Sony Xperia XZ mi Iphone 7 mi?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
i7 var bende kutusu daha açılmamış AMA ONU VERİP BUNLARDAN BİRİSİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 1000 KERE SÖYLEDİM
--- Gönderi Güncellendi ---
i7 ve s7 edge kullanan varsa buraya memnun olup olmadıklarını yazabilirler mi?
Kb ama başlığa dikkat çekerim.Başlıkta da ne yazıyorsa ona göre söyledim fikrimi.Yanlış bir şey varsa yeniden uyar sana zahmet.:)

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
S7 edge'i beğendiğim halde sanırım almayacağım bunun nedeni hep aynı performansı sergileyeceğinden şüphe duymamdır Çok kararsız kaldım.
Note 7 olmadığı için fiyatını biraz daha koruyacak
Dolar kuru ile zam yiyecek yılbaşında sonra
S8 ile fiyatı düşebilir oda Mart zamanları
mesela dün bu fotoğrafı htc one a9 ile çektim iphone 7nin kamerası bundan daha iyi performans gösterir mi?

Ekli dosyalar

• IMAG0602.jpg
    IMAG0602.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 631

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
S7 edge'i beğendiğim halde sanırım almayacağım bunun nedeni hep aynı performansı sergileyeceğinden şüphe duymamdır Çok kararsız kaldım.
mesela dün bu fotoğrafı htc one a9 ile çektim iphone 7nin kamerası bundan daha iyi performans gösterir mi?
Aşağı yukarı aynıdırlar.Belki gece çekimlerinde 7 daha iyidir o kadar.
Senin aklın xz'de kalmış onu al üzmez.Hem sağlamdır uzun süre kullanılır.

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Note 7 olmadığı için fiyatını biraz daha koruyacak
Dolar kuru ile zam yiyecek yılbaşında sonra
S8 ile fiyatı düşebilir oda Mart zamanları
iPhone 7yi k
Aşağı yukarı aynıdırlar.Belki gece çekimlerinde 7 daha iyidir o kadar.
Senin aklın xz'de kalmış onu al üzmez.Hem sağlamdır uzun süre kullanılır.
Tekrar ediyorum iphone 7nin kamerası htc one a9la aynıdır hemen hemen. Ama sırf işlemcisi için i7 alacağım gibi maalesef. Mesela htc alırsın kullanırsın istisnasız hep aynı performansı gösterir samsunga bu konuda güvenmediğim için maalesef iphone 7 kullanacağım gibi
Htc one a9dan hangi telefona geçersem bana farkını bariz şekilde hissettirir? İphone 7 mi? S7 edge mi? Xperia xz mi?

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
İphone 7'nin kamerası s7 edge'den iyi değil. Htc'yi çok hafife alıyorsunuz
Elma hastaları telefondan anlamıyor ki. İphone 7'nin iphone 6sten falan ne farkı var ne koydu apple üstüne?
Htc ile çektiğim fotoğrafı koydum oraya işte. Benim istediğim alacağım telefonun kamerasından daha iyi performans almak
Lütfen bana yardımcı olun polemiğe girmemize gerek yok

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
iPhone 7yi k

Tekrar ediyorum iphone 7nin kamerası htc one a9la aynıdır hemen hemen. Ama sırf işlemcisi için i7 alacağım gibi maalesef. Mesela htc alırsın kullanırsın istisnasız hep aynı performansı gösterir samsunga bu konuda güvenmediğim için maalesef iphone 7 kullanacağım gibi
Htc one a9dan hangi telefona geçersem bana farkını bariz şekilde hissettirir? İphone 7 mi? S7 edge mi? Xperia xz mi?

Ayakta mı duramıyorum ? Niye mi verdi 5 doları ? Canın cehenneme .

Kamera konusu , teorikte mümkün değil zaten. Pratikte hiç değil dostum.

Hangi fotoğraf ile geçicek A9 i7 yi ?

İşlemcisi için bir telefona o kadar para mı verilir Allah aşkına ?

Şimdi sana ne diyim.

Dostum sen A9 u kullan:) Zirvede kal

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Htc ile çektiğim fotoğrafı koydum oraya işte. Benim istediğim bu kameradan
Ayakta mı duramıyorum ? Niye mi verdi 5 doları ? Canın cehenneme .

Kamera konusu , teorikte mümkün değil zaten. Pratikte hiç değil dostum.

Hangi fotoğraf ile geçicek A9 i7 yi ?

İşlemcisi için bir telefona o kadar para mı verilir Allah aşkına ?

Şimdi sana ne diyim.

