Sony Xperia SP mi Galaxy S3 mü

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony nin tasarımı daha hoşuma gitti performans olarak hangisi iyi oyun ve internet öncelik

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sony nın tasarımı mıguzel tuşları kapkalın plastik mi metalmi ortaya karışık cacık :) ama parna hangisine yetıyorsa al

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Benchmark puanlarini bilmiyorum ama SP daha iyi duruyor daha yeni telefon...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Benimde kafamdaki soru buydu. Ben s3ü tercih ederdim muhtemelen. Tasarim olaraka zaten butun sonyler iyi ama ben sonye artik güvenmedigm icin s3 tercih ederdim. S3 e android 5 gelecegi simdiden kesin ama spnin gelecegi hep karanlik

efecans61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
belki çekirdek seyısı falan s3 fazla olsa da sony 2 3 sene rahat gidecek telefondur, tercihim.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben de sony alırım herhalde alacak olsam

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sorduğun soru mu allah aşkına :)
Xperia sp yeni nesil çift çekirdekli işlemci kullandığı için performans olarak s3 ü 2 ye katlar..
Her açıdan en mantıklısı xperia sp.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung Galaxy S3 Uygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve hızlı bir işlemci. Xperia SP modelinde tekil çekirdek işlemci hızı daha fazla olsa da, I9300 Galaxy S III modeli 4 adet işlemci çekirdeği bulundurduğundan, daha yüksek bir işlem gücüne sahip (Çok çekirdekli mimariyi destekleyen uygulamalar için geçerli bir önermedir. Tüm uygulamalar bu çoklu çekirdek yapıyı desteklemezler).

Samsung Galaxy S3 : Dört Çekirdekli Sony SP : Çift Çekirdekli

Tek konu İşlemci de değil gerek yazılım güncelleştirme olsun gerek stabil kullanım olsun Samsung Galaxy S3 İhtiyaçlarını karşılayacaktır.
Dünyada 50 Milyondan fazla satmış bir telefon güncelleme desteği herzaman arkasında . Sony güncellemeleri geç verir beklersin .

Ama illede Sony olacaksan Sony Xperia Z tavsiye ediyorum . Su ve toz'a karşı dayanma olayı çok güzel farkın olur .

bfcokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy S3 Uygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve hızlı bir işlemci. Xperia SP modelinde tekil çekirdek işlemci hızı daha fazla olsa da, I9300 Galaxy S III modeli 4 adet işlemci çekirdeği bulundurduğundan, daha yüksek bir işlem gücüne sahip (Çok çekirdekli mimariyi destekleyen uygulamalar için geçerli bir önermedir. Tüm uygulamalar bu çoklu çekirdek yapıyı desteklemezler).

Samsung Galaxy S3 : Dört Çekirdekli Sony SP : Çift Çekirdekli

Tek konu İşlemci de değil gerek yazılım güncelleştirme olsun gerek stabil kullanım olsun Samsung Galaxy S3 İhtiyaçlarını karşılayacaktır.
Dünyada 50 Milyondan fazla satmış bir telefon güncelleme desteği herzaman arkasında . Sony güncellemeleri geç verir beklersin .

Ama illede Sony olacaksan Sony Xperia Z tavsiye ediyorum . Su ve toz'a karşı dayanma olayı çok güzel farkın olur .

hocam iş çekirdekle olmuyor benchmark sonuçlarına bak sp s3ü eziyo geçiyor eğer spyle başka bir telefon arasında kalınacaksa o telefon nexus 4 olmalı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hiç şüphesiz ( bence ) sp nin tasarım harikası olması, donanım olarak üstünlüğü, s3 ün yere düşmedeki zaafı, rehber ve mesajları 3 saniye sonra açması... vs nedenlerden dolayı '' kesinlikle '' xperia sp derim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu konu da uzun uzun karşılaştırmalar yapılmalı hem fiyat hem özellik açısından bir birine cok yakın telefonlar

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardım edin lütfen çok kararsızım sony tasarımı güzel ama samsungda güncelleme de iyi çok kararsızım

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Xperia SP tam bir fiyat performans ürünü.

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=283626]patientia[/MENTION] Sony güncelleme konusunda sıkıntı yaşarmıyım ?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
SP ye 4.2.3 bile geleceği meçbul 1 sene sonra anca alırsınız sony nin elle tutulur hiç bir yanı yok 5.0 ı rüyasında görür ama s3 alacak .

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@patientia Sony güncelleme konusunda sıkıntı yaşarmıyım ?
Sony geç de olsa güncelleme veriyor ancak ürün cok kaliteli ekran HD oldugu için S4 pro çift cekirdekle cok iyi optimize olmuş ben SP'de sorun yaşayacagını düşünmüyorum.İnternetten elbet görüyosundur S3 birçok sorun çıkarabiliyor,ilginç ilginç sorunlar.Bu yüzden SP derim.Dersen ki bana güncelleme lazım bak Samsung sözünü vermiş orası da sana kalmış olur.S3 ile karşılaştırıldıgında SP daha avantajlı bana göre.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tasarım sağlamlık malzeme kalitesi : xperia sp ses kalitesi : xperia sp ekran kalitesi : xperia sp batarya performansı : xperia sp işlemci hız ve performans : xperia sp yazılım ve güncelleme desteği : galaxy s3 Video ve kamera performansı: galaxy s3 ...Yani hangi kriterleri dikkate alacağınız bağlı ...

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s3 pek çekici bir telefon gibi gelmiyor artık bana klasikleşmiş gibi ama sp tasarımı kalitesi olsun üstün ve işlemcisi de hiç fena değil

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Banada Xperia SP ' daha çekici geliyor ama tek şüpheye düştüğüm nokta Sony güncellemeyi çok geç veriyor diyolar

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Keşke SP ' nin Z ' deki gibi arkası beyaz önü siyah olan modeli olsaydı

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SP ' de oyunlarda sıkıntı yaşarmyım kasma olur mu ?