Sony Xperia Honami( Z1 ) Özellikler Sorunlar ve Çözümler Genel Başlık

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Z1 için yeni bir fw yayınlamış Sony

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar selam, 3 ay önce Z1 aldım. Başlarda batarya performansı gayet iyiydi. 1 günde bitiremiyordum. Fakat sonradan ne olduysa 1 günü çıkaramıyorum artık, 4.3'e geçtiğim için mi, yoksa 32GB'lık hafıza kartı taktığım için midir bilmiyorum, bir şeyler oldu. RAM kullanımı sürekli 1,30GB civarında. Programlarla en fazla 1,20'ye falan düşüyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bataryada bir sorun olabilir mi ??

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar selam, 3 ay önce Z1 aldım. Başlarda batarya performansı gayet iyiydi. 1 günde bitiremiyordum. Fakat sonradan ne olduysa 1 günü çıkaramıyorum artık, 4.3'e geçtiğim için mi, yoksa 32GB'lık hafıza kartı taktığım için midir bilmiyorum, bir şeyler oldu. RAM kullanımı sürekli 1,30GB civarında. Programlarla en fazla 1,20'ye falan düşüyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bataryada bir sorun olabilir mi ??
Bataryayı nasıl kullandın yani sık sık şarja takıp çıkarıyor muydun veya sarjdayekn cihazı kullanıyor muydun?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ne yani sarjda kullaninca sarji daha az gidiyor? benim ch@t527 geceden sarja takarim bu arada mp3 calar bu ch@527'nin sarjini etkilemiyor zaten sarji 1 gunu tamamlamiyor.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
genelde %20'nin altına düşmeden şarj etmem. şarja takılıyken kesinlikle kullanmam. gece yatarken takar, sabah uyanınca çıkarırım. genelde manyetik şarj kullandım. usb kapağı gevşemesin diye..

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sırf bu sony nin tft lcd ekranı yününden gittim LG G2 aldım.Bence z1 güzel telefon ama şu ekranı kötü.Başka bi eksi yöü yok bnce

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
tft led televizyon olunca kapışıyor telefon olunca neden beğenilmiyor? c@t527'nin ekranı da tft lcd bence iyi kötünün iyisi.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
yahu bişe sorduk başladınız yine tft, ips, oled tartışmalarına..

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
A.1.136 güncellemesini yükledim. Telefonun sesi kısıldı. Bildirimleri duyamiyorum resmen. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ses ayarlarını kurcaladınız mı? Bir şeyler kısılmıs yada kapatılmış olabilir. Eğer öyle bir durum yok ise pcc dan onarma adımı ile romu yeniden yükleyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Baştan sona okudum yazılanları.. Öncelikle ben Sony ericsson döneminden beri bu markayı kullanıyorum sadece bir defa nokia 5800 kullandım ondan hemen sonra da xperia s almıştım ve şu anda z1 kullanıyorum. Yaptığım işten ötürü elime her türlü telefon geliyor, apple klas çok klas ama bir gerçek var artık kopya yapıyorlar ve applenin en iyi serisi iphone 4 ve 4s ki bu tartışmasız diğerleri malesef şişirildiği kadar tutmadı. gelelim samsunga bi aralar bilmem kaç liralık yakıt alana samsung e250 telefon hediye ediyorlardı o zamanlar bi tane kullandım o günden sonra samsung benim için sadece ama sadece boşluktur. İyi güzel modeller telefonlar çıkardılar ama kimse bilmez ki samsung her zaman için çalıntı işler peşinde. S4 kullananlar bilir ekranında ki ısı miktarını ya samsung kullanıcılarını düşünüp kışın ısı düşmesine maruz kalmamasını istedi yada o telefonlarda sorun var aga.. Sony neden cam yapıyor önünü arkasını honami modellerinin? z1 kullanan bilir. 2 haftadır kullanıyorum 3-4 defa bildiğin yıkadık arkadaşlar ile sorun yok tek sorun yıkadıktan sonra ki ilk 15 dakika ses cızırtılı geliyor oda 15 dk sürüyor. bu arada yaptığım işe gelince playstation cafem var 21 masalık konya da artı telefon satıyoruz tamirat felan, tüm telefon içeriklerini artık ezberledim içlerinde en temizi sony..

Meggat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baştan sona okudum yazılanları.. Öncelikle ben Sony ericsson döneminden beri bu markayı kullanıyorum sadece bir defa nokia 5800 kullandım ondan hemen sonra da xperia s almıştım ve şu anda z1 kullanıyorum. Yaptığım işten ötürü elime her türlü telefon geliyor, apple klas çok klas ama bir gerçek var artık kopya yapıyorlar ve applenin en iyi serisi iphone 4 ve 4s ki bu tartışmasız diğerleri malesef şişirildiği kadar tutmadı. gelelim samsunga bi aralar bilmem kaç liralık yakıt alana samsung e250 telefon hediye ediyorlardı o zamanlar bi tane kullandım o günden sonra samsung benim için sadece ama sadece boşluktur. İyi güzel modeller telefonlar çıkardılar ama kimse bilmez ki samsung her zaman için çalıntı işler peşinde. S4 kullananlar bilir ekranında ki ısı miktarını ya samsung kullanıcılarını düşünüp kışın ısı düşmesine maruz kalmamasını istedi yada o telefonlarda sorun var aga.. Sony neden cam yapıyor önünü arkasını honami modellerinin? z1 kullanan bilir. 2 haftadır kullanıyorum 3-4 defa bildiğin yıkadık arkadaşlar ile sorun yok tek sorun yıkadıktan sonra ki ilk 15 dakika ses cızırtılı geliyor oda 15 dk sürüyor. bu arada yaptığım işe gelince playstation cafem var 21 masalık konya da artı telefon satıyoruz tamirat felan, tüm telefon içeriklerini artık ezberledim içlerinde en temizi sony..

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar telefonu 3 gün önce aldım fakat sormak istediğim birşey var

bazı kılıflarda kamera yanında bi boşluk daha oluyor arkada bazılarında yok o ne işe yarıyor orda bi sensör gibi birşey mi var ?
birde cafe tarzı ortamlarda fark ettim fotoğraf çekerken bulanık arka plan diye yazıyor ve resimlerde beyaz beyaz parlama oluyor

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar telefonu 3 gün önce aldım fakat sormak istediğim birşey var

bazı kılıflarda kamera yanında bi boşluk daha oluyor arkada bazılarında yok o ne işe yarıyor orda bi sensör gibi birşey mi var ?
birde cafe tarzı ortamlarda fark ettim fotoğraf çekerken bulanık arka plan diye yazıyor ve resimlerde beyaz beyaz parlama oluyor

Kardeşim bulanık arka plan bir kamera özelliği ön plandaki kişi netleşiyor arka plan bulanık oluyor blur yani.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SOny xperia z1 ile xperia z1 hanomi arasındaki fark nedir?????[emoji38]