Sony Xperia S 32GB - İthalatçı Firma Garantili mi Alayım? YARDIM

ulassblc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
merhabalar herkese.

ben sony xperia s 32gb alacağım ancak değişik değişik sitelerde değişik değişik fiyatlar çıkıyor.

ithalatçı firma kapsamında garantili olanlar ucuz oluyor benim aklımda soru var;

ithalatçı firma garantisinde olunca neden fiyat ucuz? telefonda bir değişiklik oluyormu yani orjinalinden farklımı yoksa orjinal telefon mu oluyor?

ben ucuzunu almayı dusunuyorum ama guvenılır bır sıte ve telefon orjinal olacak.

yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/cep-...lefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=61094

vatan bilgisayardaki ürünlerin hiçbiri ithalatçı firma değilde türkiye garantili diyorlar.

950 tlye falan bulabılırmıyım sorunsuz orjınal xperia S???

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
merhabalar herkese.

ben sony xperia s 32gb alacağım ancak değişik değişik sitelerde değişik değişik fiyatlar çıkıyor.

ithalatçı firma kapsamında garantili olanlar ucuz oluyor benim aklımda soru var;

ithalatçı firma garantisinde olunca neden fiyat ucuz? telefonda bir değişiklik oluyormu yani orjinalinden farklımı yoksa orjinal telefon mu oluyor?

ben ucuzunu almayı dusunuyorum ama guvenılır bır sıte ve telefon orjinal olacak.

yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

İthalatcı demek farklı bir firmanın garanti kapsamında olan ürün demek. Yani telefonun arızası durumunda Sony servisi değilde hangi firma ithal etmişse o servise gönderebiliyorsun. Yoksa telefon orjinal Sony. Neden mi ucuz bu firmalar Sony ve diğer telefon firmalarından garanti kapsamı kendilerine ait ürün istiyorlar haliyle bu üründen ucuz oluyor. Aldığın telefonun ithalatçı ile sony garantilisi arasında 100-150 fark varsa farkı ver Sony garantili al hiç ithalatcı ile uğraşma ufak farklarda gerek yok çünkü telefon bozuldumu kargo ile gönderiyosun ürün geç geliyor vs. Bildiğim kadarıyla S için fazla bi fark yoktur ithalatcı ile orjinal arasında

ulassblc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İthalatcı demek farklı bir firmanın garanti kapsamında olan ürün demek. Yani telefonun arızası durumunda Sony servisi değilde hangi firma ithal etmişse o servise gönderebiliyorsun. Yoksa telefon orjinal Sony. Neden mi ucuz bu firmalar Sony ve diğer telefon firmalarından garanti kapsamı kendilerine ait ürün istiyorlar haliyle bu üründen ucuz oluyor. Aldığın telefonun ithalatçı ile sony garantilisi arasında 100-150 fark varsa farkı ver Sony garantili al hiç ithalatcı ile uğraşma ufak farklarda gerek yok çünkü telefon bozuldumu kargo ile gönderiyosun ürün geç geliyor vs. Bildiğim kadarıyla S için fazla bi fark yoktur ithalatcı ile orjinal arasında

fark yoktur diyorsun. yani S'i alayım mı ithalatçı firma kapsamında? yada 100-150 fazla verıp vatan'dan mı alayım?

nereden almamı onerırsın bu telefonu?

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
fark yoktur diyorsun. yani S'i alayım mı ithalatçı firma kapsamında? yada 100-150 fazla verıp vatan'dan mı alayım?

nereden almamı onerırsın bu telefonu?

Bence biraz daha ver Sony garantilisini al. Yada dur ben bi fiyatlarına bakayım sana yazayım tekrar

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben hepsiburada.com 'dan aldım Xperia S 'i . Netcell garantili ithalatçı firma netcell , şu ana kadar telefonda bir sıkıntı yaşamadım.Ama mantıklı olan Sony garantili almak. Bana kalırsa hiç takılma böyle şeylere , direk hepsiburada'dan siparişini ver :D

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sony garantili al bence. Çünkü telefonun arızalanması durumunda sen sony yi muhattap alıcaksın. Diğerlerinde bulundugun sehirde teknik serivisi olmayabilir başka yere kargoluycaksın. Sıkıntı cıkarsa iletişimin zor. Fazla fiyat farkı yoksa bence sony garantili al. Birde alabilirsen Xperia S değil SP al :) S kullanıyorum memnunum ama alabiliyorsn SP derim :)

ulassblc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
SP'yi incelerim bakarım hangısı uygunsa onu alırım teşekkür ederim hepinize.

diyorsunuzki sony garantili al yani sony eurasia garantili alayım. ama şikayet var.com adresinde bu şirkete şikayetler yağdırılmış... neyse en iyisi dediğiniz gibi sony garantili alayım..
[MENTION=308616]cagatayz[/MENTION] [MENTION=335161]efehakan[/MENTION]

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yenisi 1200 ken eskisine gerek yok al bir sp rahat et bir de hafıza karti alirsin olmadı

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Şikayet varda birbireini kötülemek isteyen tüm markalar alttan birilerine yazdırıyor. İyi olayları yazan az inasn var. Benim telefon sony den değil turkcelden aldım yanlış hatırlamıyorsma genpa garanti hiç sorun yaşamadım. Ben aldığımda sarı leke olayı ile ilgili sony servisi yapmıyor ekranı değiştrmiyor 1 ay oldu gibi yazılar vardı servise gittim 3 gün sonra yaptilar telefonu ama az çok hangi firmanın fanları oldugunu anluıyacagın bir kitle sony yi kötülüyordu bile. Tekrar söylüyorum Xperia s güzel şuana kadar uygulamalrda ole takılma vs yaşamadım ama telefonu ileriye dönük olarak düşün daha çok güncelleme alması falan. SP daha iyidir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia Z2 magazalarda 1.800 internet sitelerinde 1.400 normal midir.