kayseri398
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar Sony Xperia p önerirmisniz. ?
yalnız o adresin güvenilirliği tartışılır sikayetvar.com a bakın bir bir sürü şikayet var bence bir ürün almak istiyorsanız önce fiyatının gerçekçi olup olmadığına bakın örneğin xperia p şuan teknosa da 1200 lira oradaki fiyatla arasında uçurumlar var.
bende telefonumu /xperia arc s/ sanalreyonumdan aldım hocam bir sorun yokyalnız o adresin güvenilirliği tartışılır sikayetvar.com a bakın bir bir sürü şikayet var bence bir ürün almak istiyorsanız önce fiyatının gerçekçi olup olmadığına bakın örneğin xperia p şuan teknosa da 1200 lira oradaki fiyatla arasında uçurumlar var.
ha onu unutmuşum elbette telefonu öneririmALmak önemli degilacaba önerirmisiniz
![]()
olabilir ben sadece internette hakkında çok şikayet var diye söyledimbende telefonumu /xperia arc s/ sanalreyonumdan aldım hocam bir sorun yok
kapıda ödeme ile aldığımı da belirtmekte fayda var.
hocam dediğin modeli kullanmadım ama arc s kullanıyorum gayet memnunumALmak önemli degilacaba önerirmisiniz
![]()
Bence iyi telefon ama fiyatı çok yüksek bence o fiyata alınmıycak telefon ben teknosadan baktığımda 1200 gibi birşeydi o özelliklere o parayı vermem bence htc desire x veya biraz daha bekle samsung galaxy s3 mini al şuan fiyatı 999 diye biliyorum ama tam çıkınca bilmem sen yinede şu iki telefona bak derim ama sony istiyorum diyorsan xperia u yada bak
Xperia P kullanıcısıyım 2 ay oldu alalı. Batarya konusu haricinden cihaz çok iyi. Batarya ilk başlarda bir günü hiç tamamlayamıyordu ama zamanla ve sık sık şarj etmeyle batarya açıldı ve normal kullanımda 1 günü hemen hemen görmeye başladı ama yine de pek parlak sayılmaz bu konuda. Tasarım olarak çok güzel. Alacaksan gümüş rengini al derim zaten siyah rengi az satıldığından biraz daha ucuza verilmekte. Başka sorunuz olursa cevaplayabilirim.
Şimdiden hayırlı olsun....galiba xperia p ye karar verdim .
yalnız o adresin güvenilirliği tartışılır sikayetvar.com a bakın bir bir sürü şikayet var bence bir ürün almak istiyorsanız önce fiyatının gerçekçi olup olmadığına bakın örneğin xperia p şuan teknosa da 1200 lira oradaki fiyatla arasında uçurumlar var.