- Konuyu başlatan
z1 2199 liraymış G2 yattı aklıma Sizce arka kapağın açılmaması büyük sorun oluşturur mu?LG ler ucuz girer LG optimus G 1500 den girmişti bir ara 1200 lere düşmüştü gayet normal ama yinede bilindik yerden almak lazım
z1 2199 liraymış G2 yattı aklıma Sizce arka kapağın açılmaması büyük sorun oluşturur mu?LG ler ucuz girer LG optimus G 1500 den girmişti bir ara 1200 lere düşmüştü gayet normal ama yinede bilindik yerden almak lazım
z1 2199 liraymış G2 yattı aklıma Sizce arka kapağın açılmaması büyük sorun oluşturur mu?
Samsung dışında arka kapağı açılan üst model telefon bilmiyorum ve hiç bir sorun olmaz ben yaşamadımz1 2199 liraymış G2 yattı aklıma Sizce arka kapağın açılmaması büyük sorun oluşturur mu?
Samsung dışında arka kapağı açılan üst model telefon bilmiyorum ve hiç bir sorun olmaz ben yaşamadım
Sony de de açılmıyor ki
Ayrıca 32 gb G2 1800 tl iken 16 gb Z1 e 2200 tl verilmez bence.
mesela batarya fln bozulursa ne olucak
- - - Mesaj Güncellendi - - -
katılıyorum sadece malzeme kalitesi ve kamera iyi
EYVALLAH her soruma cevap verdin saolasınblackdown
EYVALLAH her soruma cevap verdin saolasın
bana öyle ahım şahım 1 kamera lazım değil sonuçta cep telefonu. tasarım dersen g2 de boşluk fln yok çok hoş olmuş fiyatta iyi girdi şimdidem gitti gidiyorda 1499TL işlemcide iyi ama neden fiyat düşük?
sonuçta böyle 1 telefon genelde 2000 TL den girmeliydi bir şey olmasın?
yok birşey olmaz merak etme kardeşim,gittigidiyordan falanda alma bence,teknosadan almanı tavsiye ederim,blackdown abimizinde dediği gibi Lg uygun fiyatlı ürünler yapıyor,hemde gerçekten kaliteli ürünler yapıyor(genel olarak),haklarını vermek lazım,kamera önemli değilmiş senin için anladığım kadarıyla,öyle ahım şahım bir telefonda istemiyorsun,tabi ki bizde öyle ahım şahım bir telefon istemiyoruz sonuçta,bizde kendimizi her özelliğiyle yeteri kadarıyla tatmin edicek bir cihaz istiyoruz,ayretten Lg G2'nin tasarımı çok hoşuna gitmiş ve Z1'in alttaki boşluğu hiç hoşuna gitmemiş anladığım kadarıyla,tabi tercih meselesi, olabilir,beğenmeyebilirsin,beğenebilirsin,o zaman sen en iyisi Lg G2'nin 32 gb'lik halini bekle,yakında teknosaya geliyormuş,fiyatınında 1800 Tl veya civarı olcağını(1700 Tl-1900 Tl) düşünüyorum,eğer seni yanlış anlamadıysam seni Z1'den çok Lg G2 memnun eder ve aldığın zaman iyiki almışım dersin.
Abimde Optimus G Var.Çok Güzel Telefon.Telefon Geldiği Gibi Güncelleme Var Dedi Ama Ben Yapmadım.LG G2'de Fiyatı Çok Cazip.1599 TL 16GB Sony Z1 İse 2199 TL.Ama Malzeme Kalitesi Olarak Tabi Sony Daha İyidir.O Ekranını Zaten Tahmin Edemiyorum.Kamera'yı Zaten Konuşmaya Gerek Yok.Ama Fiyat Çok Pahalı.sence LG ye güvenebilirmiyim?
sence LG ye güvenebilirmiyim?