Dostum sen A9 u kullan:) Zirvede kal
S7 Edge i7den 2 gömlek üstün bir telefon ama samsunga güvenemiyorum. Apple'dan da gıcık alıyorum ama bu sefer kullanıp severim umarım
Hiç burda epılcılık yapmayın s7 edge iphone7den 2 gömlek üstün telefon. apple işletim sistemi sayesinde aynı performansı veriyor benim için avantajı burada

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Samsung her çıkardığı modelde üstüne koyarken EPIL ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Htc ile çektiğim fotoğrafı koydum oraya işte. Benim istediğim bu kameradan

S7 Edge i7den 2 gömlek üstün bir telefon ama samsunga güvenemiyorum. Apple'dan da gıcık alıyorum ama bu sefer kullanıp severim umarım
Hiç burda epılcılık yapmayın s7 edge iphone7den 2 gömlek üstün telefon. apple işletim sistemi sayesinde aynı performansı veriyor benim için avantajı burada

Kardeşim Sen ilk hangi işletim sistemini kullancağına karar vereceksin.

iPhone'a gıcık almak nedir? Gıcıksan niye i7 ye karar verdin.

Samsunga güvenemiyorsan eğer, hangi Androide güvenecen Sony'e mi?

Eppılcılık yapılmaz, Apple savunulur.

Konuştuğunun özeti şu. '' Abiciğim, HTC A9 kullanıyorum ve seviyorum da.Samsunga güvenmiyorum. Apple a gıcıkım. Ama ben bir fantezi yapmak istiyorum. E o zaman ben i7 alayım''

M

Murat Burç

SDN Okuru
Lütfen bana yardımcı olun polemiğe girmemize gerek yok
Hocam yardımcı olun diyorsun bu 22. yorumum.
Bir şey beğendiremiyoruz ki
Batarya kamera diyorsun otomatikman s7 edge oluyor. Bunu anlatamıyorum.
S7 Edge arayüzde android 7.0 da i 7 plus dan dahi (ram yönetimi olsun uygulama açılış hızları olsun )performanslı diyorum.
video attım belki bakmadın.
71 yorum oldu konuda biz sana diyoruz ben diyorum S7 Edge 3-4 sene rahat götürür. Sen kıytırık orasından burasından sallamış birinin youtube yorumunu atıyorsun adam ne zaman 1 sene kullanmış ne zaman 1 sene kullanmış telefon 9 ay oldu ne zaman o 3300 tllik telefonu kullanmış birde kastırmış. Gir kuluplere sor note 4 ve üstü herkese sor sorunu olan adam var mı diye onuda yapmıyorsun hemde güvenmiyorum diyorsun sana güven aşılayacak bir yol gösteriyorum. Yok e sen diğer telefonlarıda beğenmiyorsun biz sana nasıl güvendirelim.
Valla diyorum ya biz sana birşey beğendiremiyoruz. Buyur sen istediğini al

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Çünkü samsung bi süre kullandıktan sonra ilk alındığı gibi olmuyor. Apple ise htc gibi ilk günki performansı gösteriyor. İşte bu beni kararsız kılan. Gerçek şu ki s7 edge iphone7den her konuda üstün

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yav gir diyorum sana note 4 ve üstü her kulübe gir sor sizin stok romda işler nasıl diye ben sana bunu başka türlü nasıl kanıtlayabilirim.
Appleın güncellemeler ile eninde sonunda boğazı kesiliyor

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Hea bir de aklıma gelmişken müziğe de çok önem veriyorum ben iphone 7de kulaklık girişi yok sonradan söketinde bir sorun olur mu eğer iphone 7 alırsam?

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
9 aydır Htc One A9 kullanmaktayım şarj dışında hiçbir sorun yarattığına şahit olmadım.

3 Gün içerisinde karar vermek zorundayım htc one a9'dan hangisine geçersem farkı hissederim. (kamera,hız,sarj konusunda)
Telefonda oyun oynamıyorum.
Sony xperia xz'de beni iten tek şey 4 çekirdekli olması (htc one a9 8 çekirdek)
Daha önce ne iphone ne de sony kullandım. bunu da belirteyim
Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
İ7 öneririm

