lrevolte35
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar telefon alıcam internet performansı müzik performansı iyi olsun ve enn ama enn önemlisi stabil olsun kasmasın çok oyun oynarım.. hangisi daha performanslı ??
Spnin kamerası daha iyi s3ten çünkü sensör ve lensleri daha üst seviye , ekranlarını karşılaştırmadığım için yorum yapamam ama ikiside hd çözünürlük çok uç farklar olduğunu zannetmiyorumSP benchmark testlerinde S3 e fark atıyor ama daha iyi kamera ve ekran dersen S3
Spnin kamerası daha iyi s3ten çünkü sensör ve lensleri daha üst seviye , ekranlarını karşılaştırmadığım için yorum yapamam ama ikiside hd çözünürlük çok uç farklar olduğunu zannetmiyorum
Manuel ayarda mı yaşadınız bu sorunları ?Şahsen SP yi inceledim hele hele kamera olarak gündüz fotğraf çekimlerinde sorun yok gece fotoğraf çekimlerinde ise noise olayı Exmor RS sensörü ile çok yok ama bulanık S3 ise noise li ama daha net ama çok fark yok(ne demek istediğimi anlamışsındır) video çekimi olarak havada rüzgar varsa SG Gio ile çekilmiş ses kalitesi oluşuyor SP de ama S3 te bu olay daha az
Manuel ayarda mı yaşadınız bu sorunları ?
Otomatikte foto çekilmez gardaş.
Manuel e alıp bir kaç ayar yaptın mı tamamdır![]()
çok youn oynarsan baştan sp derim ben sp nin gpusu daha iyi s3 den....Arkadaşlar telefon alıcam internet performansı müzik performansı iyi olsun ve enn ama enn önemlisi stabil olsun kasmasın çok oyun oynarım.. hangisi daha performanslı ??