Sony xperia z alıyorum flash desteği var mı?

efkmhyfa22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
arkadaslar bu teli alıyorum ama bilenler varsa telin flash destegi varmı yokmu bide almanyadan alıcam nelere dikkat edem sölerseniz sevinirim :blink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sanırım flash yok jelly bean diye ama .adobe flash player for 4.1 jelly bean diye uygulama var konumunu başka ülke yapınca çalışıyo sanırım ama emin değilim

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam dalga mı geçiyorsunuz :D flash player apk ile yüklenecek bir şey Xperia Z 'nin değil yeni nesil tüm android telefonlar yazılım olarak flash desteği veriyor ancak Adobe artık flash player desteği vermiyor androide. Zaten apk ile yüklenen bir şey flash kafaya takılacak bir şey değil :D

Reaksiyon puanı
189
Adobe bile Flash desteğini mobil platformdan çekmişken hala telefon ve tabletlerde flash desteği aramak bence çok yersiz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bir hafta önce aldım fakat wep sayfaların videolarını açmıyor hala çözemedim beklesen daha iyi olur

DJ.ON9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
html5 desteğinde kurulmaya başlanan web sitelerinde artık flash desteği aramak yersiz bence de. o bir devirdi geldi ve geçti... Nokia bunun böyle olacağını bildiği için eskiden beri hiç bu işe girmedi... şimdi ise apple ve samsung gibi devler aynı söylemlerin çığırtkanlığını yapıyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
düşünmeden yükleyin denedim ve başarılı tüm flash playerler çalışıyor

google play da bulabilirisniz

FlashFox - Flash Browser