Sony Xperia P vs Sony Xperia Sola

Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    10

Pounc3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sola ile go arasında kalmıştım aslında sonra go dan vazgeçtim. Tam sola alacakken babamdan bütçeme ek para geldi :D Şimdi ise Sola ve P arasında kaldım. P özellik olarak sola dan daha iyi ama bataryası ile ilgili sıkıntı varmış galiba. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Bu arada benim oyunlarla pek alakam yok olursa 1 saat civarı nette geziyorum. Bu koşullarda telefonun bataryası 1.5 - 2 gün idare eder mi beni ? genel olarak ta 3-4 yıl bataryası götürür mü ?

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Xperia P tabi ki ama 1.5 gün gidebileceğini hiç düşünme öyle bir telefon istiyorsan çıtayı biraz daha yükseltip Xperia SP almalısın.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sola kullanıyorum p/sola arasında tabiki p ama bu zamanda ikiside alınacak telefon değil. O fiyatlara yada az daha bütçeyle daha iyi cihazlar var artık. Son olarak 2 gün gidecek batarya zor hele de o fiyatlara.

Pounc3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla bütçe max 750 arkadaşlar. Şarj hadi 1.5 gitmese bile 1 gün bile mi gitmiyor ? ve de gönlüm sony istiyor fakat bütçeme uygun önerebileceğiniz telefon varsa önerilere açığım :D

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
3-4 yıl kullanacaksan bütçeyi biraz daha arttırıp S alabilirsin ;)

Pounc3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3-4 yıl kullanacaksan bütçeyi biraz daha arttırıp S alabilirsin ;)
bütçeyi zorluyorum kardeşim max 750 çıkıyor yoksa S almak isterim ama olmuyor :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bide general mobile discovery e baksana 599 a çok iyi bir telefon
hamza kardeşim düşündüğüm telefonun ekran boyutu 3.5",3.7",4",4.3" olabilir ki senin dediğin telefon 4.7" çokk büyük benim için :D ayrıca 2.el telefon düşünmüyorum memogoren kardeşim :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
bütçeyi zorluyorum kardeşim max 750 çıkıyor yoksa S almak isterim ama olmuyor :D

hamza kardeşim düşündüğüm telefonun ekran boyutu 3.5",3.7",4",4.3" olabilir ki senin dediğin telefon 4.7" çokk büyük benim için :D ayrıca 2.el telefon düşünmüyorum memogoren kardeşim :D

O ekran boyutuna telefon bulamazsın kaliteli hiç kusura bakma.

Pounc3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada arkadaşlar P ye çok sıcak bakıyordum ama sadece bataryanın uzun süre dayanmaması ve arka kapakla bitişik olmasından dolayı niyese soğudum ya biraz.

O ekran boyutuna telefon bulamazsın kaliteli hiç kusura bakma.
kardeşim çok kaliteli bişeye gerek yok zaten hem 750 tl ye çok şaşalı bişe beklemiyorum sadece elimdeki seçenekleri değerlendiriyorum :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
xperia s, discovery ve 2. el olmuyorsa sana tavsiyem lg l9 bak eğer o da olmassa lg l7

Pounc3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia s, discovery ve 2. el olmuyorsa sana tavsiyem lg l9 bak eğer o da olmassa lg l7
aklımda olacak teşekkürler :D

Arkadaşlar S3 mini hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Arkadaşlar S3 mini hakkında ne düşünüyorsunuz ?

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bende onu diyecektim s3 mini al. bende sola kullanıyorum samgungun tasarımnı sevmiyorum ama donanım olarak daha üstün bi teelfon. ram'i 1gb bildiğim kadarıyla solanın 512. ekranı da soladan biraz daha büyük. o paraya alınacak en iyi telefon o sanırım. ama sonynin tasarımı daha iyi bence. kıyasla.co dan p ile s3 miniyi kıyasla bi bak eğer ikisinden biri briz daha üstü değilse tipi hoşuna gideni hangisiyle onu al.

ama ben sonylerin ekranını daha çok seviyorum, renkleri sıacak ve canlı. daha kaliteli görünüyo.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
S3 miniden uzak dur. Nova Thor İşlemciyi başarısız buluyorlar.

Pounc3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkcası samsung,htc,lg falan düşünüyorum da hani tip olarak bence sony xperia nın yerini tutamazlar. Belkide bir kere içimden dedim sony xperia alcam ondan dolayı diğerlerini gözüm görmüyor :D şuan p ve sola arasında kaldım. P ye batarya yönünden o kadar olumsuz yorum var ki artık alsamda gönül rahatlığıyla kullanamicam gibi geliyor. Sola ise özellik olarak süper olmasada işimi görür kıvamda sanki, aşırı olumsuz yorum yapanda yok. şuda var telefonumu hor kullanan biri değilimdir. 3 kere telefon değiştirdim. şuana kadar suya hiç düşürmedim yerede toplasam 3 telefonu 15 kere falan düşmüştür. Kararsızlık çok kötü :D

Pounc3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

umutnewYORK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sola al sola çok sağlam 1. kattan beton zemine düştü hicbirsey olmadı xperia p aliminyum kullandığından yere düştüğünde ezik çok fazla oucak p alma solayla aynı bataryayı kullanıyorlar p nin daha az gidiyor s3 mini alma pixelleri cok fazla görünüyor s advance alma güncelleme samsung vermiyor pixelleri görünüyor solanın bataryası iyi gidiyor

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22

alışırsın bi şey olmaz
(ciddiyim)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Xperia p açık ara önde ram, kamera zaten batarya aynı. Kesinlikle P.