Sony Xperia SP mi S3 Mü ???

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon alıcam internet performansı müzik performansı iyi olsun ve enn ama enn önemlisi stabil olsun kasmasın çok oyun oynarım.. hangisi daha performanslı ??

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg optimus g de hoşuma gitti sizce bu 3 ünden hangisi ??

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kaçak s4 alırsın 1100 liraya bunlarla uğraşmaya değmez.

Yas_intheLife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Diğer iki telefonu bilmem ama bi s3 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki custom rom kurmayacaksan s3 gibi 2012 telefonu almak yerine donanımı daha güncel ürünlere bakmanı tavsiye ederim niye diye sorarsan güncelleme işi yaş.Çok güncellemelere takmam ama 4.3 güncellemesi önemli.Ayrıca en can alıcı nokta samsungun gereksiz uygulamaları.Tabi custom rom kuracaksan (cyanogenmod tavsiye) telefon uçar, alır basını gider.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
s3 hala iyi bir cihaz fakat yavaş yavaş vadesini dolduruyor gibi
One Mini ya da Xperia Sp daha iyi bir tercih olabilir bence ya da İphone 4s

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
SP benchmark testlerinde S3 e fark atıyor ama daha iyi kamera ve ekran dersen S3

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
SP benchmark testlerinde S3 e fark atıyor ama daha iyi kamera ve ekran dersen S3
Spnin kamerası daha iyi s3ten çünkü sensör ve lensleri daha üst seviye , ekranlarını karşılaştırmadığım için yorum yapamam ama ikiside hd çözünürlük çok uç farklar olduğunu zannetmiyorum

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Spnin kamerası daha iyi s3ten çünkü sensör ve lensleri daha üst seviye , ekranlarını karşılaştırmadığım için yorum yapamam ama ikiside hd çözünürlük çok uç farklar olduğunu zannetmiyorum

Şahsen SP yi inceledim hele hele kamera olarak gündüz fotğraf çekimlerinde sorun yok gece fotoğraf çekimlerinde ise noise olayı Exmor RS sensörü ile çok yok ama bulanık S3 ise noise li ama daha net ama çok fark yok(ne demek istediğimi anlamışsındır) video çekimi olarak havada rüzgar varsa SG Gio ile çekilmiş ses kalitesi oluşuyor SP de ama S3 te bu olay daha az

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Şahsen SP yi inceledim hele hele kamera olarak gündüz fotğraf çekimlerinde sorun yok gece fotoğraf çekimlerinde ise noise olayı Exmor RS sensörü ile çok yok ama bulanık S3 ise noise li ama daha net ama çok fark yok(ne demek istediğimi anlamışsındır) video çekimi olarak havada rüzgar varsa SG Gio ile çekilmiş ses kalitesi oluşuyor SP de ama S3 te bu olay daha az
Manuel ayarda mı yaşadınız bu sorunları ?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Otomatikte foto çekilmez gardaş. :)
Manuel e alıp bir kaç ayar yaptın mı tamamdır :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Aynen otomatikte nerdeyse çok az foto ve video çekiyorum manuel ayarı yapınca sorunların büyük bir kısmı kalkıyor ve görüntüdeki detay artıyor :)

silmaril sahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende LG Optimus G var kamerası gündüz müthiş gece biraz sıkıntı oluyor. Tasarım olarak çok iyi ama kenarında alüminyum bölgeler telefonu düşürünce içine çöküyor, çok bi zararı yok ama 2. el satarken belki sorun olabilir. Performans açısından mükemmel. Isınması az ve ısınsa da tam gaz oynatıyor donmuyor. 50'den fazla uygulama yükledim hafıza yeterli hiç sıkıntı yok çok oyun falan yüklersen sp yetmeyebilir bunu da söyleyeyim.
Hatta gündüz çekilmiş bir foto...
v8umk.jpg

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar telefon alıcam internet performansı müzik performansı iyi olsun ve enn ama enn önemlisi stabil olsun kasmasın çok oyun oynarım.. hangisi daha performanslı ??
çok youn oynarsan baştan sp derim ben sp nin gpusu daha iyi s3 den....