Sony Xperia Go Ekranı Kırıldı

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Babam kullandığı Xperia Go model telefonu araba hareketsiz halde durduğu sırada kapı açık bir şekilde otururken elinden düşürmüş ve telefon arabadan dışarıya düşmüş . Telefonun dış ekranının sağ üst kısmı dökülmüş alt kısımlara doğru ise uzun çatlaklar bulunmakta. Telefon günlük kullanımda darbelere karşı dayanıklı denildiği için bu hasar garanti kapsamına girer mi, eğer girmez ise ekran için ne kadar ücret talep ederler?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Garanti kapsamı dışı kesinlikle. Ekran masrafı 60 tl civarı olması lazım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Daha önce başına böyle bir şey geldi mi?

Her düşme, kırılma, çatlama vs türü şeyler garanti dışı bırakır cihazı. Zaten telefon çıkarken reklamlarda da su geçirmeye, çizilmeye, kırılmaya dayanıklı olarak çıktı, çizilmez, kırılmaz diye çıkmadı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Malesef derdini kimseye anlatamazsın. Cam kırıldıysa olay bitmiştir bu tamamen sony kazığıdır.

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon nasıl düştü bilmiyorum ama ben o telefonu açık alanda tüm gücümle havaya attım sonra bir demir parçasının üstüne düştü ama hicbirsey olmadı. Yani gerçekten dayanıklı. Düşme açısı da çok önemli tabi...

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon nasıl düştü bilmiyorum ama ben o telefonu açık alanda tüm gücümle havaya attım sonra bir demir parçasının üstüne düştü ama hicbirsey olmadı. Yani gerçekten dayanıklı. Düşme açısı da çok önemli tabi...
Bak işte sorun burda. Seninki o şekilde kırılmıyorsa bnmkinin basit bir düşmede ekranın pul gibi dökülmesi çok saçma.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bak işte sorun burda. Seninki o şekilde kırılmıyorsa bnmkinin basit bir düşmede ekranın pul gibi dökülmesi çok saçma.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
AYaynı telefon bende de vardı aynı şekilde ekranı kırıldı yazık gerçekten yapılan reklama göre almıştık. masrafı nedir bilmiyorum bilginiz varmı

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Geçen yine G2'mle gidiyorum yanımda da bloother var g2'm gökdelenin en üst katındayız şansa bakki g2 elimden kayıverdi ve aşağıya düştü derken birden Lgnin g2 için özel geliştirdiği kanatlar açıldı ve g2 elime geri geldi :)) bu sırada bloother de ağzı açık beni izliyordu :)))
Bilgilendirme amaçlı konuların altına bu şekilde yorumlar yapmayalım:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sony x periA go vardı elimde hat takılan tellerinden biri kırıldı servis 550 hesap cıkardı. dicem ana kart değişek ekranı kırık ve satmak isteyen arkadaşlara duyrulur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş geçmiş olsun sanırım garanti kapsamına girmez ve yüklü bir miktar cıkarırlar sana yani o fiyata telefonu alırsın tekrar yine de bi gönder derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sony xperıa z var evde ekranı kendi çatladı hiç bir şey yokken düşme darbe yok iz yok garantiye girermi yada masraf ne kadar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim xperia go nun da camı kırıldı hala da kırık benim bu telefona yapmadığım kalmadı 4 kattan twit atarken iskeleden düşürdüm. Harç yaparken betonun içine koydum çamurun içine soktum . gelişi güzel tekme atıp duvara vurdurdum kısacası çok güveniodum ama dün cebimden düştü ve cam haşat bu kadar komik birsey iste . Bu teknik servis istanbulda nerde var bilen varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(:(:(ya ben arkadşımla şakalaşırken onun telefonuna tekme attım ve dokunmatigi çatladı telefon :sony experya z1 acaba garantiye girermi girmezse kaç tlye degişir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, benim sony xperia z' de bu sabah aynı şekilde çatladı. Elime aldım kenardan başladı ve çatladı. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

soncolak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim yaşadığım sorunları yaşamamanız adına bunları yazmaya gerek duydum.Bu firmaya bir adet z ultra gönderdim ekran değişimi için işlem yapılıp geldiğinde arka kapakların düzgün oturmadığını ve titreşim cihazının düzgün takılmadığından kasadan değişik sesler geldiğini ilettim whats up üzerinden orda çalışan arkadaş mahçup olacağına nasıl olur falan gibi ukala tavırlarla geri gönderin dedi bende hemen kutuya gönderip kargoladım.Kargoyu aldıklarında yan şeriti göndermemişsiniz diye ulaştılar telefonun yan şeriti çıkarmısım ?noter huzurunda göndermediğim için bişey kanıtlayamacığımı biliyorlar.güzel sistem oturtmuşlar tebrik ederim kendilerini.daha sonra bu parcaya yok dediler bende paramı iade edin dedim alın ekranınızı onuda yapmadılar facebook sayfalarında dedikleri gibi memnun kalmazsanız paranız iade olayı yalan inanmayınız.sonra bu parca elimizde varmıs hemen yapıp göndeririz dediler ama göndermediler aradım bilgi almak için parcayı sipariş gectik dediler ellerinde olan parçayı sipariş veriyorlar maksat bekletmek bir hafta bekledikten sonra parça takılır kargoya verilir takılan parça eski vuruk muhtemelen benim kendi parçam sıfır değil yani en kötü kısmıda ekran çizik içerisinde adamlar sobate etmiş resmen ekran için gönderdiğim telefon evrim geçirmiş aynı sorunla geri gönderilmiş olan paramıza oldu.siz siz olun bu firmaya hesap makinası bile göndermeyin.newworld-tech diye bir site ellerim kırılsaydıda o siteye gitmeseydim