Xa1 serisinde duyulmadı. İstersen Xa1 Plus'a da bakabilirsin. Pil olarak daha iyi ve parmak izi sensoru varPeki sony xa1 ultrada sorunlar var mı?Yani donanımsal,yazılımsal,telefonun dış özelliğinden.Çünkü alacağım telefonla baya bi idare etmem lazım.Servisler çok uğraştırıyorlar.
Hayır yok.Peki sony xa1 ultrada sorunlar var mı?Yani donanımsal,yazılımsal,telefonun dış özelliğinden.Çünkü alacağım telefonla baya bi idare etmem lazım.Servisler çok uğraştırıyorlar.
Yardımlar için teşekkür ederim.Kullananların yorumlarınıda beklerim.
Sony Xperia xa1ultraHepinize merhaba arkadaşlar.Ben xa1 ultra ve j7 pro arasında kaldım.Çünkü xa1 ultra kullanıcı yorumlarında sorunlar gözüme çok çarptı.Kullananlar varsa yardım edebilirler mi?
Ne gibi bir kamera sorunu?Bu arada sormak istediğim bir soru var.Xa1 ultrada kamera sorunu var diyorlar.Kullananlar yada bilgisi olanlar mesaj atabilir mi?Eğer elinde fotoğraf varsa ön kamera ve arka kamera ile çekilmiş fotoğraf atabilir mi?
Bulanık çekme sorunu.Ayriyetten kronik hatasıda varmış yan kenarlar çalışmıyormuş.Dokunmatiğin.Ne gibi bir kamera sorunu?
Duymadım Ama bulanık çekme dediğimiz şey ben Xa Ultra da yaşadım. Aslında sadece lensin kirlenmiş oldugunu farkettim. Bir de çekerken düşük kaliteli gibi gözüküyor ama çektikten sonra ayrıntısına kadar çekiyor.Bulanık çekme sorunu.Ayriyetten kronik hatasıda varmış yan kenarlar çalışmıyormuş.Dokunmatiğin.