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
eski bir HTC kullanıcısı olarak size cevap vereyim :) ben one m8 kullanıyordum. telefondanda gayet memnundum. bataryası olsun hızı olsun hala iyi durumda. kamerası gayet yeterliydi benim için. 4 ultrapixel diyodu ama gayette iyi çekiyordu. ben androiddeki bazı saçma sapan şeyler için bıraktım. bazen olan uygulama durduruldu hataları. uygulamadan atma sorunları vs. gibi. yoksa hala gideri vardı telefonun ve 2 sene öncesinin telefonu olmasına rağmen piyasadaki çoğu telefonu çok rahat tokatlar. şimdi sizin için hangisi önemli ona karar vermeniz lazım. androidden devam mı etmek istiyorsunuz yoksa ios mu kullanmak istiorsunuz. ios kullanırsanız rahat 4 sene sizi götürür. telefona yine bişey olmaz 4 seneden sonra ama klasik apple taktiği bi güncelleme çakar cihazını yavaşlatır ama yinede kullanırsın telefonu. kafan rahattır. uygulamadan atmaz. açmamazlık yapmaz. neyse odur. işletim sistemi sana bir sürpriz yapmaz. zaten iphone u sattıran ios başka bişey değil. ama kamerasıda güzeldir iphone un. htc ile kıyasla 1-2 gömlek üstün. kulaklık hakkındaki sorunuzu anlamadım. kutu içerisinden lightning portlu kulaklık çıkıyor. ayrıca 3.5mm jack çevirici çıkıyor. ben ayrıca aliexpressten 55 tl'ye bluetooth kulaklık aldım ama çok fazla kullanmıyorum. kulaklık girişinin kaldırılmasını çok gözünüzde büyütmeyin bende çok takmıştım alırken ama zaten şarj olurken müzik fln dinlemem fazla. çok canım isterse aldığım bluetooth kulaklıkla dinliyorum zaten.

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
eski bir HTC kullanıcısı olarak size cevap vereyim :) ben one m8 kullanıyordum. telefondanda gayet memnundum. bataryası olsun hızı olsun hala iyi durumda. kamerası gayet yeterliydi benim için. 4 ultrapixel diyodu ama gayette iyi çekiyordu. ben androiddeki bazı saçma sapan şeyler için bıraktım. bazen olan uygulama durduruldu hataları. uygulamadan atma sorunları vs. gibi. yoksa hala gideri vardı telefonun ve 2 sene öncesinin telefonu olmasına rağmen piyasadaki çoğu telefonu çok rahat tokatlar. şimdi sizin için hangisi önemli ona karar vermeniz lazım. androidden devam mı etmek istiyorsunuz yoksa ios mu kullanmak istiorsunuz. ios kullanırsanız rahat 4 sene sizi götürür. telefona yine bişey olmaz 4 seneden sonra ama klasik apple taktiği bi güncelleme çakar cihazını yavaşlatır ama yinede kullanırsın telefonu. kafan rahattır. uygulamadan atmaz. açmamazlık yapmaz. neyse odur. işletim sistemi sana bir sürpriz yapmaz. zaten iphone u sattıran ios başka bişey değil. ama kamerasıda güzeldir iphone un. htc ile kıyasla 1-2 gömlek üstün. kulaklık hakkındaki sorunuzu anlamadım. kutu içerisinden lightning portlu kulaklık çıkıyor. ayrıca 3.5mm jack çevirici çıkıyor. ben ayrıca aliexpressten 55 tl'ye bluetooth kulaklık aldım ama çok fazla kullanmıyorum. kulaklık girişinin kaldırılmasını çok gözünüzde büyütmeyin bende çok takmıştım alırken ama zaten şarj olurken müzik fln dinlemem fazla. çok canım isterse aldığım bluetooth kulaklıkla dinliyorum zaten.
Sonunda beni anlayan bir insan çıktı nihayet. Ben şahsen bir Htc fanıyım diyebilirim kardeşimde m8 var bende a9 var bana mısın demiyor ilk günki performansı neyse bugün de aynı performansı alıyorum htc'den. İşte ben bunu anlatıyorum anlamadılar beni bi türlü
Sonunda beni anlayan bir insan çıktı nihayet. Ben şahsen bir Htc fanıyım diyebilirim kardeşimde m8 var bende a9 var bana mısın demiyor ilk günki performansı neyse bugün de aynı performansı alıyorum htc'den. İşte ben bunu anlatıyorum anlamadılar beni bi türlü
Htc 10 eğer s7 edge'in özelliklerini barındırsaydı gözüm kapalı htc 10 alırdım. Şuraya bak 3000 lira veriyorsunuz ama beğenerek alamıyorsunuz

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100

hocam htc gerçekten kaliteli bir telefondu. zaten m8 tasarım ödülü almış bir cihaz ve gerçekten çok severek almıştım. ta ki android 5.0 gelene kadar. sonrasında hatalar çıkmaya başladı zaten. android 6.0 da saçma sapan şeyler olmaya başladı telefonda. he hala gideri var ona bişey diyemiyorum :) ama androidde şöyle bir sıkıntı var. 6.0 yayınlamışsın ya 6.0.1 fln yayınla hatalarını düzelt ama öyle birşey yok. neyse o. git öyle kullan telefonu diyor adam. apple da bu yok. bir hata mı var hemen yeni bir güncelleme yayınlıyor ve düzeltiyor. ama günümüzde her cihaz gibi onunda sonunu getiriyorlar :) size tavsiyem uzun vadede kullanayım kafam rahat olsun, sosyal medyada takılırım iki fotoğraf çekerim derseniz iphone kullanmanız. ama bluetoothla ben veri alışverişi yapmadan duramam, hafıza kartıda takarım telefona gibi takıntılarınız varsa seçiminizi androidden yana yapın.
hocam malesef hiçbir cihaz şuan iyi değil inanın. iphone alırken inanın kendime söyledim ulan şimdi alıcam ama fotoğraf atmak işkence ama diğer özellikleri bakımından bana daha iyi hizmet edeceği için iphone seçtim. cihaz seçimi yaparken sizin ihtiyaçlarınızı en iyi hangi cihaz karşılar bunu kendinize sorun ve öyle alın cihazı.

