Sony Xperia P

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Evet güzel telefon fakat bütçen ne kadar ?
Ona göre tavsiyede bulunalım.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
900 TL'ye Xperia P bulabiliyorsan al.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
yalnız o adresin güvenilirliği tartışılır sikayetvar.com a bakın bir bir sürü şikayet var bence bir ürün almak istiyorsanız önce fiyatının gerçekçi olup olmadığına bakın örneğin xperia p şuan teknosa da 1200 lira oradaki fiyatla arasında uçurumlar var.
bende telefonumu /xperia arc s/ sanalreyonumdan aldım hocam bir sorun yok :)
kapıda ödeme ile aldığımı da belirtmekte fayda var.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ALmak önemli degil :D acaba önerirmisiniz :D

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu telefon çok güzel,donanımı vs,ama pili küçük o beni korkutuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence iyi telefon ama fiyatı çok yüksek bence o fiyata alınmıycak telefon ben teknosadan baktığımda 1200 gibi birşeydi o özelliklere o parayı vermem bence htc desire x veya biraz daha bekle samsung galaxy s3 mini al şuan fiyatı 999 diye biliyorum ama tam çıkınca bilmem sen yinede şu iki telefona bak derim ama sony istiyorum diyorsan xperia u yada bak

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence iyi telefon ama fiyatı çok yüksek bence o fiyata alınmıycak telefon ben teknosadan baktığımda 1200 gibi birşeydi o özelliklere o parayı vermem bence htc desire x veya biraz daha bekle samsung galaxy s3 mini al şuan fiyatı 999 diye biliyorum ama tam çıkınca bilmem sen yinede şu iki telefona bak derim ama sony istiyorum diyorsan xperia u yada bak

fiyatı 900 civarında ama özellikleri bence gayet güzel.

Optimus-Prime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Xperia P kullanıcısıyım 2 ay oldu alalı. Batarya konusu haricinden cihaz çok iyi. Batarya ilk başlarda bir günü hiç tamamlayamıyordu ama zamanla ve sık sık şarj etmeyle batarya açıldı ve normal kullanımda 1 günü hemen hemen görmeye başladı ama yine de pek parlak sayılmaz bu konuda. Tasarım olarak çok güzel. Alacaksan gümüş rengini al derim zaten siyah rengi az satıldığından biraz daha ucuza verilmekte. Başka sorunuz olursa cevaplayabilirim.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia P kullanıcısıyım 2 ay oldu alalı. Batarya konusu haricinden cihaz çok iyi. Batarya ilk başlarda bir günü hiç tamamlayamıyordu ama zamanla ve sık sık şarj etmeyle batarya açıldı ve normal kullanımda 1 günü hemen hemen görmeye başladı ama yine de pek parlak sayılmaz bu konuda. Tasarım olarak çok güzel. Alacaksan gümüş rengini al derim zaten siyah rengi az satıldığından biraz daha ucuza verilmekte. Başka sorunuz olursa cevaplayabilirim.

ben tek şarj konusunda korkuyorum.Acaba bunu alma başka bir telefona bak dermisiniz.Yoksa bu telefon gayet iyimi.

Optimus-Prime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Açıkcası fiyat aralığı ve donanımını düşündüğümde (özellikle ram,işlemci ve gpu) başka bir model bulamamaktayım. Zaten bundan dolayı Xperia P`yi tercih etmiştim. Samsung Galaxy S Advance modeli var işlemci ve gpu Xperia P ile aynı yalnız ram daha düşük, 768 mb. Ram oranı 1 gb olsa hiç düşünmeden al derdim. Gerçi Xperia P`nin ekranı ve çöznürlüğü bence Galaxy S Advance`den daha iyi özellikle Xperia P`nin ekran ppi değeri çok daha yüksek (275ppi) Bu noktada eğer ram azlığı sıkıntı olmaz derseniz Galaxy S Advance tercihiniz dahilinde bulunabilir zira onun bataryası 1500 MAh. Samsung gaçen ay içerisinde bu modeline Android 4.1 güncellemesi vereceğini de resmen duyurdu. Xperia P modeli de bu güncellemeyi alacak. Bu arada Xperia P`nin kutu içeriğindeki kulak içi kulaklık Galaxy S Advance ile gelen kulaklıkdan daha kaliteli. Bunu da belirtmek isterim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gözn kpalı alısveriş yapabilrsin sanalreyonumdan ben sürekli kullanıyorum çok memnunum. Artı bir site daha var reklam olmasa onuda belirtirdim kolay gelsin

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yalnız o adresin güvenilirliği tartışılır sikayetvar.com a bakın bir bir sürü şikayet var bence bir ürün almak istiyorsanız önce fiyatının gerçekçi olup olmadığına bakın örneğin xperia p şuan teknosa da 1200 lira oradaki fiyatla arasında uçurumlar var.

Doğru söylüyor ayrıca performans yerine kamera ve müzik istiyorsan HTC One V al derim fiyatı ₺850 civarı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia p nin bataryasının uzun süre gitmesini istiyorsan şebeke modundan 3g şebeke modunu kapatacaksın bak bakiyim kaç gün gidiyo benimki 2 gün kofti garanti üstelik ekran parlaklıgı da 100de 80 acık.

h.ayyildiz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence buna o fıyatı vercegınıze daha ıyı cıhazlar dusunebılırsınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu telefon kafayı yedi xperia p var bende surekli wireless acık kalıo buda pilini bitiriyor ve telefon zaman zaman cekmeme problemi yaratıyor haberiniz olsun birini arıyorsun yada caldırıosun o seni hemen tekrar aramak istediginde ulasamıyor biraz bekleyip kafası yerine geldikten sonra geliyor arama

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yalnız bir şey soracagım, sanalreyonum bu sitede yalnızca pembe rengi mi satılıyor? fotografın altında 2yıl garantili pembe yazıyor. ne kadar güvenebilirim buna? ben siyah istiyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar öncelikle telefonu sony avrasya garantili mi paralel italat şeklinde mi alacağınıza karar verin. Paralel ithalat (garanti sağlayan firmanın ne olduğu belli olmayan,türkiye de sadece bir tane bayisi olan,bi sorunla karşılaştığınızda sadece o adrese ulaşabileceğiniz) olarak alacaksanız 800 tl ye çok rahat alırsınız ama kutu içeriğini sorun, data kabloları ve nfc etiketleri çıkarıyorlar içinden genelde. Sony avrasya garantili olanları ise 1000tl den başlamakta. Sony avrasya garantili alırsanız türkiyenin herhangi bi yerindeki sony yetkili servisine ulaşabilirsiniz. Kvk genpa garantilisi 870 tl, sony avrasya ise 1000. Ben bu ikisi arasında kaldım? :/

AndroidBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün almayı düşünüyorum ama htc desire x arasında kaldım bende desire xe jb gelecekmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
üstteki arkadaşın wifi sorunu bende de var nasıl halledicez abi o sorunu?bilgin varmıdır