Samsung Galaxy S3 Uygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve hızlı bir işlemci. Xperia SP modelinde tekil çekirdek işlemci hızı daha fazla olsa da, I9300 Galaxy S III modeli 4 adet işlemci çekirdeği bulundurduğundan, daha yüksek bir işlem gücüne sahip (Çok çekirdekli mimariyi destekleyen uygulamalar için geçerli bir önermedir. Tüm uygulamalar bu çoklu çekirdek yapıyı desteklemezler).
Samsung Galaxy S3 : Dört Çekirdekli Sony SP : Çift Çekirdekli
Tek konu İşlemci de değil gerek yazılım güncelleştirme olsun gerek stabil kullanım olsun Samsung Galaxy S3 İhtiyaçlarını karşılayacaktır.
Dünyada 50 Milyondan fazla satmış bir telefon güncelleme desteği herzaman arkasında . Sony güncellemeleri geç verir beklersin .
Ama illede Sony olacaksan Sony Xperia Z tavsiye ediyorum . Su ve toz'a karşı dayanma olayı çok güzel farkın olur .
Sony geç de olsa güncelleme veriyor ancak ürün cok kaliteli ekran HD oldugu için S4 pro çift cekirdekle cok iyi optimize olmuş ben SP'de sorun yaşayacagını düşünmüyorum.İnternetten elbet görüyosundur S3 birçok sorun çıkarabiliyor,ilginç ilginç sorunlar.Bu yüzden SP derim.Dersen ki bana güncelleme lazım bak Samsung sözünü vermiş orası da sana kalmış olur.S3 ile karşılaştırıldıgında SP daha avantajlı bana göre.@patientia Sony güncelleme konusunda sıkıntı yaşarmıyım ?
Xperia SP tam bir fiyat performans ürünü.
Yeni nesil ürünlerine sanki daha hızlı davranıyorBanada Xperia SP ' daha çekici geliyor ama tek şüpheye düştüğüm nokta Sony güncellemeyi çok geç veriyor diyolar