Sony vaio ekran karti sorunu

Halilmentes34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle merhaba bende 8 gb ram var ekran kartım 512 mb paylasımsız bilmem kac gb paylaşımlı ama şöyle bir sorun var !
dxdiag dan 64bit çalıştır diyorum 512mb yerine 199mb gözüküyor sürücü konusunda yardımcı olurmusunuz ayrıca kurulumunu bi anlatı verseniz
son olarakda ekran kartım 4 gb falan gözüküyor da neden kullanamıyorum o kadar gta 4 de falan ayarlarda ekran kartı bellegi yazarya hani orda 517 yazıyor 4000 küsür yerine ben o 4 gb nasıl kullanırım
EDIT:EDİT: LAPTOPDA 1 HARİCİ 2 EKRAN KARTI VAR HARİCİ OLAN 512 MB AMD ATI RADEON HD 6470M BEN BUNU YUKSELTEBİLİRMİYİM AYRICA
w12mmN.png
K6l770.png
Kl02Yr.png

aziztheking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle ekran kartın ATI RADEON HD 6470M , 64 bit ve 1gb ekran kartı , laptoplarda oyun performansının iyi olmasını bekleme bu ekran kartları zaten anakarta yapışık geliyor değiştirme şansında yok malesef. GTA 4 de yazan da oyunun ayarlarına göre ekran kartının hafızasının kullanımıdır , eğer ayarları düşürür ya da yükseltirsen mb sayısının değişeceğini görebilirsin , son çıkan oyunları low düşük seviye ayarlarda ve düşük çözünürlükte oynayabilirsin , kolay gelsin.