TheMorpheus5
Asistan
arkadaşlar çoğu kişi cihaz ısınmıyor diyor ama cihazım çok ısınıyor facebookta gezerken whatsappta mesaj yazarken falan çok fazla sınıyor cihazımda güncel güncelledikten sonra fabrika ayarlarına da çevirdim ama ısınıyor cihaz
Genel bir ısınmamı yoksa lokal bir ısınma mı var? Isı derecesi ne kadar, el yakacak kadar mı?arkadaşlar çoğu kişi cihaz ısınmıyor diyor ama cihazım çok ısınıyor facebookta gezerken whatsappta mesaj yazarken falan çok fazla sınıyor cihazımda güncel güncelledikten sonra fabrika ayarlarına da çevirdim ama ısınıyor cihaz
Şans be kardeşim bu işler takma kafana. Belki güncelleme ile düzelir. Yada sadece sende olan bir sorundur servisle görüş bence bievde de ısınıyor okulda da ama dışarda telefon cebimde iken fazla ısınmıyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Hayatımda ilk kez düzgün bir cihaz alayım dedim onda da ısınma problemi çıktı
Bunun Sonyle falan alakası yok. Snapdragon 820 zaten ısınan bir chipset. Sd820'yi kullanan çoğu modelde böyle sorunlar var. Bende Zenfone 2 var 28 nm Z3580 chipset 40-45 derece olduğu zaman bile ısıyı hissettirmiyor.Sonyin ısınması normal.
Sonynin isinmasi normal sony ile alakasi var. 820 kullanan s7 edgeler gördüm (bendeki samsung islemci) serin çalışıyor ısınmayı hissetmiyorsunuz. Sonynin ısınmiyor dedigi tum cihazlari ısınıyor. Z5i de kullandim guya isinmayacaktı cayir cayir yanıyor.Bunun Sonyle falan alakası yok. Snapdragon 820 zaten ısınan bir chipset. Sd820'yi kullanan çoğu modelde böyle sorunlar var.
Kardeşim Sony anakart chipset grafik işlemci ram üretmiyor sen neye bağlayarak Sony ısınıyor diyorsun ? Bir tek chipsetin ısısını hissedersin başka bir şeyin ısısını hissedemezsin. Pil zaten 40 dereceye ulaşmıyor. Sony yanlızca voltaj değerleriyle oynayabilir. He yazılımından alakalı dersen anlarım ama ona da pek ihtimal verilmez zaten.Sonynin isinmasi normal sony ile alakasi var. 820 kullanan s7 edgeler gördüm (bendeki samsung islemci) serin çalışıyor ısınmayı hissetmiyorsunuz. Sonynin ısınmiyor dedigi tum cihazlari ısınıyor. Z5i de kullandim guya isinmayacaktı cayir cayir yanıyor.
Ona bakarsan sony lens de üretiyor ama kendi kameraları afedersin bok gibi. 1 sene z2 1 ay kadar da z5 kullandim geçici. Ikisinindr kamerası leşti. Ayni lensleri kullanan s6 ve iphonelar cok daha iyiydi. Sen simdi cikip sony lens uretiyor kamerasi kotu olma ihtimali yok diyebilir misin? Üretmek yetmiyor onlari yazilimsal optimizasyonunu da yapmak lazim. Sony iste bunu beceremiyor. Ha xz kamerasını kullanmadim ama bak teknoloji sitelerine hala da as7 edgeler iphone 7ler kamera kiyaslamasinda daha üstün.Kardeşim Sony anakart chipset grafik işlemci ram üretmiyor sen neye bağlayarak Sony ısınıyor diyorsun ? Bir tek chipsetin ısısını hissedersin başka bir şeyin ısısını hissedemezsin. Pil zaten 40 dereceye ulaşmıyor. Sony yanlızca voltaj değerleriyle oynayabilir. He yazılımından alakalı dersen anlarım ama ona da pek ihtimal verilmez zaten.
Kardeşim işlemci Qualcomm ise yazılım desteğini Qualcomm veriyor Sony vermiyor ki. Sensörden kameradan banane. Şu marka ısınıyor bu marka ısınıyor dersen yanlış olur. Şu parça mimari veya yetersiz transistör eksikliği yüzünden ısınıyor dersin anlarım.Ona bakarsan sony lens de üretiyor ama kendi kameraları afedersin bok gibi. 1 sene z2 1 ay kadar da z5 kullandim geçici. Ikisinindr kamerası leşti. Ayni lensleri kullanan s6 ve iphonelar cok daha iyiydi. Sen simdi cikip sony lens uretiyor kamerasi kotu olma ihtimali yok diyebilir misin? Üretmek yetmiyor onlari yazilimsal optimizasyonunu da yapmak lazim. Sony iste bunu beceremiyor. Ha xz kamerasını kullanmadim ama bak teknoloji sitelerine hala da as7 edgeler iphone 7ler kamera kiyaslamasinda daha üstün.