Sony Xperia Z

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende z aldım ama gel gör ki ilk şarj 6 saat gitti. :(
şimdi 2. doluyor. eğer bu da 6-7 saat giderse değiştireceğim..
değişimde s4 düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şarj sorunu halloluyo benim de ilk aldıgımda 5 saat gidiyodu şimdi internete girmezsem 30 saate yakın gidiyo ama şimdiki aklım olsa sony almazdım ekranımda surekli kırmızı bişeyler çıkıyo ve kimse sony'nin servisini beğenmediği için göndermeye cesaret edemiyorum :(

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
3 ünü de alma bkle temmuzun 2. yarısını adam gibi honamikod adlı SONY XPERİA İ1 al snapdragon 800 2.2 ghz işlemci bomba

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dostum markayı karalamayın bi kere z nin sadece işlemcisi yetersiz diyebilirsiniz onu da anlamanız zor üst düzey oyunlarda veya web de gezinirken belki o da bu işin erbabı insanlar zor anlıyor 2. husus sabah 8.45 de %100 şarjla fişten çektim temple run 2 oynadım müzik dinledim 3g üzerinden internete girdim saat 14.00 da şarj %79 idi saat 21.30 da şarj % 44 dü stamına modu açtım eve yol aldım batarya için yazı yazanlar test etsin bana yazsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
o chip para illa ordanmı kullanmamızı gerekiyo kardeşim yoksa başka yerdede kullansak olurmu ve ne kadar zamanda kullanmamız lazım

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
dostum ekranda arka planda çıkan kırmızı çerçeve yi kapatmak için menü> ayarlar>geliştirici seçenekleri> yüksek düzey modu nu kapat ok
2- ben sürekli oyun oynuyorum mobil veri kullanarak facebook ve twitter ı kullanıyorum müzik dinliyorum 14 saat gidiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar sony z kullanıcısıyım kesinlikle hiçyaramaz telefon ekran cizilyo şarzzi birgün gidiyo sadece kamera iyi zom yaptımmı odo bozuluyor cok pişmanım düşünenlere tavsiyem almayın fişman olursunuz samsug es4 dahaiyi ekran kamera camı cizilmiyo sony zyi satıp samsug es 4 alcam arkadaşlar seelam

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bu senin kişisel görüşün insanlara karşı SONY markasını karalama bende 11 mayısta aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kesinlikle bu telefonu satın almayın ben yeni aldım ekrendaki koruyucu bandı çıkarttım .meğer sony yazısı bu filme yapıştırmaymış telefon hakkında bröşürlerde böyle bir şey yazmıyor

DevrimYilmazzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ve iPhone'u sürekli öven tayfa bilmelidir ki çiplerini Samsung üretiyor ama lafa geldi mi Samsung'a sümüğünüzü bile atmıyorsunuz :)

öncelikle araştırarak laf etseydin keşke :D teknoloji apple firmasından sadece fabrika üretimi sahibi samsung apple satın almıyor yani dediğin biçimde :D

ozi3838

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aranıza yeni katıldım.Bnde xperia z kullanıcıyım ve güncelleme sonrası ekrandaki titreme bndede arada oluyo çok rahatsız edici bi durum gerçkten

sedorf_33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Öncelikle şu anda xperia z yi almış bulunuyorum. Fotoğraf kalitesi ve video kalitesinden tutun hızına kadar aklınıza gelebilicek herşey bu telefonda sizi tatmin ediyor. Telefonu son damlasına kadar sömüren biri olarak isteklerimi asla karşılıksız bırakmadı. Cevap alamadığım bir durum olmadı. Alıcak arkadaşlar servislik pek bir durumunuz olmaz bence temiz ve titiz kullanmaya dikkat ederseniz. Belki kaza olarak elinizden düşebilir fakat bende düşürdüm asfalt'a telefonda çizilme bile olmadı neredeyse diyebiliriz. Tasarım olsun görünüş olsun görenleri tutkulu bırakıyor. Şimdilik aktarıcaklarım bu kadar. Telefonu güncellemedim güncellemeyi düşünmüyorum diğer yanımda düşünüyor ama bakalım. :) Hoşçakalın. İyi Forumlar

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonu kötüleyen arkadaşlar yanlış yorumlar yapıyorsunuz,bende 1 mayıstan beri çok çok memnunum illede gidin alın demiyorum,sakın almayın demek ne demek,halen s4 diyen var anlamıyorum,şaka gibi..

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
slm arkadaşlar sony z kullanıcısıyım kesinlikle hiçyaramaz telefon ekran cizilyo şarzzi birgün gidiyo sadece kamera iyi zom yaptımmı odo bozuluyor cok pişmanım düşünenlere tavsiyem almayın fişman olursunuz samsug es4 dahaiyi ekran kamera camı cizilmiyo sony zyi satıp samsug es 4 alcam arkadaşlar seelam

arkadaşlar kesinlikle bu telefonu satın almayın ben yeni aldım ekrendaki koruyucu bandı çıkarttım .meğer sony yazısı bu filme yapıştırmaymış telefon hakkında bröşürlerde böyle bir şey yazmıyor

sanırım ikiside aynı kişi sadece telefonu kötülemiş.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Servis konusunda sorun yaşayan arkadaşlara benden küçük bir tavsiye İstanbulda iseniz Cevahir AVM de bulunan Teknosanın 3. katında Sony yetkili servisi var hem kalabalık olmaz hemde gayet ilgili gördüm kendilerini :wink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar benim x periaz telefonumun sarj olan kapağı koptu nasıl deyiştirebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm sony xperia z kullanıyorum 1 aydır bir sorunla karşılaşmadım. Süper bir telefon. Kasma takılma kitlenme sorunu olmuyor. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben kimseye tavsiye etmiyorum. Neden en iyisi bende varken başkalarında da olsun? :lol:
Zaten elimde gören alıp kurcalıyor, bir hafta sonra gidip satın alıyor. Anlamsız tartışmalara gerek yok.
SONY:thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar xperia z telefonuma dk 26 orjinal dock şarz cihazı aldım ama şarz etmiyor. Başta cihaz bozuk sandım ama başka bir z yi takınca şarz etti. Benim z de sanırım bir sıkıntı var sizce sorun ne olabilir. Bilmediğim bir ayarı falan mı var. yoksa arıza mı var. Normal şarz cihazıyla hiçbir sıkıntı yoktu. Lütfen yardımcı olabilirmisniz.