alibaran43
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Sony xperia Z alınır mı? Alırsam 2-3 sene idare eder mi? Xperia Z gelecek güncellemeleri alacak mı?
Şuanlık sadece 4.4 alacağı kesin gerisi bilinmezSony xperia Z alınır mı? Alırsam 2-3 sene idare eder mi? Xperia Z gelecek güncellemeleri alacak mı?
g2 de çok düşündüm ama sevemedim bir türlü arayüzü olsu malzeme kalitesi olsun.. sony xperia z kaliteli ve ucuz geldi beni götürmez mi 2 sene?Şuanlık sadece 4.4 alacağı kesin gerisi bilinmez
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ama xperia z tasarımına aşık değilsen g2 gibi telefonlara yönelebilirsin o seni çok rahat 2-3 sene götürür
2 sene götürür ama bence g2 yi sevmeyi deneg2 de çok düşündüm ama sevemedim bir türlü arayüzü olsu malzeme kalitesi olsun.. sony xperia z kaliteli ve ucuz geldi beni götürmez mi 2 sene?
Bilmiyorum Haftasonu alıcam bakalım artık kafam ne eserse onu alıcam gibi duruyor.. saol tavsiye için g2 de düşüneceğim2 sene götürür ama bence g2 yi sevmeyi dene
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Lg fanı değilin merak etme![]()
Sony neden götürmüyor da Lg götürüyor aralarında ne fark var? z1 ve z2 çıkacağını biliyorum ama lg g3 de çıkacak.. benim için donmasın kasmasın uygulama olsun yeter...Xperia Z1 seni bence 2-3 yıl götürmez götürsün istiyorsan Sony pek uygun değil. Bence LG G2 al o seni kolaylıkla 2-3 yıl götürür.
Z1 compat çok küçük geldi Z1 de pahalı geldi neyse artık gidicem orda karar vericem teşekkürler herkesin yorumu içinTeknoloji anlamında her amiral gemisi telefon bile olsun 1 yıl ömrü var.Sonra o telefon 2. Plana atılıyor.Fakat sony güncelleme bakımından hala Xperia Z alıyor.Tabi bence alabileceği en son güncelleme 5.0 olacağını düşünüyorum.TFT Ekran biraz kötü fakat parlaklığı biraz fazla olduğu için kısıp bu işi halledebilirsiniz.Xperia Z 1400 civarlarda satılıyor.Ama önerim bizdeuygun.com'da 1350 lira civarlarda Z1 Compact var.Ona bakıp daha iyi karar verebilirsin.
Xperia Z1 seni bence 2-3 yıl götürmez götürsün istiyorsan Sony pek uygun değil. Bence LG G2 al o seni kolaylıkla 2-3 yıl götürür.