldu. Amacım markayı karalamak filanda değil ancak Sony Türkiye çok mu gözardı edilmiş çok mu yabana atılmış? Türkiye pazarı pek umurlarında değil mi? Yoksa merkezden bir kopukluk var bunlar burda kafalarına göre mi at koşturuyorlar? Sony diyoruz vazgeçemiyoruz sağlamlığına dayanıklılığa güveniyoruz. Sony ile ilgili her şeyi millet eskittikten sonra görebiliyoruz. Sony'nin bir çok aksesuarını da anca hayallerimizde görebiliyoruz. Diğer markalar daha reklamları çıkmadan tüm mağazaları gözümüze soka soka aksesuarlara boğarken Sony'de neden böyle bir şey yok? Hadi kafamız almıyor pazardı şuydu buydu onlara pek girmek istemiyorum ama Z3 ten çıkan kulaklık nedir? Küfür eder gibi! Kutusundan armut elma hıyar çıkan telefonlar bile yanında böyle bir kulaklık vermiyordur sanırım. Ses kalitesi iyiymiş oymuş buymuş bunları önemsemiyorum. Çünkü ses kalitesi zaten iyi telefondan kaynaklanan bir durum bu. 10 Tl'ye bi kulaklık alın deneyin aynı deneyimi sunacak size. Xperia Z ve Z1'in kulaklığı çok iyiydi en azından gürültü önleyici şık bir tasarıma sahipti. Z2'yi bilmiyorum kullanmadım ama Z3'te bilidğin en ucuz kulaklığı kutuya atmışlar. Hayır Gürcistan vs vs artık o kadar da uzak değil. Gidip ordan alalım en azından kutu aksesuarıyla kara geçeriz. Xperia Z1 tanıtılıyor. Türkiye'ye geliyor hadi alacam derken hop Z2 tanıtılıyor o da aynı Türkiye'ye gelecek alacağım derken Z3. Nereye kadar bu böyle gidecek? Allahtan Z4 biraz gecikecekmişte Z3 ü biraz daha gönül rahatlığıyla kullanacağız

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Isyan uleen ! Valla kardesim sony almaktan vazgectigim icin pisman gibi birseydim ama suan rahatladim resmen. Sony iyidir ama Türkiye de sıkıntı :(

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bence bu durum biraz bizim vergilerden kaynaklanıyor gibi. Bir ara bir teli hesaplamıştım tam 500 liraya yakın fark çıkmıştı avrupa fiyatlarıyla. Sanki sony türkiye avrupadaki satış fiyatından alıp üzerine kar koyuyor gibi. Pahalı olmasın diye ucuz kulaklıklar koyuyorlarmış. Reklam desen yeni yeni basketbol liginde sponsorluk aldı güzel birşey. Ceo su değişti yeni yeni atılım gerçekleştiriyorlar gibi. Bizim firmanın para kazanmasını isteyecek halimiz yok ama iyi bir hizmetle reklamla insanlara marka değerini aşılaması gerekiyor. Fiyatlarda nokta atışı olursa bence türkiye dede iyi satışlar yakalayabilir. Güncelleme bütün zler alacak dendi iyi hoş ama baş markalar dağıttı lolipop u biz hala bekliyoruz. Şöyle etkileyici bir arayüzle gelse ne güzel olur. İstiyoruz çünkü bir sonu yok teknolojinin. 4.4.4 de de takır takır çalışıyor telefon ama nefs işte. Başkasında var,mecburlar, bizde isteriz :)

esoozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen öyle hocam. Ancak Sony kötü bir marka değil ki daha yeniler gelişecekler diyelim. Vergiler yüzünden Avrupadaki aksesuarları koyamadıklarını Sony Türkiye Ceo'su açıklamıştı ama bu kadar da olmaz ki. En azından Xperia Z deki kulaklığı koysa ben yine tatmin olacağım. 2000lerden kalma kulaklık çıktı içinden ya kulakta durmuyor bişey yapmıyor. Benim Sony tercih etme sebeplerimden birisi de walkmani zaten. Ne anladım ben bu işten

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Malesef iş o noktaya geldi ilgisizlikten. 5. sınıf müşteri muamelesi görüyoruz resmen. Fiyat araştırması yapmadım ama dünyanın en pahalı Xperia Z3 ünü alıp yanındaki en ucuz kulaklığına ses çıkarmaz olduk. Çok zengin milletiz çok ama farkımıza varamadılar hala

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony cok ıyıde z1c nın ıcınden cıkan kulaklıgın ses kalıtesıde ıyı gorultuyu zaten duymak ımkansız ama kablosu cok sert ne bukuluyo ne bısey oluyor

esoozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte sen o modellerin içine o kulaklıkları koy. Amiral gemisinin içinden çıkan kulaklığa bak

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Yapacak bişey yok sonynin servisi de iyi değil.Sony almam ama alacak olsam da paralel ithalat alırım.Bence mantıklısı da bu paralel alıosun hem daha ucuz hem kutu içeriği kaliteli hemde n11den falan alınca bonus falanda geliyor mis gibi.Orjinal almak için hiçbir sebep yok kısacası.

esoozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende n11 den aldım 111Tl bonus verdi telefon 1834 gibi bir şeye denk geldi. Ama garanti koşulları beni rahatsız ettiği için Sony Türkiye Garantili aldım. Almaz olaydım ne diyelim :)

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alırken Sony garantili değilde başka garantili almamız daha mı iyi :) ?

batu78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z2 kullanıcısıyım. paralel ithalat aldım. içinden gürültü önleyici kulaklık da çıktı. çok da memnunum. türkiyeden alsam çıkma şansı sıfır. üstüne bir de indirimle aldım gittigidiyor dan 1200 tlye geldi.

esoozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle bir şeyi önerip vesile olmak istemem ama Paralel İthalatta kutu içeriği daha iyi oluyor sanırım.