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Htc 10 eğer s7 edge'in özelliklerini barındırsaydı gözüm kapalı htc 10 alı
hocam htc gerçekten kaliteli bir telefondu. zaten m8 tasarım ödülü almış bir cihaz ve gerçekten çok severek almıştım. ta ki android 5.0 gelene kadar. sonrasında hatalar çıkmaya başladı zaten. android 6.0 da saçma sapan şeyler olmaya başladı telefonda. he hala gideri var ona bişey diyemiyorum :) ama androidde şöyle bir sıkıntı var. 6.0 yayınlamışsın ya 6.0.1 fln yayınla hatalarını düzelt ama öyle birşey yok. neyse o. git öyle kullan telefonu diyor adam. apple da bu yok. bir hata mı var hemen yeni bir güncelleme yayınlıyor ve düzeltiyor. ama günümüzde her cihaz gibi onunda sonunu getiriyorlar :) size tavsiyem uzun vadede kullanayım kafam rahat olsun, sosyal medyada takılırım iki fotoğraf çekerim derseniz iphone kullanmanız. ama bluetoothla ben veri alışverişi yapmadan duramam, hafıza kartıda takarım telefona gibi takıntılarınız varsa seçiminizi androidden yana yapın.
hocam malesef hiçbir cihaz şuan iyi değil inanın. iphone alırken inanın kendime söyledim ulan şimdi alıcam ama fotoğraf atmak işkence ama diğer özellikleri bakımından bana daha iyi hizmet edeceği için iphone seçtim. cihaz seçimi yaparken sizin ihtiyaçlarınızı en iyi hangi cihaz karşılar bunu kendinize sorun ve öyle alın cihazı.
Pekii htcden sonra memnun musunuz i7den

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Hoparlör iyi zaten,kulaklık girişi için kutudan çevirici çıktı.
Ben de biliyorum çıktığını. Yahu şu forumda bir türlü derdimi anlatamadım
Hoparlör iyi zaten,kulaklık girişi için kutudan çevirici çıktı.
O kulaklık girişini söket kısmına takıyorsun orayı tak çıkar tak çıkar bozulmaz mı?

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Htc 10 eğer s7 edge'in özelliklerini barındırsaydı gözüm kapalı htc 10 alı

Pekii htcden sonra memnun musunuz i7den
evet şuanda memnunum. resimleri kolayca atmanın yolunu da buldum. icloud.com üzerinden direk pcden atabiliyorum. ses kalitesi ve batarya olarakta şuan gayet iyi. ekran olarak sadece htcdeki keskinlik ve kalite yok. kalitesiz bir ekran değil iphone ekranı fakat biraz gerisinde kalıyor htcnin. ama işin komik yanı bu daha hoşuma gidiyor çünkü gözümü yormuyor. uzun kullanımda htc ekranı gözümü çok ağrıtıyordu.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Soket yazmışsın,ondan başta anlamadım.
Çok sanmam sorun çıkaracağını şarj soketinde.Sonuçta bu Parçalar kolay kolay sorun çıkarmıyor.5 senelik iphonelarda bile hala sokette sorun yok.Bir şey olmaz.

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100

O kulaklık girişini söket kısmına takıyorsun orayı tak çıkar tak çıkar bozulmaz mı?
kablo sonuçta çok hırpalarsanız eğip bükerseniz her kablo içten kırılır. biraz narin aksesuarlardır bunlar kulaklık vs. biraz gevşek sarmak gerekir. ama sokette bir sorun olacağını bende zannetmiyorum.

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
kablo sonuçta çok hırpalarsanız eğip bükerseniz her kablo içten kırılır. biraz narin aksesuarlardır bunlar kulaklık vs. biraz gevşek sarmak gerekir. ama sokette bir sorun olacağını bende zannetmiyorum.
Kablo kopsun sorun değil ama sökete bi şey olmasın söketle uğraşamam bi de

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Kablo kopsun sorun değil ama sökete bi şey olmasın söketle uğraşamam bi de
hocam zaten narin cihazlar bunlar 3310 gibi davranırsanız her cihazda problem oluşur :) ama normal kullanımda şarj soketinin bozulacağını sanmıyorum içiniz rahat olsun.