Sony Xperia Sola - Özellikler ve Genel Destek

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Spybot hocam eski bir sola kullanıcısı olarak sana bir sorum olucak benim babamda sola var android 4.0.4 e güncelleyince telefon kilit ekranında reset atıyor ancak pin kodu falan gelmiyor bi başlatıp geri geliyor sorunu biliyor musun biliyorsan yardımcı olur musun? :D

Öyle sorunla karşılaşmadım valla ama format atmayı dene birde :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
İon al ion yada Z :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İon bu saatten sonra alınıcak telefon degil şık degil bir kere :P

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler batarya ömrü ne kadar?

YunusK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=283292]KyA27[/MENTION] 1 günü rahat geçirirsin

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Daha .75 guncellemesini göremedik ne hikmetse. .54 surumunde takılmalar canımdan bezdirdi artık

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Yakında custom rom denemem olacak bende ilk defa yapicam ama bolca araştırdım bi sorun çıkacağını sanmıyorum forumda anlatımlı bi konu açarım. Sola için düzgün bir orjinal yazılım cikacagini sanmıyorum umudumu kestim artık.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hangi devirdeyiz hoca telefonda ne sorun olacak 2.2 sürümü varken canavar gibiydi alet. Yabancı forumlarda da milyon tane yorum okudum telefonda sorun olduğu ortada ama sadece bende değil.

Knight311

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony TV lerdeki "dahili kablosuz LAN" özelliğini açıp "direct WiFi bekleme"yi açarsanız telefonunuzla bir kablosuz bağlantı oluşturabilirsiniz. Bu bağlantı sayesinde herhangi bir resim yada filmi "cihazda oynat" seçeneğiyle telefonunuzdan TV ekranına aktarmanız mümkün olur.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sony TV lerdeki "dahili kablosuz LAN" özelliğini açıp "direct WiFi bekleme"yi açarsanız telefonunuzla bir kablosuz bağlantı oluşturabilirsiniz. Bu bağlantı sayesinde herhangi bir resim yada filmi "cihazda oynat" seçeneğiyle telefonunuzdan TV ekranına aktarmanız mümkün olur.

Teşekkürler

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=330890]hitthat[/MENTION] bana da geldi ama yine 1.54 güncellemesi olduğunu söylüyor. derleme numarasına bakıyorum 1.54 yüklü zaten.

anlamadım ben bu işi. denedim ama hazırlık yaptıktan sonra takıyorum yüklemiyor.

hitthat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana henüz gelmedi ne pc companion nede telefonda görünüyor(önceden güncellemeler görünürdü son 2 güncellemedir göremiyorum nedense) ben yabancı forumlarda gezinirken görmüştüm .74 dü sanırım belki Türkiye dağıtımı başlamamış ta olabilir jelly bean olayı malum onun yerine düzeltme gibi de bi açıklaması vardı

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Arkadaşlar sola için en son yayınlanan rom 6.1.1.B.1.54, sertifikalanan üzerinde çalışılan daha yeni romlar (6.1.1.B.1.75) var ama yayınlanmadı henüz. Zaten yayınlansa da bişey farkedeceğini sanmıyorum kendi adıma.

emrea44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yukarıdakı arkadslar 1.54 guncellemesının olduqunu soyluyor zaten ben o surumu kullanıom ama sıze gelen guncelleme bana gelmedı kı ?

hitthat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sola için en son yayınlanan rom 6.1.1.B.1.54, sertifikalanan üzerinde çalışılan daha yeni romlar (6.1.1.B.1.75) var ama yayınlanmadı henüz. Zaten yayınlansa da bişey farkedeceğini sanmıyorum kendi adıma.

benim de son bi umudum var bu da olmazsa zaten telefou saat olarak kullanırız artık :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn de de sola var çol güzel bir cihaz . çok mükemmel bir dokunmatik sunuyor kullanıcaya . şarj biraz çabuk bitse de yine de iyi. tam bir mühendislik harikası ... :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar hayla güncelleyemedim telefonu SI: 1261-5055 Arabistan malıymış Paralel ithalat olduğuna hiç dikkat etmedim garantiye versem, kaç günde güncelleyip gönderirler?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
arabistan olup olmaması önemli değil servise götürmene gerek yok önce BURDAN flashtool indir kur. Sonra BURDAN en son romu indir. İndirdiğin romu C:\Flashtool\firmwares içine at. Kurulumu videodan seyret ve adımları uygula
[video=youtube;eZtXrKl2WuE]http://www.youtube.com/watch?v=eZtXrKl2WuE[/video]

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Pili o kadar kötü değil androidli telefonlar için zaten 1 gün civarı normal. Solada dikkatli kullanırsan 1 günü çıkartıyor her türlü. 1.5 gün gitmişliği var.

vVIQOhr.png