Sony Xperia T'ye root yapılır mı?

owerkaragoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Xperia T modelinde rooting status yerinde bootloader unlock allowed: yes diyor

Sorum ise bu cihaza root yapılır mı yapılsa bile simlock olur mu

sadece ama root olacak rom degil

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bootlader kilidini de açabilirsin, Root'da yapabilirsin.

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
root işlemi için telefondaki kernel dosyalarının değişmesi gerekir rom yükler gibi yapılıyor ama ben orjinalci olduğum için yapmayı düşünmüyorum :)

owerkaragoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende orjinalciyimde bazi uygulamalar root istiyor ondan yapmak istiyorum yani kisacasi olur mu root

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sadece root yapmak için kernel yüklemek kilit açmak gerekmez yanlış bilgilendirme yapmayın.
custom rom kernel işine girecekseniz o ayrı.

http://d-h.st/Kmm

owerkaragoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root yaptım telefona artık özgürleştim yaptıgımda telefonda bir kasma oldu update service yardımıyla onardım telefon sıfırlandı ve tekrardan root yapınca telefonun hızına hız kattı şimdi istedigim her şey yapıyor oyunlar açmadan önce android tuner yardımıyla işlemci hızını performance yapıyorum telefon fişek hızına geçiyor hiç kasma yok telefonu kullanmadım zaman power dügmesine bastıgımda bataryanın ömrünü nasıl uzatcagım orasını bilemedim android tuner da bilen yardım edebilirmi

tuş kilidi yaptıgım zaman bütün herşeyi devre dışı yapcak ve açtıgımda herşey kaldıgı yerden devam etcek sizin verdiginiz doomlord bu yapırım yoksa kurdugum Root_with_Restore_by_Bin4ry_v21
şu rootu mu