patientia
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
[video=youtube;JOhaFW_hpDM]https://www.youtube.com/watch?v=JOhaFW_hpDM[/video]
Bende baktım olmuyor aldım bi Skonu için teşekkürler ama bence bu sony xperia konuları birleştirilmeliadamlar cozuttu alfabede harf kalmıycak bu nedir yaw :S
sony xperia S
sony xperia P
sony xperia U
sony xperia T
sony xperia SL
sony xperia V
sony xperia J
sony xperia GO
sony xperia SOLA
sony xperia ACRO S
sony xperia NEO
sony xperia NEO L
sony xperia TIPO
sony xperia TX
sony xperia ION
sony xperia MIRO
sony xperia TIPO DUAL
Xperia ion LTE (şu an ki favorim)
geçen sıkıldım bu işde bi iş var dedim acaba bu model isimlerinden subliminal bi mesaj mı vermek istiyorlar dedim ama anlamlı bi şey çıkartamadım
bende bi S modeline niyetlendim ama mubarek ger gün yeni bişi çıkartıyor şimdilik beklemedeyim![]()
kutu içeriği klasik Sony işte donanım özellikleri olarakta S modelinden pek farkı yok biraz gereksiz oldu gibi bu telefon bence
adreno 225 eskidi nerdeyse, Sony hala S3,One X seviyesinde telefonlar yapmamakta ısrarcıDaha iyi bence Adreno 225 + Snapdragon S4 bence gayet güzel Xperia ion deseniz neyse
Xperia T ve TX o seviyede bence + Xperia yuga nın gelmesi söz konusu bu kadar karamsar olmamalısın bence.
Ben karamsarlıktan bahsederken özelliklerinin aynı olmasından yakınıyor o nedenle dedim yanlış anladınKasım 2012 ortalarında Türkiye piyasasına sunulacaktı, yerine James Bond'un tercihi olarak ion 'u sürdüler piyasaya. Avrupada T serisi satılırken ion Türkiye'ye yeni geldi. Bu da karamsarlığı arttırır diye düşünüyorum.
İon ile S arasındaki fark ekran boyutu ve lte o kadaretmen eylemen bana bi yol gösterin bende ilk S modeline niyetlendim evden shopa gidene kadar üstüne 13 model çıkmış
şaka bi yana S modeli üzerinde çok durdum hatta biraz fazlaca süre durmuşum ki baya bi model çıktı üstünedetaylı inceleme yapıldığında görünüm ve bi kaç ufak tefek özellik haricinde hepsi aynı sayılır ama Xperia ion LTE modeli diğerlerine nazaran bir adım önde gibi duruyor..
güncelhangisi en iyisi bunların?
hangisi en iyisi bunların?
İon ile S arasındaki fark ekran boyutu ve lte o kadar![]()
Evet İon LTE adı altında satılıyor zaten.arakdaşlar türkiyede satılan ion larda LTE warmı?