Sony Xperia M4 Aqua İlk İzlenim

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar cihazı bugün teknosadan aldım.İlk izlenimlerimi aktarmak istiyorum.Gün geçtikçe iyice düzenli bir konu açacağım zaten.

-Tasarımı klasik sony.Ama ele çok hoş bir his veriyor ve görünümü 1000 liralık bir telefon gibi değil gayet başarılı.
-Kutunun içinde ki şarj kablosu kısa ne yazik ki.Ve kulaklığı kalitesiz bir görünüme sahip.
-Arayüzü gayet hızlı ve akıcı.
-32 gb clas 10 sd kart aldım.Depolama sorunu ortadan kalktı.
-Kamerası beni çok tatmin etmedi.Zaten çok fotoğraf çeken biri değilim.
İlerleyen günlerde testler,geniş izlenimlerimin yer alacağı konu da açaçağım.

İYİ FORUMLAR!

Losturcos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam oyunlar sd karta tasiniyo mu selfieler nasil cihaz isiniyo mu

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunlar sd karta taşınabiliyor.Şuan pek zorlamadım telefonu.Clash of clans yükledim sadece ve cihaz şarjda şuan.Telefonda hissedilir bir ısınma oluyor kamerada.Ama rahatsız edici değil.Selfie konusunda benim gözümle çok kaliteli değil.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Orta segment bir telefondan bekletileriniz fazla olmasın :)

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun. Isınma sorunu geçer veya azalır ilerleyen günlerde. Telefonunuzun değerini bilin, gayet iyi bir telefon :)

glcn0095

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamerasında neleri beğenmedin? Neleri hoşuna gitmedi. Ön kamera arka kamerası da mı hoşuna gitmedi? Birde benim açtığım bir başlıkta arkadaş şey yazmıştı 8 gblik alanı var bunun sadece 2 gbsi bize kalıyor ve sd karta taşıdığımızda yine hızlı olmuyor diye sence bu sorun ne alemde?

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az buz bekleme süresi çoğalıyor o kadar.Takıldığım nokta var yardımcı olursunuz belki.Tam tamına taşınmıyor sd karta.Oyun indiyorum boyut azalıyor sonra sd karta taşı dıyorum boyutun tekrar eski haline dönmesi yerine sadece azıcık daha artıyor.Nedeni nedir?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Kutudan çıkan kulaklık modeli nedir?
Taşıma olayına gelince; standart taşıma zaten normal olarak hepsini taşımaz bir kısmını taşır. Tamamını taşımak için biraz uğraşmak gerekiyor.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Root gibi bir uğraş mesela.
Rootsuz yöntemler de var fakat pek sağlıklı olduğu söylenemez. Rootlu yöntemler daha işe yarar.

http://forum.xda-developers.com/m4-aqua/general/guide-t3130092

İngilizcen varsa ve riski göze alıyorsan buradan faydalanabilirsin root için. Rootladıktan sonra gerisi halledilir zaten tonla uygulama var taşımak için ama henüz denemeni önermem sağlıklı root yöntemi yok konuyu açan adam telefon bekliyormuş konuyu takip et editleyecektir. Hafıza problemi için de ayrı başlık ayırmış orayı da editleyecek. Şimdilik bekle.
Bu arada sorumu cevaplamadın kutudan çıkan kulaklık modeli ne? :D

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MH410C Kulaklık.Cihaz gayet hızlı şuan cihazdan yazıyorum.Tek sorunu depolama o da yakında çözülür gibi.Uygulamanın tamamını taşımıyor sorun orda.Ve geçilen sarj aleti gec şarj ediyor biraz.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam cihazin video cekimi nasil? Duzgun odaklama yapabiliyormu? Birde gece cekim performansinda kumlanma vs oluyormu?

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orta segment telefondan cok bişey beklememek gerek şuan bir sorunla karşılaşmadım odaklaması duzgun.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zaten uygulamalar tam olarak sd karta tasinmaz bilgiler ve uygulamanin bi miktari telefonun hafizasinda kalmasi gerekir yoksa uygulama calismaz ben bunun yerine zenfone 2 oneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi akşamlar arkadaşlar. bende 5 gün önce aldım telefonu.alma sebebim tamamen şarj ve kamera içindi. kamerası net güzel fakat selfie cekerken senı farklı bırısı gibi cekıyor yuzunu zayıf cekıyr çok az eğimli tutsan bile lanını büyük cenenı dar gösterıyr bundan pek hoslanmadım ama net çekiyor. şarjıda 2 filan dayanmadı bana stamına modunda 1 günü ancak çıkartıyor. ya zamanla düzelir yada ben henüz acemisiyim:huh:

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihaz yeni olduğu için batarya kalibre olması gerekir 10 gün içinde düzenli sarj edin kendine gelir.Oyun oynamayan biriyseni hemen hemen 1 güne yakın çıkarır diye düşünüyorum.Şuan 700 mbboş yer var ve ayrıca sd karta taşımadım tam taşınmıyor diye.Sıfır kasma.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Cihaz yeni olduğu için batarya kalibre olması gerekir 10 gün içinde düzenli sarj edin kendine gelir.Oyun oynamayan biriyseni hemen hemen 1 güne yakın çıkarır diye düşünüyorum.Şuan 700 mbboş yer var ve ayrıca sd karta taşımadım tam taşınmıyor diye.Sıfır kasma.
Rootlarsan tamamını taşıyabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne saçma bişey ya. bende xperia sp mi satıp almayı düşünüyorum özellikle ön kamerasını merak ediyorum ama depolama alanını napçaz çok az