Sony xperia u 4.1 jelly bean rom

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonum rootlu ve 4.0.4 yüklü ve 4.1 i yüklemek istiyorum acaba nasıl oluyo youtube de bir sürü video var altta linki var ama ingilizce yazıyor ve riske girmek istemiyorum amatörüm yapabilirim diye düşünüyorum.Bilen varsa anlatabilir mi acaba lütfennnnnnn!????

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hepsini araştıra, araştıra yapabilirsin.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Arkadaşlar telefonum rootlu ve 4.0.4 yüklü ve 4.1 i yüklemek istiyorum acaba nasıl oluyo youtube de bir sürü video var altta linki var ama ingilizce yazıyor ve riske girmek istemiyorum amatörüm yapabilirim diye düşünüyorum.Bilen varsa anlatabilir mi acaba lütfennnnnnn!????

telefonu root edip cwm yükleyeceksin ardından cwm den romu yükleyeceksin. Bootloader kapalı ise

telefona kernel yükleyip cwm yi açacaksın ve romu yükleyeceksin. Bootloader açık

isteğine göre yardımcı olabiliriz ama 4.1.2 romu telefonunu kasabilir. bence 4.0.4 daha ideal.
Ayarlar/Uygulamalar/Tümü kısmından kullanmadığın uygulamaları devre dışı bırakıp boş ram i artırabilirsin.

Veya oyun için rom yüklemek istiyorsan bootloaderi açıp 4.0.4 tabanlı bir performanslı rom yükleyebilirsin :)