ben yalanmı söylüyorum?hodri meydan..senin telefonun da 8 saatte %3 gibi bir tüketimden fazlasını tüketir.bak hodri meydan diyorum.bu telefonu alalı 2 ay oldu.sadece bende de yok.işyerimde kullanan 3 kişi daha var ve hepsi de aynı.belkide senin telefon özel üretimdir.ben konuyu algılayamamış arkadaşlara bir kez daha izah edeyim.arkadaşlar bu telefonu %100 şarj edin.dolunca ultra stamina moduna alın.ki şarj cimriliğinde bu moddan daha ötesi yoktur.telefon bildiğiniz eski tuşlu telefon demektir bu modda.yani akıllı telefon değil eski 3310 demektir.şarj tüketmez.buna rağmen 8 saat uyuyup bakın bakalım şarj % kaça inmiş?birde etrafınızdaki diğer marka kullanıcılarına benzer bir test yaptırıp kıyaslayın.yada uğraşmayın ben yazıvereyim.samsung j5 herhangi bir tasarruf modunda değilken 8 saatte azalma %2,huawei g7 8 saatte herhangi bir tasarrufta değilken %2 lg g3 8 saatte yine herhangi bir tasarruf modunda değil iken % 3 ama benim sony m4 aqua 8 saatte üstelik ultra stamina modda %10 azalma.ben burda ulaşamayacağınız bir iddaada bulunmuyorum.sonuçta herkesin elinde telefon var.deneyin görün bakalım nasıl bir illete bulaşmışız.Öncelikle herkese merhaba yazma gereği duydum çünkü herkes kendi kendine efsaneler uyduruyor. Telefonun hafızasına herkes laf ediyor ama arkadaşım sen bu telefonu alırken biliyordun işine gelmiyorsa almayacaktın. İkinci bir durum şarj, bazıları işte gece bıraktım 7 saatte %10 şarj gitti filan daha bide stamina modunda böyleymiş. Bende kullanıyorum 1 ay olacak şarjla sıkıntım yok bırak staminayı normal modda şarj %100 iken uyuyorum okul tatil olduğu için öğlen 1 2 de uyanıyorum %3 yada 4 gidiyor şarj. performansa gelince evet ara ara üstteki bildirim çoğunu açarken filan takılmalar oluyor ama bu yazılımsal bi sorun yani Android 6.0 ile çözülebilecek birşey. Buna nerden vardın derseniz mortal kombat x gibi üst seviye telefonlar için yapılmış bir oyunda sürekli kullanarak 4saat 38 dakika ekran süresi aldım ve kesinlikle kasma vb olmadı. Normal kullanımda sabah 7den akşam 11e rahat gidiyor az kullanırsanız ki çalışan biri sürekli telefonla oynayamaz 1,5 günü rahatlıkla çıkarır. Şu bilgiyide vereyim size telefonu aldığınızda ilk 2 3 gün şarjı az gidiyor oyunlarda kasıyor filan sebebini bilmiyorum ama kendiliğinden Düzeliyor 2 gün kullanıp burda laf yapmayın. Arkadaşımda lg g4 var ön kamerası g4ü resmen eziyor arka kamera g4 biraz daha iyi ama arada 1000tl gibi bi fark var o kadarda olmalı. Benim diyeceklerim bu kadar 1aylık deneyimlerimle ancak bunları öğrenebildim. İyi forumlar.