• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sony Xperia SP Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar ben flashtool ile yükledim. Bu arada update service e düşmüş mü emin misiniz ?

Arkadaslar ben flashtool ile yükledim. Bu arada update service e düşmüş mü emin misiniz ?
Evet ben indiriyorum.
wLDXlV.png

Ee bunun bize gelecek olan güncellemeden ne farkı var??

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Farkı yoksa hiç.uğraşmasınlar biz yükleriz

[MENTION=77787]sinan60[/MENTION] usta yükledikten sonra ses açma ve kapama dügmesine basıp dener misin benim yukarıda karsılastıgım sorun ile karsilacak misin ? bide senin alet türkiyeden alma dimi ? ona göre tekrar yüklicem update service ile ?

@sinan60 usta yükledikten sonra ses açma ve kapama dügmesine basıp dener misin benim yukarıda karsılastıgım sorun ile karsilacak misin ? bide senin alet türkiyeden alma dimi ? ona göre tekrar yüklicem update service ile ?
Cihazı teknosadan almıştım. Yazılım yüklenir yüklenmez denerim ama biraz yavaş iniyor :)

Oh be!

Pc Companionda güncelleme görünüyor. Şarjım %50 olsun da yükleyeyim hemen

@Elusive hocam sizin karşılaştığınız sorun ile karşılaşmadım. Türkiye güncellemesini yükleyebilirsiniz.

Eyvallah hocam sağol zaten bekleyemedim indirmeye başladim 600 mb indi az kaldi :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] hocam haberin yoksa güncelleme geldi yükleyebilirsin.

wifi çekiminde bi değişim varmı merak ettim? :mrgreen:

Arkadaşlar wifi problemi halledilmiş mi acaba güncelleme ile ?

Hocam wifi gelişmemiş demiyorum ama sanki biraz abartmışsın. Çünkü 5 çizgi yok en fazla 4 çizgi var :D

Yani hissedilir gözle görülür bir etki var diyorsunuz

hadi bakalım beklediğinize değdi sanırım :)

wi-fi dışında batarya performansı nasıl değişiklik varmı 4.2 ye göre ?