esoozdemir
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar öncelikle Xperia Z - Z1 ve şimdi de Z3 kullanıcısı olarak Sony'den başka bir telefon kullanmak istemiyorum. Sony bende tarz gibi bir şey oldu. Amacım markayı karalamak filanda değil ancak Sony Türkiye çok mu gözardı edilmiş çok mu yabana atılmış? Türkiye pazarı pek umurlarında değil mi? Yoksa merkezden bir kopukluk var bunlar burda kafalarına göre mi at koşturuyorlar? Sony diyoruz vazgeçemiyoruz sağlamlığına dayanıklılığa güveniyoruz. Sony ile ilgili her şeyi millet eskittikten sonra görebiliyoruz. Sony'nin bir çok aksesuarını da anca hayallerimizde görebiliyoruz. Diğer markalar daha reklamları çıkmadan tüm mağazaları gözümüze soka soka aksesuarlara boğarken Sony'de neden böyle bir şey yok? Hadi kafamız almıyor pazardı şuydu buydu onlara pek girmek istemiyorum ama Z3 ten çıkan kulaklık nedir? Küfür eder gibi! Kutusundan armut elma hıyar çıkan telefonlar bile yanında böyle bir kulaklık vermiyordur sanırım. Ses kalitesi iyiymiş oymuş buymuş bunları önemsemiyorum. Çünkü ses kalitesi zaten iyi telefondan kaynaklanan bir durum bu. 10 Tl'ye bi kulaklık alın deneyin aynı deneyimi sunacak size. Xperia Z ve Z1'in kulaklığı çok iyiydi en azından gürültü önleyici şık bir tasarıma sahipti. Z2'yi bilmiyorum kullanmadım ama Z3'te bilidğin en ucuz kulaklığı kutuya atmışlar. Hayır Gürcistan vs vs artık o kadar da uzak değil. Gidip ordan alalım en azından kutu aksesuarıyla kara geçeriz. Xperia Z1 tanıtılıyor. Türkiye'ye geliyor hadi alacam derken hop Z2 tanıtılıyor o da aynı Türkiye'ye gelecek alacağım derken Z3. Nereye kadar bu böyle gidecek? Allahtan Z4 biraz gecikecekmişte Z3 ü biraz daha gönül rahatlığıyla kullanacağız