Sony Xperia U Sony xperia yazısında kalıyor

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonum şuaralar çok kasıyordu.Bende fabrika ayarlarına dönmeye karar verdim hem gereksiz klosöreler silinecek hemde telefon rahatlamış olacaktı.Yedeklemesini aldım telefonun ve sıfırlaya bastım.Ve sıfırlama oldu ve veri tabanı açık olarak açıldı.Ben onu ne yapsam kapatamadım kasmaya başladı uygulamalar yüklenmeye başladı bende internet paketim yok hemen sim kartı çıkardım telefon yeniden başlatılıyor dedi.Kapandı açılmaya başladı sony yazıyor xperia logosu geliyor 2. xperia logosu gelince tıkanıyor ve kapanıyor.İlk olarak çok önemsemedim Sony companiondan yaparım sandım.Ama telefon kendini kapatıp açtığı için telefonu tam algılarken bağlantı kopuyor.Başka nerden düzeltebilirim.lütfen yardım edin telefonum rootlu belki bi root uygulaması açar olmassa unroot yapıp garantiye göndericem yardım edin en son gönderdiğimde 3 haftada yolladılar.O kadar beklemek istemiyorum

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Telefonu kapatmaya çalışın. Power tuşuna uzun süre basarsanız kapanacaktır. Sonra Flashtool'dan orjinal yazılımı atın.

Bootloder açık değilse Update Center'dan da halledebilirsiniz.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Arkadaşlar benim telefonum şuaralar çok kasıyordu.Bende fabrika ayarlarına dönmeye karar verdim hem gereksiz klosöreler silinecek hemde telefon rahatlamış olacaktı.Yedeklemesini aldım telefonun ve sıfırlaya bastım.Ve sıfırlama oldu ve veri tabanı açık olarak açıldı.Ben onu ne yapsam kapatamadım kasmaya başladı uygulamalar yüklenmeye başladı bende internet paketim yok hemen sim kartı çıkardım telefon yeniden başlatılıyor dedi.Kapandı açılmaya başladı sony yazıyor xperia logosu geliyor 2. xperia logosu gelince tıkanıyor ve kapanıyor.İlk olarak çok önemsemedim Sony companiondan yaparım sandım.Ama telefon kendini kapatıp açtığı için telefonu tam algılarken bağlantı kopuyor.Başka nerden düzeltebilirim.lütfen yardım edin telefonum rootlu belki bi root uygulaması açar olmassa unroot yapıp garantiye göndericem yardım edin en son gönderdiğimde 3 haftada yolladılar.O kadar beklemek istemiyorum

ses açma ve güç tuşlarına basılı tut. 1 defa titreyince tel restart atar. basılı tutmaya devam et 3 defa titreyince kapanır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler . sony xperia u kullanıyorum telefonu atığım andan itibaren bütün uygulamalar durduruluyor . Hiç birşey yapamıyorum telefona format atmayı denedim format atılmıyor. 2 3 tane telefoncuya verdim hiç biri format atamadı . bios a format nasıl atabilirim. telefonun klavyesini yani arama kısmını kullanamıyorum bu yüzden unlock boot lader yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim lütfen .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm kardaslar sony xperia st21i kullanıyom klavye sorunu var