Sony xperia Z almak mantıklı mı?

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony xperia Z alınır mı? Alırsam 2-3 sene idare eder mi? Xperia Z gelecek güncellemeleri alacak mı?

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Sony xperia Z alınır mı? Alırsam 2-3 sene idare eder mi? Xperia Z gelecek güncellemeleri alacak mı?
Şuanlık sadece 4.4 alacağı kesin gerisi bilinmez

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ama xperia z tasarımına aşık değilsen g2 gibi telefonlara yönelebilirsin o seni çok rahat 2-3 sene götürür

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şuanlık sadece 4.4 alacağı kesin gerisi bilinmez

Ama xperia z tasarımına aşık değilsen g2 gibi telefonlara yönelebilirsin o seni çok rahat 2-3 sene götürür
g2 de çok düşündüm ama sevemedim bir türlü arayüzü olsu malzeme kalitesi olsun.. sony xperia z kaliteli ve ucuz geldi beni götürmez mi 2 sene?

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
g2 de çok düşündüm ama sevemedim bir türlü arayüzü olsu malzeme kalitesi olsun.. sony xperia z kaliteli ve ucuz geldi beni götürmez mi 2 sene?
2 sene götürür ama bence g2 yi sevmeyi dene :D

Lg fanı değilin merak etme :)

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 sene götürür ama bence g2 yi sevmeyi dene :D

Lg fanı değilin merak etme :)
Bilmiyorum Haftasonu alıcam bakalım artık kafam ne eserse onu alıcam gibi duruyor.. saol tavsiye için g2 de düşüneceğim :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
g2 sevmediysen elite ve nexus 5 e bakabilirsin:thumbup1:

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şuan ben xperia Z kullanıyorum. Yaklaşık 9 ay kadar bir süre oldu. İlk önce telefonu ne için kullanacaksın ona karar ver. Fiyatı indirimlerle 1250 TL civarında geziyor ben teknolojiyi takip etmem alo diyim mesaj atıyım dersen al yok benim için teknolojide önemli dersen g2 daha iyi bir seçenek.

Edit: Batarya ve ekran olarak da g2 daha iyi Z'ye göre.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hocam al g2yi kafan rahat olsun şuan telefon piyasasında durgunluk var tam telefon alma zamanı fiyatlar çok iyi g2nin

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Xperia Z serinin ilk telefonu üstüne Z1 ve Z2 çıktı. Güncelleme konusunda Sony uzun süre üstünde durmayacaktır. z1 daha öncelikli olur.

2-3 yıl düşünüyorsan Z1 Compact düşünmeni öneririm ki 2-3 yıl gibi bir hedef koymak akıllı telefon sektörünün hızla geliştiği bir dönemde pek gerçekçi olmaz. Her çıkan üst modelin albenisi daha fazla oluyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
2-3 sene söylemesi kolay bi rakam ama işin aslı öyle değil. 3 sene önce çıkan telefonlara bır bakın anlarsınız. Hiçbir telefon 3 sene gıtmez maalesef

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
helle katılıyorum android kullanım ve görsellik açısından çok daha iyidir benim görüşüm ama androidler 3 sene gitmiyor yeni çıkan modellerin 3 yılı çıkaracağına inanıyorum babam ip4 ü kullanıyor 4 senelik telefon kasıyor ama olsun :)

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Xperia Z1 seni bence 2-3 yıl götürmez götürsün istiyorsan Sony pek uygun değil. Bence LG G2 al o seni kolaylıkla 2-3 yıl götürür.

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z1 seni bence 2-3 yıl götürmez götürsün istiyorsan Sony pek uygun değil. Bence LG G2 al o seni kolaylıkla 2-3 yıl götürür.
Sony neden götürmüyor da Lg götürüyor aralarında ne fark var? z1 ve z2 çıkacağını biliyorum ama lg g3 de çıkacak.. benim için donmasın kasmasın uygulama olsun yeter...

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Sony hakkında TAM BİLGİM YOK fakat sanırım TFT ekran kullanıyordu. Görsellik seviyorsan TFT işini görmez. Önemli değilse bilemem tabi. Ama önerim LG G2.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Teknoloji anlamında her amiral gemisi telefon bile olsun 1 yıl ömrü var.Sonra o telefon 2. Plana atılıyor.Fakat sony güncelleme bakımından hala Xperia Z alıyor.Tabi bence alabileceği en son güncelleme 5.0 olacağını düşünüyorum.TFT Ekran biraz kötü fakat parlaklığı biraz fazla olduğu için kısıp bu işi halledebilirsiniz.Xperia Z 1400 civarlarda satılıyor.Ama önerim bizdeuygun.com'da 1350 lira civarlarda Z1 Compact var.Ona bakıp daha iyi karar verebilirsin.

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teknoloji anlamında her amiral gemisi telefon bile olsun 1 yıl ömrü var.Sonra o telefon 2. Plana atılıyor.Fakat sony güncelleme bakımından hala Xperia Z alıyor.Tabi bence alabileceği en son güncelleme 5.0 olacağını düşünüyorum.TFT Ekran biraz kötü fakat parlaklığı biraz fazla olduğu için kısıp bu işi halledebilirsiniz.Xperia Z 1400 civarlarda satılıyor.Ama önerim bizdeuygun.com'da 1350 lira civarlarda Z1 Compact var.Ona bakıp daha iyi karar verebilirsin.
Z1 compat çok küçük geldi Z1 de pahalı geldi neyse artık gidicem orda karar vericem teşekkürler herkesin yorumu için :)

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ben sp kullanıyom. Ama ekran ve 4.3 ile gelen batarya sıkıntısı var, ekran nerden. Bakarsan bak günışığına hiçbirşey görünmüyor, en iyi kişiselleştirmeler g2 de var sony. Ye aittir kötü demiyorum ama kötü yönleri baskın sp nin

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Telefonda en ağır oyunları oynamayacaksan telefonun başına bir şey gelmediği sürece 5 yıl bile götürür