Şu linki incelemenizi öneririm.
http://www.androidpit.com.tr/karsilastirma-lg-g2-sony-xperia-z1
Benim şahsi fikrim xperia z1 in o kasasına en az 5.5 inch ekran sığdırılmalıydıki tasarımsal ve ergonomik açıdan çekici olabilsin. Lg g2 nin kasası daha ufak oldugu halde ekranı 0.2 inch daha büyük.
Donanım olarak bakarsak iki cihaz da aynı fakat g2 nin 24 bit ses olayı bence cok yararlı bir gelişme.
Z1 in kamerası 20.7 mp fakat bu sadece fotografın boyutu ile ilgili bir özellik. G2 nin kamerası 8 mp olsaydı tamam yetersiz der z1 i seçerdim fakat 13 mp boyut gayet yeterli, geriye fotografın kalitesi kalıyor. Ben g2 yi her şekilde test ettim kamerası müthiş, gece çekimi olsun, gündüz çekimi olsun harika. Sanırım kamerada ois olmasının etkisi çok fazla, zaten üstte verdiğim linkte g2 nin kamerası daha çok beğenilmiş.
Kasası istedigi kadar kaliteli olsun, ben o tasarımla asla beğenemiyorum z1 i. Üstelik g2 nin 600 tl daha ucuz olması çok büyük avantaj.
Ekran konusunda ise ben ips yi daha cok seviyorum ama bu zevk meselesi. G2 nin ekranı hem en hemde boy olarak daha büyük. 0.2 inch lik farkı sadece boydan oluşsaydı dikkate almazdım. iphone 4s ten 5 e gecerken ekran iyice uzamıştı, bu hiç hoş durmuyor en de lazım.
Z1 in en büyük avantajı sd kart girişi olmasıdır. Diger tüm yönlerden ben g2 yi seçerim
[video=youtube;BGj5ApLy7Io]http://www.youtube.com/watch?v=BGj5ApLy7Io[/video]
Burada bir kıyaslama var, tam senlik. Bu arada Z1 in ekranını övenleri görelim..
CTRL_W merhaba öncelikle madem bu 3 telefondan birine niyetlenmişin youtubede gerek li karşılaştırmalar var bi bak derim hic uhrağma da derim Bence G2 de tercihini yap yoluna devam et Cünlü Gerçekten Deli Gücü war Cihaz da .. EKRAN olarak da Müthiş Telefonu Kullandım.. Bilgiliyim .. Xpera Z1 Veya S4 S4 saten at çöpe := LG G2 nin Kemarası Xperia Z1 e GÖRE DAHA beğeniliyor ..Malzeme kalitesini deyinmişler Xperar z1 Kullanamadım ama bildihiğm kadaryla cam cam olması bence riskli atıyor Kaliteli Plastik G2 yi yere düşürdünmü Veya Xperia Z1 yere düşürdünmü hangisi daha zarar görür sen karar ver kardeşim Bence LG G2 :
CTRL_W merhaba öncelikle madem bu 3 telefondan birine niyetlenmişin youtubede gerek li karşılaştırmalar var bi bak derim hic uhrağma da derim Bence G2 de tercihini yap yoluna devam et Cünlü Gerçekten Deli Gücü war Cihaz da .. EKRAN olarak da Müthiş Telefonu Kullandım.. Bilgiliyim .. Xpera Z1 Veya S4 S4 saten at çöpe := LG G2 nin Kemarası Xperia Z1 e GÖRE DAHA beğeniliyor ..Malzeme kalitesini deyinmişler Xperar z1 Kullanamadım ama bildihiğm kadaryla cam cam olması bence riskli atıyor Kaliteli Plastik G2 yi yere düşürdünmü Veya Xperia Z1 yere düşürdünmü hangisi daha zarar görür sen karar ver kardeşim Bence LG G2 :
arkadaşlar sony xperia z1 mi , lg g2 mi yoksa samsung galaxy s4 mü ? hangisini önerirsiniz ? iyi- kötü yanlarını yazarmısınız.
Şimdiden teşekkürler